Vožnja automobila u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MrSandrica
    16. Veljača 2014. 17:40

Voljela bi da čuti iskustva o vožnji u trudnoći...do kojeg mjeseca voziti,vezivanje pojasa u trudnoći i ostala iskustva :)

laly
    17. Veljača 2014. 09:26

ja sam vozila do zadnjeg dana, i vezala obavezno.

SandraSafranko
    17. Veljača 2014. 09:38

Vezala sam se stalno. I to je obavezno. Inace imas trudnicki pojas za kupiti, mada po mom je to bacanje novca. Samo pazi kako namjestis pojas. Da ti bude ispod trbuha i gornji pojas iznad. A vozila sam se do zadnjeg dana, samo me suprug vozio u rodiliste.

marimana
    18. Veljača 2014. 22:17

Evo me u 6.mj. trbuha ima dosta ali nedam se,pojas malo pažljivije namjestiš kako je gore mama napisala i putuj!! Nije za pohvalu ali npr.jučer sam vozila 450km,uz 3 stajanja,(rastezanja,okrjepe,sendvić,kava..) i nikakvih problema nije bilo. Vozim na posao svaki dan u 1 smjeru pola sata,obavljam trgovine,račune.. Ugl.da ne vozim,e tek bi onda bila u banani . Eto,to je moje iskustvo.

antonio
    19. Veljača 2014. 17:15

I ja se mogu pohvalit da sam u obadve trudnoce vozila sama i nisam se nikad vezala jednostavno ne volim se vezati znam da mogu platit i kaznu i sve ali jednostavno kad sam vezana imam osjecaj da cu se ugusiti da ne mogu disati ali sve je to u mojoj glavi,vozila sam dokle god nisam zavrsila u bolnici i evo me sad u trecoj trudnoci i nadam se da cu isto tako vozit do kraja ne vidim razlog zasto mi trudnice nebimo vozili kad mozemo sve radit mozemo i vozit.

bjap
    23. Veljača 2014. 17:26

Mene većinom muž vozi jer ga strah da mi ne pozije, ali kraće ture odvozim, tipa do dućana i sl. Nikakvih problema nema. Još da smijem bicikl vozit...al mogu ga zaboravit na neko vrijeme :(

Zeki99
    24. Veljača 2014. 18:24

Ja sam se odvezla u bolnicu s trudovima :)
    Ali nisam tipicno zensko :) mene nis nije bolilo, a ni trudnocu nisam osjetila :)
    Ja preporucam da se voze curke dok osjete da mogu i da im se da :)

Njena mama
    24. Veljača 2014. 18:52

Kad mi je ginekologinja rekla , još dva-tri tjedan,a možda i prije smanjila sam vožnju ,nisam prestala nego sam samo rjeđe vozila....i da nisam se vezala ,nije mi smetalo nego nije mi se dalo :D

Svaki tvoj osmijeh u mom oku stvori suzu radosnicu! Hvala Ti,Boze na mom anđelu!

• anapa
    24. Veljača 2014. 20:42

ja sam isto vozila do zadnjeg dana u obje trudnoće, al na kraće relacije u drugoj polovici trudnoće, kad bi išli dalje muž bi ipak vozio, nije mi bilo udobno sjedit u tom položaju...jest da je pred kraj bilo teško - ogroman trbuh, a ja mala tak da dam jedva stala izmeđuu volana i sjedala, a da mogu nogama do papučica... pojas uvijek vežem, jedino sam ga znala prebacit gore, više na trbuh, malom je glava bila nisko u zdjelici pa kad bi još tamo i pojas došao smetalo je jako...

lalita611
    24. Veljača 2014. 21:45

Vozila sam do zadnjeg dana. Kupila sam BeSafe pojas za trudnica (vrijedi svake kune), tako da mi pojas nije stezao trbuh. Pod kraj me više mučio izlazak iz automobila; imala sam pripreme di se uhvatiti... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.