ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    08. Ožujak 2020. 11:48

Sretan nam dan zena drage zene 💞💞
    Samojed drago mi je da je malcu bolje ☺️
    Losa, citam jucer veselje oko kakice i mislim si tak se i ja veselim.. I onda se puknem smijati, ko bi reko da cemo se veseliti takvim stvarima 🙈🙈🙈
    .. 
    Mi isto ok noc, al je zato od jutra kenjkanje 😔
    ... 
    🤞🤞🤞 Da nam ova nedjelja prođe u miru i odmaranju 😉😉

• piba7
    08. Ožujak 2020. 12:21

Danima se nisam mogla prijaviti ni objaviti ništa, kaj se dogada s forumom?
    Mrgud hvala na informaciji za dojenje. Moja isto ima stalno ruke u ustima. Do te mjere gura rukice u usta da zna bljuckati od toga. Ali stvarno se nadam da joj nisu krenuli zubi s 10 tjedana. Sto se tice šesirica, ja ih ovako i onako koristim. Novo sto sad radimo je da joj stavim dudu i onda na brzinu da ne skuzi izvadim dudu i uvalim joj cicu u usta. Koji put upali, koji put ne.
    Cure, jel imaju vase bebe uzasne epizode plakanja? Nama se ovaj tjedan to 2x dogodilo. Prvi put u utorak ali sam to povezala s cijepljenjem koje smo imali taj dan, a drugi put jučer navečer. Pocne užasno jako plakati, doslovno rida, guši se u placu, bude sva crvena, slini,  mozemo ju nikako smiriti i to traje sat vremena dok se ne izmori od placa. 
    Ja se svaki put užasno uznemirim i ne znam sto da radim, ne znam sto je normalno, a što ne. Svaki put sam na rubu da ju odvezem na hitnu ali dok ju ne smirimo nema sanse da bi mogli van izaci. 

Lorena94
    08. Ožujak 2020. 12:34

Grizli

Jutro… 😒 Mojoj curki ocito fali tata jer je vec 2. noc nemirna ili sam se urekla kad sam ju hvalila. Mm je odsutan i jedva cekam da danas dodje doma. Svaka cast vama koje nemate suport muzeva bar pol dana. Inace nocna dizanja i sve je moja obaveza, al inace je isla spavat najkasnije u 9, budila se 1 max. 2 puta tokom noci i to je to. A sad kad ga nema ko da ga ceka i tokom noci se budi 5 puta, ne ide spavat do 23. Budne i u akciji smo od 5. Ne znam dal je moguce da joj fali al ja se nadam da se vraca na staro nocas jer ja vec 3 noci ne spavam vise od 3 sata ukupno. Jos kao moja straa ce doc mi pomoc pa cim mala napravi kme dihe ju i donese mi ju da je nosim. Pa poludila sam jucer. Natavno ona ce ju cuvat dok spava. Onako kog vraga ces ju cuvat dok spava to mogu i sama. 🙁 Idem popit kavu da ne zaspem na nogama. Zaista nakolon do poda onoj koja je napisala da joj je muz na terenu i da je sama s bebom cijele dane, ne znam koja je to al divim ti se.

Sretan vam naš dan ženice.. Grizli moj je stalno na terenu, a malac već treću noć nemoguć, zaspao sinoć oko 22 h i u pola 1 dreka, ajde papao i zaspao, al od 3 kad je krenuli kreveljenje, dreka.. Užas. Stavim ga kod sebe u krevet šuti i spava. Ne znam jelbod cijepljenja poludio ili što već. Jedva čekam da ovaj moj biser dođe kuć da se malo odmorim. Neki dan sam si bila do mame (živi u drugom mjestu) dođem kuć kad ono moja draga svekrva i šogorica sjede kod mene u kući, dakle same su ušle nisu me ni nazvale smiju li doći i jesam uopće doma!? Mislim si aj kad su već tu možda su mi pospremile kuću, opeglale.. Ni to nisu, al bitno da su svi mi pušile u dnevnoj 😡
      Losa i ja sam prošli tjedan kad mi 31 h nijr kakao čekala ko ozeblo Sunce kakicu 😂
    Samojed drži nam se i izdajaj mlijeko za malca

MaRe
    08. Ožujak 2020. 12:56

Uf i moj je danas imao epizodu urlikanja(to zato sto sam ga pohvalila jutros)..dosli smo nas dva kod mojih..poceo je plakat jos dok smo se kod kuce spremali, onda se u autu smirio i kad smo ga izvadili malo bio vesel i opet poceo. U biti mu se spavalo a borio se ono od pola 5 ujutro i nije spavao...jedva mu oko 11 uvalila siku da ušuti ,povukao par puta i evo jos spava. 
    Ponijeli kolica da cemo u setnju na kraju ovaj neki hladan vjetar pa vjerovatno nista od setanja 😔
    Lorena ja bi ih naglavacke izbacila...kod nas nema pušenja u stanu..hoces pusit idi van,pogotovo sad kad je beba tu. Al dobro ni nemamo pušača,samo moj tata i njegovi starci...svi ostali su nepušači.

Grizli
    08. Ožujak 2020. 15:46

Lorena ja bi popizditis dobila da ih nadjem tako. 

08. Ožujak 2020. 15:46

Mojamama puši no zna da bi imala zabranu vidanja malog da kojim slucajem pusi u prostoriji gdje je on. 
    Ujutro smo muz i ja isli u crkvu i bahranim ga oko pola jedanaes i odvezem svojima. Cijelo je vrijeme spavao no ja sam ga u tri probudila. Pojeosve sto sam mu dalai natrag zaspao. Sad opet spava. Fino sam ga na terasu izvezla da bude na zraku 

08. Ožujak 2020. 15:47

Dakle ako stavim u post brojke ili smajlic pise da sam prekrsila pravila

• mom12
    08. Ožujak 2020. 16:07

Ja sam isto pusac i muz...i svi vecinom oko mene...ali u blizini male niko ne pusi..niti bi to dozvolila...svi bas paze na to bez da ja ikome ista kazem...niti je vodim u zadimljene prostore...ako znam da se negdi pusi ni ne idem tamo

Damnarexx 🌺
    08. Ožujak 2020. 18:26

Apsolutno svaka cast curama koje su same sa bebama! 👏 
    Mi smo takodjer imale ludu noc😒 od 3 ujutro stenjanje, napinjanje itd...znate i same..i prebacim ju kod nas, malo manje al opet gundjanje..tako da se nismo naspavali. Ona je zaspala oko 11 kad smo krenuli u setnju(na kavu🙈) naravno, svjez zrak je obavio svoje.  Kasnije iza rucka smo se do Bundeka prosetali i apsolutno je sve prespavala. 
    Btw, curke koje se izdajaju...da li se izdojite samo za iduci obrok ili one koje imaju dosta mlijeka za iduca dva obroka? ja sam pred par dana tek shvatila da komotno mogu iscjedit za dva iduca obroka i olaksat si 🤷 eto, trebalo mi je manje od mj dana da dodem do te spoznaje🤔😅

Damnarexx 🌺
    08. Ožujak 2020. 18:45

Zaboravila...
    Sretan nam dan žena! 🌼💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.