Žgaravica u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    06. Lipanj 2014. 16:00

ufff znaci da se ne nadam previse da ce me to zaobici. ja sam mislila ako nije do sad nema sanse da bude 

Lilica
    06. Lipanj 2014. 17:11

iz tvojih usta.... 

• tinchy2
    06. Lipanj 2014. 17:32

pa mo koje smo blizu poroda se možemo tješiti da još malo pa gotovo.hvala na savjetima.definitivno ću isprobati te bademe.

(-_-) <3 <3<3<3<3<33<3<33<

Tejuska♡
    06. Lipanj 2014. 19:26

Ja sam imala zgaravicu doslvce od pocetka trudnoce,,i 4mjeseca sam jela bademe to mi je jedino pomagalo ,, sada bi se ispovracala da ih samo ugledam,, tako da od kad su mi rekli da imam gestacijski pa da malo pripazim na ishranu sam tako promjenila i jedem svakih dva sata pomalo i uopce nemam zgaravicu,a ako slucajno nesto pojedem kao pizzu ili slicno odma ne spavam cijelu noc  uglavnom eto ili sa bademima ili promjenit prehranu 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    07. Lipanj 2014. 12:53

Mi smo sada u 30.tt i od žgaravice ni Ž. Možda se ni ne pojavi do kraja trudnoće, jer ju zapravo nikad u životu ni nisam imala niti znam kakav je to osjećaj... Da bar!

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    07. Lipanj 2014. 17:26

eee marija ni ja isto ne znam hehe, drzim nam fige onda 

Iskrica1347
    09. Lipanj 2014. 10:38

MarijaŠ - nadam se da ni nećeš znati kakav je osjećaj žgaravice, jer je fakat koma. Kao da ti kiselina jede grlo, a još ti se malo i povraća. Bar je tak meni.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.