ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    20. Ožujak 2020. 20:58

Otislo mi pol komentara 
    Losa nemoram ni rec kako su se pak meni zamjerili. Kazem ne moram brinut o tih nekoliko kn al stvarno ne moras biti takav da iskoristavas situaciju.
    Recimo zenske u Bipi su nas bas iznenadile. Mm je trazio onaj gel ili vlazne antibakterijske kao da imam u autu kad idemo setat. I stalaza je bila prazna, pitao prodavacicu i rekla mu kao da nema, al da bi oko 2 trebala doc dostava pa ce mozda nesto dobiti od toga. Mm je slucajno isao do moje mame pa usput kao stao pitat iako se nije nadao da ima iceg vise jer je bilo vec blizu 6. I zenska mu ispod blagajne izvadi 2 paketica i kaze sacuvala sam vam jer sam rekla da cemo dobiti a ljudi dosli i sve pokupovali u 10 minuta pa da ne ostanete bez vec kad sam vam rekla da se vratite, a skuzila i da imamo bebicu jer je pelene kupio pa joj bilo zao nas ostaviti bez. Stvarno svaka cast joj, a ovi iz Mullera bas razocaranje. 

• mom12
    20. Ožujak 2020. 21:16

A iz vlade su rekli da cjene moraju ostat kakve jesu..kakva drzava takvo sve😣😣

annika
    20. Ožujak 2020. 21:34

Pozdrav svima. Ja nikako ne stignem tipkati jer je kod nas cijeli dan skola u kući. Sa sinom imam jedno 5 sati posla, uskačem i curki jer im sustav pada i svašta nešto. Stignem skuhati ručak, prošetati s bebom- na osami da odmah naglasim i navečer sam krepana. 
    Ja se slažem s vama da su ljudi neodgovorni. Sestra mi je rodila u ponedjeljak i njen muž nas zove na feštu kaze kolegica kod nje u selu slave kirvaj i ljudima stižu gosti
    Ne znam što bih rekla. 
    Mi danas bili po drugu dozu rotarixa, izmjerili se odmah. Mališan je dobio 800 gr i narastao 3 cm u manje od mjesec dana. Ja zadovoljna

[iimg]

Lavica27
    20. Ožujak 2020. 21:47

Hej Petra, mogu samo zamisliti kakonti je s duplom brigom. Pozitivno je da se stvarno brzo rjesila kisika! Kad se sjetim svog ljenivca,puna tri tjedna na svim vrstama kisika🤦‍♀️ Drzite se,jos malp malo pa ste doma🙏
    Annika pa ovo je prestrasno...zato smo u banani jer ljudi ne slusaju. A i ne znam sto se ceka s vrha da zabrane kretanje onima kojima nije neophodno(posao). Ako vas ima vise od 5 na javnoj povrsini kazna odmah pa se ti druskaj. Čujem ekipa po jarunu rostilja,druzi se, haj lajf. I svaka ti čast,ja sam satrana s ovo dvoje,s troje bi se onesvijestila..
    Grizli bas ruzno od Mullera... 
    Mi nikud ne idemo (u mase). Imamo dvorište, za malu trampolin,ljulje i ostalo. Imam i sumu blizu pa se do tamo prosetamo al ovo ostalo (ducani itd) izbjegava muz. ionako kruh ne jedemo, hrane je kupio prije a i pun mi zamrzivac mesa...

20. Ožujak 2020. 21:57

Ovo je idealno vrijeme da skuham sve namirnice koje se povlace po spremištu i škrinji. Razlika je samo jer sada pigledam po škrinji cega imampa idem kuhati a ne da nademnesto na netu i odemu trgovinu po namirnice.
    Ja u tom sto su donjeli odredbu da cijene ostanu iste ne vidim nista lose. Inace bi bankrotirali. A hrane imamo dosta na zalihama jer su se sve nase prehrambene firme spremile za sezonu koje ocito nece biti.

Damnarexx 🌺
    20. Ožujak 2020. 22:10

Kod nas ista prica, najvise staraca je vani.
    Ja sam za da kaznjavaju starije od 65+ koga zateknu vani. 
    PetraB drzim fige da ce malenoj biti bolje i da idete brzo doma😊

MaRe
    20. Ožujak 2020. 22:35

Napokon i ja procitala sta ima dns i odoh u carstvo snova...mali me dotukao danas...cijeli dan nije spavao,samo bi na ruke ili da ga zabavljam..mislim da je 💩 krivo jer kad se pokako popodne malo se smirio i zaspao u 7.
    .
    Annika svaka cast s troje..jos pogotovo sto sad moras biti i uciteljica na zamjeni. Gledam po fb klipove di roditelji lude s djecom i skolom 😄
    .
    Petra opravak im sporo ide al napreduju..brzo ce biti ovo iza vas 💪 
    .
    Ovo za starce..bome su nenormalni...evo ja dns pizdim u stanu kao necu van a oni se presetavaju vani kao da ih se to ne tiče i ne moze im nista biti..neke babe cak si donijele šalice na klupu pred zgradu i kafenisu...kontam kad pocnu padat ko muhe kao ovi u Italiji da ce se urazumit ali ce im biti kasno.

21. Ožujak 2020. 06:00

Starijima od 65 treba uvest kazne ako hodaju okolo. Jucer vidim na igraliste koje je ogradeno trakom dode djed od 70+ s unucima... ocito se pravi grbav i za njegane vrijedi zabrana. Ne znam gdje su ti roditelji te djece da to dozvole. A sve mi se vise cini da su roditelji ludi od djece jer nisu navikli bit s njima.
    Jucer mi veli frendica- poludit cu s malom, nisam naviklabit s njom. Ona obicno nakon skole ima neke aktivnosti a sad sjedi doma. 

samojed
    21. Ožujak 2020. 08:03

Petra 🤞da što prije malene ozdrave 
    Kod nas su uveli kazne ne smiju se kretati mladji od 18 i stariji od 65 god nikako ne smiju nikako da hodaju apsolutno samo kuća i okućnica 
    Al ja sam mišljenja da ćemo svi da se zarazimo 
    Losa zar je moguće da kaže da me može da izdrži sa vlastitim djetetom da nije navikla 😕

Eleonoris
    21. Ožujak 2020. 08:24

Jutro🙉
    Ja i beba ustali u 7,imali jedno hranjenje u 4 kao i obično i evo opet pajki😝
    Hvala svima koji su odgovorili što se tiče marama,mi smo kupili jučer Chicco klokanicu u Bubamari,cijena pristupačna,bili smo odma vani 3 sata i oduševljena je beba a i mama i tata😂..spavala je dosta vremena i dudala dudu🙉..prezadovoljni smo,najbolja stvar koju smo uzeli..lakše mi je nego s kolicima,tamo se znala unervozit malo.
    Nadam se da ste vi dobro a što se tiče korone ja mislim da treba biti na oprezu,više stariji ljudi zapravo..a ovo da se zatvorimo između četri zida mi je bezveze.Treba prati ruke,ne među masu ljudi niti se rukovat,ljubit i tako..sve ostalo mislim da je ok..😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.