Ja sam u 27. tjednu završila u bolnici na mjesec dana, a onda kod kuće na mirovanju i rodila u 36. tj, tako da sam do tada vozila i najčešće se nisam vezala. Da je sve bilo u redu, vjerojatno bih vozila i duže.
U osmom sam mjesecu i vozim još uvijek. Ali kad idem nekud dalje suprug ide samnom!
U prvoj trudnoći sam vozila tamo negdje do 34 tjd. Prvo, jer sam se tada otprilike vratila u zg, a nisam imala auto, a drugo jer su mi ruke bile prekratke . Sada namjeravam voziti dok se ne suočim opet sa prekratkim rukama. Ali uvijek, uvijek sam vezana. Remen stavim gornji dio iznad, donji ispod trbuha i sve 5.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam u 22tt i vozim bez problema...pojas me tišće prek trbuha tak da imam taktiku da pojas zakopčam pa tek onda sjednem i prebacim samo onaj gornji dio pojasa...znam da bi bilo sigurnije da je i onaj donji na meni al nemogu vozit kad me počne stiskat a i neda mi se cijelo vrijeme ga potezat da si olakšam tak da bolje da sam bar malo vezana nego nikako a obje ruke na volanu
Ja slabo vozim jer mi je tlak zivi ocaj strah me je brzo mi dode slabo,ali evo danas moram malom na informacije i to zadnje su za ovu skolsku godinu i mogu vam rec da me je strah ali moram krenut jer su u podne tako drzite mi palceve da stignem tamo a da se ne onesvjestim.
Sortiraj odgovore
Najstariji