ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    09. Ožujak 2020. 12:13

Joj da... Samojed 🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️
    Drzim fige da malac sto prije dodje kuci

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    09. Ožujak 2020. 12:30

Mi gotovi,al nije bilo uspjesno, nisu uspjeli skupiti dovoljno znoja za pretragu.pa moramo za 2 tjedna opet. Al zenska nas je pitala u stilu kaj mi tu uopce radimo pa mi to daje elana. 
    Petrs moj ti je bio pun sekreta cijeli prosli tjedan,svaka dva sata usisavanje, fizioloska,synomarin,inhalacija...sretno!
    I ja se pitam kako povecati mlijeko,,mamine kapi nula bodova...

Grizli
    09. Ožujak 2020. 12:52

Lavice zapravo ja sam tek jucer postala nervozna i to sam i na njoj primjetila. Prvih 48 h solo karijere sa bebom mi je bilo ugodno, al kad je umor me svladao onda je krenula nervoza. Bar ne bi ja rekla da sam bila nervozna, al ona je bas bila ko van sebe. Ne znam kako to opisat. Inace navecer nakon doje ja u 20h on se bavi s njom dok ne zaspe i vec prvu vecer me bas cudno gledala jako. A i mislim da sam pogrijesila jer aam drugi dan kad smo pricali na mob stavila ga na razglas to ju je skroz zbunilo ako je to moguce u njenoj dobi. Bas je glavu stalno okretala, cak i kad je cicala na neke sumove na tv se trzala. Danas mirna dusica od bebe, iako cim jednog od nas ne vidi odmah pocne ko stenjat. Bas cudno mi to.
    Hvala za savjet za pir mozda razmislim i da odemo. Meni ce svekar i svekrva biti na istom tom piru, tako da defakto ja ju tamo budem morala dojiti al ajde to uvijek mogu negdje nac mirni kutak makar otisla u auto ju podojiti nego ne znam kako ce reagirat na mnostvo i cijeli dan drndanja do dole + drukčiji krevet, prostor sve. Al znaci ima sanse da se i sa tako malenim uspije na piru biti, bas mi se ne da ostat opet doma sama s njom, a ni muzu se bas ne ide samom na pir, a svakako bi isao jer mu je to ipak obitelj.
    Cure dal koja zna di ima za kupiti majica na preklop ili tako nešto sto je zgodno za dojenje. Za van sam kupila kosulje to mi prakticno al za doma bi radje majice. One sto imaju ovako na V izrez pa materijal ispod mi ne pasu premale cice imam pa malu prekrijule taj materijal preko glave. 
    PetraB svaka ti cast zeno. A svekrva bi cak bilo mozda i super kad bi pomogla ti nešto, al ako je med sestra onda nek se drzi trenutno daleko od vas i potpuno kuzim zasto ju nećeš primiti. Drzi se.

Damnarexx 🌺
    09. Ožujak 2020. 13:03

Pozdrav curke,
    I mi nocas imali losu noc, cijelo vrijeme napinjanje i stenjanje...nekako je zaspala poslije nocnog hranjenja oko 3 i uspjele navuc do 8, sa svako malo budjenjem.
    Sad se muci opet zaspat, cekam da mogu i ja uz nju😂
    Petra ajme svaka ti cast, ja ne mogu zamislit dvije kokosi 🐤🐥 u tandemu.
    Lavice sretno za 2 tj, i super za komentar :D
    Mikio javi kako je proslo🤞
    Mi smo dobili termin 1.4.
    .
    Cure koje doje, jel ste uvele voce? Mene tako strah jest da joj ne naskodim😕😕 jucer sam malo jabuke, i nije bilo reakcije. Pokusat cu tako, malo po malo. Uzasno mi fali voce, u trudnoci sam ga svaki dan jela...

Lavica27
    09. Ožujak 2020. 13:18

Grizli, opusti se. Mora se jednom naviknuti na drugi krevetic, drndanje i ostalo,realno. Mi smo isli s njena 2.5mj iz zg na brac (cekali 4 sata trajekt) i svi smo "prezivjelii".Moj stav je kako si ti nastrojena prema necemu (tipa da je big deal i previse unaprijed o detaljima razmisljas podsvjesno si unosis nervozu) tako i dijete ina odnos prema tome. 
    Damnarexx a jesi luda pa jedi voce! Ako zelis bas pazit pripazi s citrusima al ovo ostalo je suludo ne jesti.
    Hvala😘
    Mikio jesi možda bila u crnoj nekoj uskoj haljini/suknji?

DeeDee
    09. Ožujak 2020. 13:32

Damnarexx zasto ne jedes voce?  Ja svaki dan jedem domaći kompot od jabuka i kruške ili šljive ubacim, a kupim si i kompot od ananasa ili breskvi. Nisam bas od svježeg voća osim banana i jagoda, ugl. mislim da mozeš svo voće u svim oblicima boo. Osim citrusa, iako ni oni nekima ne smetaju. Ja jedino njih izbjegavam

[/url

PetraB
    09. Ožujak 2020. 13:32

Lavice znaci da se ne nadam poboljsanju s kapima 🤦🏻‍♀️...  Al stvarno ne znam vise kaj da radim... Cak sam i neki bio sok dmov uzela 🤷🏻‍♀️ 
    Super za ovakav komentar 

Damnarexx 🌺
    09. Ožujak 2020. 13:56

Rekla mi je patronazna da ne jedem, nego da si radim kompot od jabuka i suhih sljiva i to pijem..medjutim dosadilo mi je vec🙈
    Svi su me isprepadali sa tim vocem da se kao ne smije🤷 ok, krecem jest😍

PetraB
    09. Ožujak 2020. 13:59

Ma Damnarexx kad nemas izbora snadjes se 🤣... Trebas vidjet koji su to sve zahvati i pothvati... Taman krene jedna cicat kad krene druga u plac... I onda se dignes sa ovom na cici, rotiras ju i places jer rotiras i svoju bradavicu dok madam ne skuzi da ju malo popusti i ponovno primi, drugom rukom hvatas drugu iz kosare, sjedas na kauc i molis boga da te rana ne zaboli bas tada, a naravno da te strecne 😅, stavljas ovu koja place na kauc pordd sebe, druga cijelo vrijeme nateze cicu, namjestas jednom rukom i jednom nogom jastuk za dojenje da napokon ovu koja cica mozes spustit a drugu postavit na cicu... Za to vrijeme mlijeko iz tebe curi posvuda, onaj jastucic ti se smije iz potkosulje kak si bedasta da ga uopce stavljas kad nema pomoci kad to krene, napokon postavljas i drugu na cicu. Mokra sto od mlijeka sto od toga jer sam se preznojila... Al onda ih pogledas onak male kak cicaju i u polusnu se smjeskaju, a jbg, bude ti to sve ljepse nekako... Iako naravno da me netko snima iz prikrajka imao bi materijala za jednu postenu humoristicnu seriju, britansku, tipa Monty Python 🤣🤣🤣🤣

PetraB
    09. Ožujak 2020. 14:01

E jos jedna stvar... Jel onaj beskontaktni toplomjer moze funkcionirat kod ovak malih... Neda mi ju se maltretirat stalno s mjerenjem u guzi a uopce nisam ziher kak da provjerim. Gdje njih pipat? Eto, treci put prolazim ovo al kao da je prvi put... Doduse moji stariji stvarno u ovoj dobi nisu bili bolesni... 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.