Jednom malenom su na srebrnjaku kad mi je srednji lezao tamo isto tu pretragu iz znoja radili.
Nadam se da nije ta dijagnoza, niti da ne ikakva dijagnoza 🙏
Tockice nekako sam.skulirana kad mi 10 doktora s neonatologije s Rebra kaze da ne sumnjaju uopce u tom smjeru,al da je ugodno to imat iznad glave,nije...
Cure ja vas ne stignem citati, kaos mi je zadnjih dana s malim, ima i dalje uzasne grceve, a donji zubici izbijaju...place po citav dan...vodili ga u dr., zena rekla da je zdrav ko dren al da je jako zahtjevna beba...i objasnila mom muzu da je mami tu najteze jer su takve bebe jako iscrpljujuce za mamu i da su mame stalno nervozne i lose raspolozene. Dok druge mame setaju svoje bebe, mi smo zatvoreni jer nase bebe ne vole lezati ni sjediti, stalno traze ruke i privrezne su majci...
Bas me zena fino razumjela, ona je imala takvu bebu i to mi bas znaci...uglavnom, poanata je proci ce, izdrzi...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
mala.le.90.
Šaljem puno pozitive
Drži se
Jbg proći će
Poslije će on svoju mamu zato čuvat i volit ko niko
Bitno da ti je zdrav🙏🏼
Moj ne podnosi ni jednu površinu Za spavanje osim mog krila 😂
Petra svaka ti cast! Ja se borim s dojenjem 1, a ti imas 2. I jos 2 starijih. Imat ces prica za unucad😉😂👌
Lavice drzim fige da nije nis, super da su te tjesili bar malo 👍
Mikio bravo za kukove👌
Cure kakvu su reakciju imali vasi na cijepljenje? Moj bas u fazama. Red smijeha red suza. I na cici bio svakih sat vremena. Fala bogu da je proso strajk ne znam kak bi inace prezivjeli. Nema temperaturu sto je najbitnije al ima napadaje placa, i to bas vristanje, inace ne place tak is cistog mira 😣 bas mi ga je zao. Sad je uspio 2 sata odspavat pa se nadam da ce bit bolje kad se probudi..
Mala.le izdrži 💪 Pa je..kad stalno cendraju psihicki nas iscrpe a ne fizicki..i onda ti ne budi zivcan i nervozan.
Petra svaka ti čast na hendlanju s njih dvije..nas preznoji jedno a ne četvero. 💪 Mi imamo taj beskontaktni toplomjer i iako je tocan ne vjerujem mu 🙈pa smo uzeli digitalni i za guzu
.
Ja odbrojavam do cetvrtka..bas me strah kakvu ce reakciju imat na cijepljenje...muz je uzeo slobodan dan pa ce i on uskociti. Inace sam kao i Lorena po cijele dane sama s njime..mm dođe kući oko 6 popodne i preuzme ga do 8 i onda opet mamina smjena...po noći ga ni ne čuje 🙄
Mrgud nas ceka cijepljenje za mjesec dana i cisto me strah reakcije, temperature i svega😟
.
Cure, jel ste prestale krvarit? Bas ono skroz?
Mene vec ovo zivcira..nikako stat...trenutno je smeđarenje.
Valjda ce prestat za 2tj kad bi morala na pregled.
Mrgudnas ceka cijepljenje za mjesec dana i cisto me strah reakcije, temperature i svega😟
.
Cure, jel ste prestale krvarit? Bas ono skroz?
Mene vec ovo zivcira..nikako stat…trenutno je smeđarenje.
Valjda ce prestat za 2tj kad bi morala na pregled.
Meni nakon 2 tjedna stalo....još nisam otišla na kontrolu...samo odgađam xD a muž već šizi
Hani to će nam neka iskusna mama znati reći.
Treba li kod digitalnog u guzi odbijat pola stupnja?
Da, treba, pitala šogoricu (radi na pedijatriji sa bebicama)..
Ja se napokon uspijela ulogirati. Jučer nakon onog što sam uspijela natipkat se samo od sebe odlogiralo.. Netko je pitao za reakciju na cjepivo, mi imali temp, nogice nisu otekle, cijeli dan i noć je plakao, a sisu ni vidit (bradavicu) mall se pomazio i to je to.. Ja sam danas počela krvariti, maloprije si mislim što sam mokra, nisam kihnula da mi je pobjeglo, trk do kupaonice i imam što vidit. 😫 Baš sam mislila da još neko vrijeme neću imati. Pošto sam u trudnoći do 7 mj imala.
Sortiraj odgovore
Najstariji