ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    09. Ožujak 2020. 07:16

Ja pak mrzim to bocno kopcanje.jer kad mi se razdere nakon kupanja imam osjeca da ga sto sati kopcam..ovo hop preko glave i mir! 
    Mi imali mirnu noc... jedno budjenje oko 3. 
    Drzte fige danas imamo neku zeznutu pretragu🙏
    Zao mi je cure koje se muce s grcevima,evo jedna inspirativna..
    Proci ce. (Mrzim tu rečenicu!).
    Ja pokrivam s dekom i preko onaj kornet razmotan ko poplon od ethereala (minky s jedne strane). Ne upadne u njega a i malo je odskrinut gore jer je debel. 

• Hani
    09. Ožujak 2020. 08:19

Proci ce, da😁😁
    Idem jos malo lec

Točkica37
    09. Ožujak 2020. 09:07

Lavice drzimo fige za pretragu. 
    Nego..kad ono krene gugutanje ? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    09. Ožujak 2020. 09:13

Ja prijavljujem koma noć (evo anikka nije svaka dobra :D )
    Od hranjenja u 2 nije više valjda nikad zaspala, stenjanje, grčenje, plakanje, napinjanje..čim je dignem mir. Odnesem je u sobicu, stavim na prematalicu, njoj smijesno. Mislim si, pustit cu prasicu tu spavat :D
    Ugl. zaspala je oko 6i30, spavala sat vremena, i onda opet uspavljivanje i sad dok tipkam opet počinje zapomaganje

[/url

DeeDee
    09. Ožujak 2020. 09:18

Oh well, krcaaaaata pelena, predviđam smijuljenje i miran ostatak dana :D

[/url

samojed
    09. Ožujak 2020. 09:35

Jutro cure 
    Lavica sretno na pretrazi
    Ah cure tacno vam zavidim na tim nemirnim noćima jedva čekam to ne spavanje 
    Ja zvala bolnicu kažu stanje ne promijenjeno nije bila vizita nemaju mi ništa detaljnije reći jedva čekam da pričam s doktorom da vidim kad vi malac trebao kuci nadam se da nije još dugo 

mrgud_zg
    09. Ožujak 2020. 09:52

Pozdrav curke. Vidim sve standardne tegobe 😉❤️
    Citala sam vas al nisam pisala prek vikenda jer sam htjela da prode vise vremena, al dobra vijest je da je prosao strajk dojenja. Kako dosao tako prosao, iz cistog mira. Tu i tamo jos bude neka mala borba pa imam par bocica u frizideru al uglavnom je sve ok. Sad se ja borim s cicama jer kak sam se izdajala ko da se proizvodnja povecala sto puta, pa curim na sve strane i boli me 😫 al dobro, proci ce i to

09. Ožujak 2020. 09:58

Točkica37

Lavice drzimo fige za pretragu.
    Nego..kad ono krene gugutanje ?

Moj guguce zadnja 3 4 tjedna... znaci 3 mj kronoloski... 1 mj. korigirano  Prvo je bilo rijetko a sad bas cesto.

09. Ožujak 2020. 09:58

Crtiva u tekstu mu smeta

mrgud_zg
    09. Ožujak 2020. 10:00

Mi smo danas bili na drugom pregledu, dobio je 720 grama (prvi mjesec kilu) i naraso 2,5 cm (prvi mjesec 5). Ona kaze da je i ovo sve ok. Primjetila je i doktorica da preferira jednu stranu, rekla da vjezbamo drugu i da kazemo to kad idemo na uzv kukova da bolje pogledaju, al nije strasno. 
    I cijepili smo se. Nisam ga nikad cula da tako place. Uzas 😫. Ja sam nadokupila prevenar 13, i uzeli smo za rotu cjepivo. Pitala sam dal ona predlaze jos nesto sto je neobavezno al kaze da ne. Stavila sam mu obloge i dala jest i sad spava. Fakat se nadam da ce proc bez reakcije. 🤞
    I lsprike kaj nisam nista vase komentirala 🙈 od sad se opet aktivno ukljucujem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.