Žgaravica u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    04. Travanj 2015. 09:26

Da, ja je imam cilu trudnocu. Sad pogotovo. Pokusavam sjedeci spavat. Uzas. Prije nisam nikad. tjesi me da je za koji dan gotovo.
    donat me zna spasit, nekad nista. Pila sam i kamilice, nista posebno nije pomogla.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

28. Veljača 2018. 22:44

Dižem temu...
    Upomoć, ubija me ova groozna žgaravica, ne pomažu Gastal, Renie, Reflustat..jedino soda bikarbona pa sam u nedoumici, jel ima aluminij u sebi ili nema, svi govore drugačije...eto možda neko zna više...

dea32
    01. Ožujak 2018. 22:09

Ena31

Dižem temu…
    Upomoć, ubija me ova groozna žgaravica, ne pomažu Gastal, Renie, Reflustat..jedino soda bikarbona pa sam u nedoumici, jel ima aluminij u sebi ili nema, svi govore drugačije…eto možda neko zna više…

Probaj progutat pola cajne zlicice sirove rize. 
    U sodi nema aluminija, to su gluposti, mozes i nju. Takoder kazu hladno mlijeko, hladna jabuka, bademi.. 
    Meni zadnjih 2 mj nista nije pomagalo, gorilo je do grla..

01. Ožujak 2018. 22:27

dea32

Ena31

Dižem temu…
    Upomoć, ubija me ova groozna žgaravica, ne pomažu Gastal, Renie, Reflustat..jedino soda bikarbona pa sam u nedoumici, jel ima aluminij u sebi ili nema, svi govore drugačije…eto možda neko zna više…

Probaj progutat pola cajne zlicice sirove rize.
    U sodi nema aluminija, to su gluposti, mozes i nju. Takoder kazu hladno mlijeko, hladna jabuka, bademi..
    Meni zadnjih 2 mj nista nije pomagalo, gorilo je do grla..

Hvala na savjetu, ipak sam poslala m u ljekarnu po sodu, probat ću i ovo s rižom...tak i meni grlo gori, neznaš jel boli ili peče više iz prsa do grla😥....proći će za 3 mjeseca kad rodim😂

• aunbm123
    02. Ožujak 2018. 06:07

ขอบคุณสำหรับความคิดเห็นของทุกคน

IBCBET

• IvonaBana
    22. Travanj 2019. 04:49

Evo sada je skoro 5 sati ujutro sjedim i toliko me ubija zgaravica pokusavam sve sto pise ali bogme uzalud 🙄

• thequeen
    26. Travanj 2019. 16:43

Ja sam imala neku cudnu zgaravicu, bol u području zeluca kao da san pojela vreću kamenja. Tezina i tupa bol. Još kad bi me malac zviznio u želudac, uh. Pomagala mi je kamilica. Čaša-dvi i smirilo bi se. Počela sam je piti zasecerenu zbog probave, a ona mi pomogla sa zgaravicom.

• Ivy0909
    08. Listopad 2019. 01:40

Ja sam u 35.tt. U početku hvala Bogu samo mučnine česte , bez povraćanja ali ova žgaravica sad zadnja 2 mjeseca ubijaaaa. 

• Ivy0909
    08. Listopad 2019. 02:14

Pola limuna u 1 dcl vode, nakon toga pola žličice sode u 1 dcl vode i 3 dvopeka i smirilo se

• sunshine1
    08. Listopad 2019. 02:32

Blago tebi. Evo ja radi iste stvari budna svaku noc vise nego sto spavam. Red zgaravice red pišanja.. Samo sto meni ne pomaze apsolutno nista. I kad ne jedem nista imam je. Imam je od zraka sto ga udisem. Nista mi nije teret ali zbog ove zgaravice vapim za porodom, a i ja sam 35 tt.. U prvoj trudnoci sam radjala sa zgaravicom, tako da lazu kad kazu proc ce pred kraj. Neće. Proć će kad rodim(o). Pola noci prosjedim na krevetu pola na wc-u. Majkemi jedva cekam da rodim. 🥵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.