Moj ima 6.2 kg i Lidlova trojkica mu taman... ima jos lufta. Kupila sam jos jedan dvostruki paket danas. Ja ne mogu podnijet smrad Pampersa tako da sad koristimo Huggies za noc... no zbilja budu teske ujutro. Mislim da velicine o građi ovise. Ai ja ne volim debele i krute pelene ma koliko bile upijajuce.
Pelene…. Mi planiramo uskoro na 3 preci dok potrosim violetu 2 sto imam. S time da imam babylove 3 bas. 🙈 Nadam se da ce biti ok. Meni su huggies oduševljenje i jedva cekam neku akciju da se opskrbimo. Mislim da je dvojke prerasla jer joj pufies svaka propusti i bude bas nisko na guzi. Tocno ko kad su hlace uske pa spadnu dole, a ima 5.200 i 62 cm. Tako da je svakako bi rekla do građe bebe.
Nas je danas nasa djevojcica pocastila gromoglasnim smijehom. Dakle zenskica se pocela smijat neznamo zasto kad se vidila u ogledalo, a vidila se vec puno puta. Al danas je to bilo doslovno ko da se valja od smjeha, onaj zarazan smijeh je imala da na kraju mm i ja smo se počeli smijat do suza s njom. I to je trajalo neko vrijeme. Nisam znala da vec se moze tako smijati. 😁👶
I da bacila pogled slucajno na h&m ulovila dosta stvari na akciji za ljeto velicine i naravno pala narudzbica. ☺️
E a kako znas kojace ti velicina ljeti trebati? Mi smo sad na 62/68 i uopce ne mogu procijeniti jer ce sad definitivno sporije rasti.
Damnarexx aaaa Red label je i moj izbor uz colu, al pure volim od zestica nakvise Jack Daniel's dobro ohlađen. Aaaa sad mi sline cure tako da idem jogurt pretociti u casu za whiskey.
Thinkpink 👍👍 super za dobar pregled.
Ajme sto ja ne volim viski. Bljak. Ni votku 🤮
Brandy smo pili ko djeca kad smo krali mami onaj za kolace 😂 ja od crne cuge pijem pelin i jeger a od prozorne gin. A volim i vino i pivu 😂. Btw nisam prijavila da sam se jutros uz kavu s burekom pocastila i casom pjenusca 🙈😂🍾🥂😊
Joj cure kod nas od danas djeca smiju vani subota utorak i petak pa smo se danas odmah spakirali i u šetnju cjeli dan smo proveli vani ja sam doslovno krepala (mama se je slikala to sam jedva čekala haha 😂) evo maleni sada spava nadam se da će vecweasnja noć bit dobra i danas je bio dosta bolji već proteklih par dana ludila
Lavice sigurno je skok u pitanju i moj malac je baš sam pisala bio doslovno nesnošljivosti par dana samo plakanje nervoza i traženje cice ja sam to povezala sa skokom još kad mi je i ovdje jedna od cura potvrdila da su ove sedmice odprilike skokovi to je to, a bude mi nešto lakše kad tako prepisem skoku u lažem proći će to je skok 🤣
Mikio moje cice su takodje bile ispuhane za vrijeme menge baš sam mislila da mi se smanjuje mlijeko ali njemu je bilo dovoljno isto je jeo kao i prije menge samo eto stvarno izgled im je bio kao kod neke žene od 60 godina 😂
Petra ja ti se stvarno ali stvarno divim svaka ti čast po 1000x znači ja baš danas u šetnji vidim blizance i sa mužem kimentarisem kako je preslatko al kako ej to teško odgojit još plus ti imaš pored i dvoje djece stvarno ti se divim i doveo ti to odradjujes bez ičije pomoći stvarno svaka čast ja mislim da bi mi trebalo 10bebisiterki 😂
Thinkipinki super za pregled
.
Meni je pampers odličan ne bih ga mjenjača nizašto, propustio nije nikad i ja ne znam sta je samnom ali meni uospte nema taj ružan miris o kojem vi pričate ja sam stvarno prezadovoljna trenutno smo na br2
Losa uzela sam 68 i 74. I jedan kompletic 80 al kompletic dugih rukava i nogavica ce joj biti za jesen ili zimu vjerojatno, al bilo mi tako slatko da nisam mogla odoliti. Racunam da ce joj ivo za ljeto velicine biti ok. Sad smo presli na 62 komplet sve. Kod nas tokom dana vec sad bude vruce na suncu pa ja ljeto racunam od 5 mjeseca zapravo a ne kalendarski 😁. Hlacice koje sam uzela mislim da je sasvim svejedno dal su joj ispod koljena ili iznad, haljinice isto tako... Bitno mi da hlacice imaju spagicu za zavezat ili onu gumicu sa gumbicima jer je bas zgoljava pa joj npr 56 hlace jos dobre u sirinu al u duzinu ko capri hlace da ima 😁.
Damnnarex mi planiramo iduci tjedan na rostilj i sve se bojim da me ceka isti scenarij 🤦🏼♀️ Meni se cini da je mom postalo dosadno lezati, stalno se hoce dizati, a lezecki izdrzi jedva 10-tak minuta.
U ponedjeljak su u Lidlu opet bodiji, ne znam jeste vidjele.
Losa moj je sad 63 dugacak i 7 kila ima, ja cu mu uzeti h&m 68 ak nadem nekaj. Inace sam ja fun nexta tak da ima skoro sve od tamo. Al njihov broj 3-6 months mu je vec malo na knap. Uzet cu mu za ljeto 6-9 months.
Mrgud presobas izlazak 😂 mi smo uvijek po ljeti tak izlazili.
Ja nisam okusila alkohol vec 2 godine i prosla me nekak skroz zelja😂 sad sam znala muzu ukrasti gutljaj pive 😂 mislim da bi od jedne pive bila pod stolom 🤦🏼♀️
Grizli jako se rano pocnu smijati 😊 moj umire od smijeha kad mu pokusavam poljubiti vrat, a kak sad jako slini tak da grglja dok se smije, nekad zvuci ko da se gusi 😂 a baloncici sline su uvijek prisutni😂
Vidis mi smo na Babylove 3 vec dva tj i super nam je! Za pjeto sam uzimala 68 jer smo sad 62 i jos cu mu 74! Ajme samojed vi niste smjeli van😳😳
Lavice🤞da je skokic u pitanju i da brzo prodje☺️RedFox, ja svaki dan gledam da li su otvorili web Nexta🥰cure godinama tamo oblacim i sve je med medeni, a Boden savrsen❤️sigurno će uskoro otvoriti, pa u shoping😄
Mi smo prešli na PampersPC 4 i sad napokon ne promace i super je sve! 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji