Vožnja automobila u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anav009
    25. Veljača 2014. 12:43

ja sam u 35. tjednu i još uvijek vozim bez problema :)

• kukukaka
    28. Veljača 2014. 21:17

Ja sam u 27. tjednu završila u bolnici na mjesec dana, a onda kod kuće na mirovanju i rodila u 36. tj, tako da sam do tada vozila i najčešće se nisam vezala. Da je sve bilo u redu, vjerojatno bih vozila i duže.

Yeles
    05. Ožujak 2014. 21:34

U osmom sam mjesecu i vozim još uvijek. Ali kad idem nekud dalje suprug ide samnom!

medoKartonski
    05. Ožujak 2014. 22:29

Do kraja, pojas uvijek!

Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

cedevita2
    09. Svibanj 2014. 17:35

I ja sam u 35.tj.i mogu jos uvijek voziti,,hvala Bogu 

Iskrica1347
    14. Svibanj 2014. 11:08

U prvoj trudnoći sam vozila tamo negdje do 34 tjd. Prvo, jer sam se tada otprilike vratila u zg, a nisam imala auto, a drugo jer su mi ruke bile prekratke . Sada namjeravam voziti dok se ne suočim opet sa prekratkim rukama. Ali uvijek, uvijek sam vezana. Remen stavim gornji dio iznad, donji ispod trbuha i sve 5.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    14. Svibanj 2014. 11:20

Ja sam u 22tt i vozim bez problema...pojas me tišće prek trbuha tak da imam taktiku da pojas zakopčam pa tek onda sjednem i prebacim samo onaj gornji dio pojasa...znam da bi bilo sigurnije da je i onaj donji na meni al nemogu vozit kad me počne stiskat a i neda mi se cijelo vrijeme ga potezat da si olakšam tak da bolje da sam bar malo vezana nego nikako a obje ruke na volanu

antonio
    14. Svibanj 2014. 11:29

Ja slabo vozim jer mi je tlak zivi ocaj strah me je brzo mi dode slabo,ali evo danas moram malom na informacije i to zadnje su za ovu skolsku godinu i mogu vam rec da me je strah ali moram krenut jer su u podne tako drzite mi palceve da stignem tamo a da se ne onesvjestim.

• Countess
    14. Svibanj 2014. 12:09

37 tt i još vozim :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.