ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    25. Travanj 2020. 06:56

Jutro. Evo i nas, nisko dugo pisali. 
    Ja sam oduuuusevljena susilicom i masinom 2u1. Znaci totalni preporod od kad ju imam. Nezz kako sam zivjela bez nje hahaha
    Mi bili prekjucer na pikici, frajer ima 5830kg i 61.5cm. Bucko mamin.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    25. Travanj 2020. 06:57

Ja znam kako izgleda Reserved hihihi. Koka i po

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    25. Travanj 2020. 07:58

Reserved  tebe sam zbog profilne zamisljala visoku,crnu i blijedu 😆 a Lavicu i Losu kao zenice od 38..uvijek sam mislila da su starije hahah
    Deedee s kovrcavom kosom boje meda,
    Grizli kao grizli (ne tako siroku 🤣) nego te neke bakrene boje.
    Mrgud sličnu meni, takvog izraza lica da stalno izgleda namrgođeno iako nije (mene oduvijek zovu mrgud 😃) 
    Mikio,Samojed i Hani sam uvijek zamisljala isto, trendseterice haha a i Zaricu zbog nicka
    Think isto stariju al kratke plave kose.
    Zanimljivo kako svaka od nas ima drugaciju predodzbu
    .
    Nego, prijavljujem 💩..danas 11 dan..nitko sretniji od mene iako sam ga morala oprati..em sam se naspavala em smo se i toga rijesili napokon.  Sad valjda nece smrdit ko 🦨

Grizli
    25. Travanj 2020. 09:11

Reserved ne rijesavam rebuse 🤣... Nego dok citam forum pecem kolace 😆. Joj ja tebe zamisljam ko jednu moju kolegicu s faxa, vjerojatno zato jer ako sam dobro zapamtila si sa otoka dole, a ona je isto pa tako ko nju te zamisljam - smeđe kose, srednje visoku i jako zabanu sa smjesnim naglaskom. 
    Mare bakrena 🤣🤣🤣🤣... No no... Blijeda ko krpa sam! 
    Mojoj dami danas 3-mjesecdan 😍😍😍👶💞 Tako mi nevjerojatno! 
    Mrgud kad sam procitala da si radila ko embriolog ja se rasplakala! Moj duboki naklon... Imam poseban respekt prema embriolozima! Sad te totalno zamisljam kao "nasu" Ivu! 

Reserved123
    25. Travanj 2020. 09:35

Hahaha beba kazes pjevacica??
    Bolje citaj (anti)pjevacica kad smo izlazili bila bi poslala frendicama glasovnu, krvarile bi im usi svaki put 😂😂
    Nemam ni ja susilicu ali bi je definitivno zeljela. Mi nrmamo pokriven balkon tako da mi svaki put konja za robu treba unosit u kucu. A susilicu nemamo gdje stavit tako da mislim da sam osudena.
    Deedee uz natecene noge i sve ostalo daleko od filmski trudnica 😂
    Mrgudzg prirodna plavusa s otoka i da malo bodljikavog jezika 😋😋
    Tockica 😂😘😘
    Uglavnom tocni navodi su ovi: visokaa (citaj previsoka) 179 cm, plava kosa i plave oci i takoder blijeda ko krpa. Jednom mi se hoba uhvatila na nogu koliko sam blijeda 🤣🤣

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

25. Travanj 2020. 09:52

Simbalaja preporuca se poceti s doruckom kako bi se vidjelo jel beba reagira do veceri... ako slucajno ima neku alergiju i sl. 

DeeDee
    25. Travanj 2020. 09:59

Mare fulala si ceo fudbal mog opisa 🤣🤣🤣
    Reserved plačem na ovu hobotnicu ahahah, sad te zamišljam prozirno bijelu kao Adams family 😂

[/url

Simbalija
    25. Travanj 2020. 10:17

Hvala na savjetima sa dohranom, znači doručak zbog alergija. Ne mogu vjerovati da će uskoro krenuti i to, ajme kako to brzo preleti 😮
    Naša noć opet s 3345 buđenja. I hranjenja. Gladna je ko pas zadnjih par dana, valjda navlači mlijeko. Sad spava jer sam ja ustala jesti jer sam i ja pregladnila.
    Autopilot ON.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Damnarexx 🌺
    25. Travanj 2020. 11:00

Pozdrav curke🙋
    Ja imam perilicu-susilicu, 2 u 1 Electrolux, i za sada sam zadovoljna. Takodjer, kad joj susim robicu cesto mi rucnik njen ostane vlazan, pa ga okacim negdje da se do kraja osusi. Nazalost, nismo imali mjesta za odvojeno perilicu i susilicu. Jedina mana za sada je ta sto nemam program za normalno pranje od 40tak min, sve mi traje minimalno 1h. A na staroj Electrolux sam imala🤦
    Reserved ne znam zasto, ali ja sam te zamisljala crvenokosu😂🙈 ok, znaci i ti si plavusa :)
    Deedee sorry, ponio me adrenalin🤦

DeeDee
    25. Travanj 2020. 11:18

Damnarexx javi se ovoj na D iz Icica da ne živi u neznanju 😉

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.