Mikio hvala ti🥰,nije joj jos rockas samo "slavimo"sutra.
Tockice jes ti ziva??
Dakle Mare pamtim ti ovo da si mi zavaljala 38,godina a nu me,curetak!
Moram pothitno razmislit kakav dojam ostavljam ljudima🙈🙈🙈
Simbalija, zao mi je ak te moram razocarat al jos ce vremena proci do zajednickog obroka. Pogotovo prvo vrijeme to nisu obroci cijeli vec zlica po zlica i slicno dok se isprobava... i naravno kasnije ti hranis bebu pa onda muz ruca sam ili obrnuto🙈
Reserved ja sam tebe ko neku crnokosu zamisljala😂
Nemam susilicu i mislim da mi netreba jer uglavnom navecer operem ves,rasprostrem i do jutra je suh🤷♀️
Helouuu... Cure predobre teme su me docekale... Ah, studentski dani, uf proslo 15-ak godina 🤦🏻♀️... Nisam stara, nisam stara, nisam stara 😅
Cuga... Pelinkovac mora biti u frizideru, muz po pivi a ja sam za zesticu uvijek radje od vina i pive... Gin-tonik nam je zadnje vrijeme fora po ljeti
Grizli mislim da si me ti pitala jel razlikujem cure (mozda sam fulala)... Neeee.... I sad smo vec u panici jer moram im skinuti narukvice iz bolnice, em su brojwvi vec blijedi a to mi je uspomena kod svih klinaca, em su im male. Nisam za busenje usiju tak da sad istrazujem kaj bi mogli napraviti da ih razlikujemo. Najvise mi je to iz medicinskih razloga... Kad se razbole, kaj ak ih zamijenim (vjerujte vrlo lako moguce 🤦🏻♀️). Razmisljam o narukvicama nekim koje ce se dat prosirivati... Bacajte prijedloge...
Karakterno su skroz razlicite i svakim danom se to sve vise primjecuje. Vesna je strpljivija i veselija, stalno se cereka nesto a Karmen ak joj nisi dao jest kad si je ona zamislila, grinta i nakon kaj pojede... Ta ce stalno nesto prigovarat, vec vidim, a Vesna ce radit pizdarije 🤣
I samo da se osvrnem na to koliko tko provodi na forumu i nacin odgovaranja na odredjena pitanja 🙄 vidim da opet nekima nesto nije pasalo...ovaj forum me spasava od ludila iskreno i kad vidim koliko ste aktivne, mene samo baci u bed jer vidim da sam neorganizirana a ne da imate viska vremena 🙈🤭🤣
Nas prvi tjedan solo, bez muza prosao... Hm... Reci cu samo prosao 🤣... Zivi su svi 🤣, nisam ih izgladnjivala, redovito presvlacila, zadaca je bila rijesena... 💪🏼😎💪🏼😎... Jedino me informacija mm da i danas radi bacila u potpuni ocaj, no dobro, nadam se da nece dugo 🤞🏼
Za curke sam si instalirala excell na mob i sad mi je puno bolje pratiti sve... Napreduju super, taman smo u fazi prelaska na NAN1 Optipro... Pomak vidim, jel zbog njega ili ne, nebitno al puno su mirnije i zadovoljnije.
url=https://lilypie.com][/url
Uf, dugo me nijebilo pa zaboravljam...
Lavice na cajanku sam isplakala... Totalno te kuzim... Jedem kredu, kockice, puzzle... Pijem iz traktora, kamiona za smece... Cekic mi je ponekad zlica, vikica, noz.... Mastoviti su, nema kaj... A ako ga pustim da se igra kuhinje sa plasticnim sudjem, isprazni ladicu taj cas i tako ostadoh bez pol poklopaca za male posudice 🤣
Uf susilica me spasava oduvijek... Imala 2u1 pred nekih 15 godina i nisam bila zadovoljna, sad su ih mozda poboljsali.
U danu 4 masine bez problema oprane i suhe jer obicno navecer namjestim timer na perilici pa me ujutro doceka oprano i onda krenemo dalje 🤣. Bez dvije masine dnevno ne mogu jer mi se onda nakupi za prat i onda jedan dan sigurno 4 izvrtim 🤣
Tooo Petra, ti si moj igrač. Pelin 💓 maraskin naravno 😁
Nisi ti nimalo neorganizirana nego imaš četvero djece 😉
Drago mi je da vidiš pomak i da curke napreduju 🥰
Btw damnarexx oduševila sam se na Elin, samo šta da je moja bi bila elin pelin pa bolje ne 😂
[/url
DeeDee kod nas Badel samo 🤣... A sto se tice nadimaka, mm cure zove Gina i Tonka 🤣🤣🤣
DeeDee kod nas Badel samo 🤣… A sto se tice nadimaka, mm cure zove Gina i Tonka 🤣🤣🤣
Fuuuj 😂
Ali bas sam neki dan vidjela podjelu Hrvatske na dvije regije - Badel i Marasku haha pa nek ti bude
Haha super 😂
[/url
Pozdrav od zombija!🙋🏼♀️
Imamo novi moment od nocas a to je da se ljutimo 🤦🏼♀️ znaci ne spava joj se i ne place nego se ljuti stenje i napinje se, lupa nogama i bijesna je jer mora lezat u 2 ujutro. Dignem ju ona se smije i ko merkat gleda okolo ko da je 2 popodne a ne ujutro. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ I tak… Budni pol noci, pa budni od pol 7…. Fun fun fun!
Reserved tebe zamisljam to fit trendi mamu, ono beba uskladena oblekom s mamom 🙈
Lavice sretan rockas maloj lavici!! 🥳🥳 Lijepo se provedite danas! Nadam se da bu neka fina torta na meniju 🙃
Meni tvoja mala totalno ko veliki covjek u malom obliku:) Bas mi se cini da tocno zna kaj oce i kaj nece i bome zna to jasno pokazat 😁
Jagodica bobica, nama ga babica na tecaju toplo preporucila i rekla je da je on bolji od ostalih pomagala. Ja sam ga kupila i takodjer smo stigli samo dvije ampulice potrosit jer je bio dosta brz porod. Beba se neko vrijeme nije spustala, ali par minuta nakon sto su stavili gel sve se pokrenulo (iskreno, mozda cak i prebrzo). Ginekolog mi je pak rekao da odmoc nece sigurno, a da pomoc moze i njihovo ulje. U svakom slucaju meni bilo drago da ga imam.
Ja sam platila 711 kn pakiranje od 6 ampulica, tako da imam jos 4 u toj kutiji. Ako ih zelis mogu ti prodat to za 300kn.
Cure hvala na savjetu. Mislim da je to bas individualno pa nekom pomogne a nekom ne. Mozda je tu u vise neki psihički efekt, ono znas da ga imas pa se nadas da ce bit lakse s njim. 😀😎
Zarica odakle si? Uzela bi onda tvoje. Jel bi mi poslala poštom? Mozemo se čut i putem fejsa za daljnje dogovore.
Moze. Mozes mi se javit na mali zara.palec@gmail.com. Iz Zagreba sam. Mogu poslat postom ;)
Simbalija, zao mi je ak te moram razocarat al jos ce vremena proci do zajednickog obroka. Pogotovo prvo vrijeme to nisu obroci cijeli vec zlica po zlica i slicno dok se isprobava… i naravno kasnije ti hranis bebu pa onda muz ruca sam ili obrnuto🙈
Ma nije razočarenje ako sam išta onda sam realna 😂 pretpostavljam kako ide nego trenutno nas je puno doma, kako je stanje takvo kakvo je, otišla sam kod svekrve i svekra, pa je tu i seka od muža s bebom i mužem tako da svi zajedno ručamo, a beba tužno gleda pa sam mislila da će joj biti zanimljivije sa bar te dvije žlice koje će žvakati. 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji