Cure imate neku preporuku online trgovine? PoÅ”to ne idem po trgovinama a moram mu uzeti piÄamica...pa jos malo i ne stane u 62 piÄame sto imamš
I gdje ste vrece kupile?
joj i ja bi si narucila bodije koji se kopcaju na boku. Nadobivali smo ih tolko, al uglavnom one koji idu prek glave.To mu obuc je horor, bas mi budezao lijepih stvarcica, ali uopce nemam pojma kak to drugi ljudi efikasno oblace.
Ja imam sve bodije koji se preko glave oblace. I dere se kad joj ih oblacim dokle joj ne navucem ruke u njega onda poslije je ok. One bocno sto se kopcaju imam samo 3 al veci broj 68 mislim i nsla u h&m, al mi je bezeveze jer tih sam nasla samo bijelih za sad.
U c&a oni paketi di ima puno bodija su manje velicine nego oni koji se prodaju pojedinacno sto budu u onim kosarama.Ā
Vrecu imam od c&a sa rukavima koji se skidaju. Sad je 2. noci spavala u toj veeci sa rukavima i dole samo bodij i carapice, i evo sad kad sam ju dojila vidim da je sva znojna opet. Sad sam skinula rukave pa nwk bude samo bodij i vreca. Bas je debela jako a nama je oko 21 u sobi. Samo me strah da joj bude zima za rukice. Od kad sam preÅ”la na vrecu nikako ne spavamo, a tako me strah staviti joj poplon. Neznam kako da ju namjestim sa poplonom da se ne moze prekrit preko glave opet.Ā
Cure meni je pisalo da sam prekrsila pravila i nije dalo objaviti jer sam u tekstu upisala znak minusa izmedju 2 broja. Ostalo kad pisem brojeve i smajlice normalno mi dozvoli. Ja se logiram preko mobitela na chrome.Ā
Vecer noÄnaĀ
I ja sam preko chroma ulogirana...bas sam probala tak brojeve napisat i neda.Ā Ovaj moj spava od 9 a mene sad sise probudile...suzdrzavam se da ga ne budim š
Meni su svi bodiÄi preko glave, prvih par dana sam ju oblaÄila dvadeset minuta valjda :D
Sad smo se ispraksirale, ali nije oduŔevljena, da.
.
Ja sam ju danas prvi put stavila u vreÄu prekrasnu vunenu s rukavima, tako mi je žao da nisam prije jer joj je ful na knap, ovih par dana Å”ta Äe je nositi i gotovo. A ja debil nisam ni gledala jer sam bila uvjerena da je bez rukava pa kao hladno Äe joj bit..
mi imamo kontra problem, koliko god dekica da stavim i kako god da je zsmotam, ona se u roku par minuta otkrije do struka.
[/url
Cure evo i mene. Ja nikako da se javim. Stalno u zaostatku, i taman kad sve procitsm kod nas bude neka srama pa ne stignem nista napisati i tako ukrug.
Malac je ugl dobro. Ali ti grcevi nas muce, njega ali bome i mene. Vise ne znam sto da radim. Zadnjih par dana je posebno lose. Zna li netko smije li uzimati biogaiu i tiba kapi istovremeno.Ā
Toliko toga sam htjela iskomentirati ali sam sve zaboravila.Ā
Lavice sva sam pretrnuls dok sam citala. Svaka cast sto si to uspjela ishendlat.Ā
Samojed malcu zelim brz oporavak.Ā
A sad sve ostalo isparilo
Mi imamo sve bodice za prego glave i prvih par dana je to bio izazov ali sada smo se vec ispraksirali.Ā
Ah svekrve, neke si zaista svasta dozvoljavaju. Meni je neki dan moja isto digla tlak. To valjda da mi slucajno ne bude dosadno uz malo dijete kojeg muce grcevi i koje ne spava.
I ostalo sam zaista zaboravila sto sam htjela napisati. Ah, ovo je gore od trudnickog mozga
Ja ga pokrijem s dvije dekice...s prvom ga pokrijem tako da su mu ruke slobodne a onda s drugom (malo debljom) ga cijelog...tako kad mlatara rukama se ne otkrije i tako mi ju ne navuce na glavu. Ako ga s prvom pokrijem po ramenu za 5 min ce bit na glavi xD
Da, ti bodiji na bocno kopcanje bili bi spas onih prvih dana kad jos nismo bili uhodaniš sad sve preko glave, ali ne žuga previse. Imam ih stvarno puno, narucivala sam rabljenu robicu, al bar masinu ne palim svako malo. Vrecu ne koristim. Zna se zavuc ispod prekrivaca pa mu ja obucem 2 rukava tako da mu nije zima, a poplunic uglavim preko bocnih jastucica i spustim prema dolje.
Moj je ovih dana nemiran, danas je plaka ko nikad, al zato je spava od 22:30 do 4:40š prvi put toliko ( i javljam se sad jer sam naspavanaš)Budila sam se par puta, gledam kad ceš
Samojed, cekamo dobre vijestiš
Moj malac spava u vreci od pocetka. Prvo smo imali ca vrece, a sad koristim kik i lidl naizmjenicno kako se peru. Da nije u vreci raskrio bi se sigurno.Ā
Bodice ja na bocno kopcanje ne volim jer mi nekako debelo djeluju dupli naprijed. Nemam problem s oblacenjem bodica ili majice preko glave. Imam doma bodice na bocno kopcanje iz hm i lidl.
Online ja kupujem preko next stranice.
Evo odspavao od 11do 5 i sad jeo... i ne izgleda da bi vise spavaoĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji