Jutro. Evo i nas, nisko dugo pisali.
Ja sam oduuuusevljena susilicom i masinom 2u1. Znaci totalni preporod od kad ju imam. Nezz kako sam zivjela bez nje hahaha
Mi bili prekjucer na pikici, frajer ima 5830kg i 61.5cm. Bucko mamin.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja znam kako izgleda Reserved hihihi. Koka i po
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Reserved tebe sam zbog profilne zamisljala visoku,crnu i blijedu 😆 a Lavicu i Losu kao zenice od 38..uvijek sam mislila da su starije hahah
Deedee s kovrcavom kosom boje meda,
Grizli kao grizli (ne tako siroku 🤣) nego te neke bakrene boje.
Mrgud sličnu meni, takvog izraza lica da stalno izgleda namrgođeno iako nije (mene oduvijek zovu mrgud 😃)
Mikio,Samojed i Hani sam uvijek zamisljala isto, trendseterice haha a i Zaricu zbog nicka
Think isto stariju al kratke plave kose.
Zanimljivo kako svaka od nas ima drugaciju predodzbu
.
Nego, prijavljujem 💩..danas 11 dan..nitko sretniji od mene iako sam ga morala oprati..em sam se naspavala em smo se i toga rijesili napokon. Sad valjda nece smrdit ko 🦨
Reserved ne rijesavam rebuse 🤣... Nego dok citam forum pecem kolace 😆. Joj ja tebe zamisljam ko jednu moju kolegicu s faxa, vjerojatno zato jer ako sam dobro zapamtila si sa otoka dole, a ona je isto pa tako ko nju te zamisljam - smeđe kose, srednje visoku i jako zabanu sa smjesnim naglaskom.
Mare bakrena 🤣🤣🤣🤣... No no... Blijeda ko krpa sam!
Mojoj dami danas 3-mjesecdan 😍😍😍👶💞 Tako mi nevjerojatno!
Mrgud kad sam procitala da si radila ko embriolog ja se rasplakala! Moj duboki naklon... Imam poseban respekt prema embriolozima! Sad te totalno zamisljam kao "nasu" Ivu!
Hahaha beba kazes pjevacica??
Bolje citaj (anti)pjevacica kad smo izlazili bila bi poslala frendicama glasovnu, krvarile bi im usi svaki put 😂😂
Nemam ni ja susilicu ali bi je definitivno zeljela. Mi nrmamo pokriven balkon tako da mi svaki put konja za robu treba unosit u kucu. A susilicu nemamo gdje stavit tako da mislim da sam osudena.
Deedee uz natecene noge i sve ostalo daleko od filmski trudnica 😂
Mrgudzg prirodna plavusa s otoka i da malo bodljikavog jezika 😋😋
Tockica 😂😘😘
Uglavnom tocni navodi su ovi: visokaa (citaj previsoka) 179 cm, plava kosa i plave oci i takoder blijeda ko krpa. Jednom mi se hoba uhvatila na nogu koliko sam blijeda 🤣🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Simbalaja preporuca se poceti s doruckom kako bi se vidjelo jel beba reagira do veceri... ako slucajno ima neku alergiju i sl.
Mare fulala si ceo fudbal mog opisa 🤣🤣🤣
Reserved plačem na ovu hobotnicu ahahah, sad te zamišljam prozirno bijelu kao Adams family 😂
[/url
Hvala na savjetima sa dohranom, znači doručak zbog alergija. Ne mogu vjerovati da će uskoro krenuti i to, ajme kako to brzo preleti 😮
Naša noć opet s 3345 buđenja. I hranjenja. Gladna je ko pas zadnjih par dana, valjda navlači mlijeko. Sad spava jer sam ja ustala jesti jer sam i ja pregladnila.
Autopilot ON.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Pozdrav curke🙋
Ja imam perilicu-susilicu, 2 u 1 Electrolux, i za sada sam zadovoljna. Takodjer, kad joj susim robicu cesto mi rucnik njen ostane vlazan, pa ga okacim negdje da se do kraja osusi. Nazalost, nismo imali mjesta za odvojeno perilicu i susilicu. Jedina mana za sada je ta sto nemam program za normalno pranje od 40tak min, sve mi traje minimalno 1h. A na staroj Electrolux sam imala🤦
Reserved ne znam zasto, ali ja sam te zamisljala crvenokosu😂🙈 ok, znaci i ti si plavusa :)
Deedee sorry, ponio me adrenalin🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji