Upis u vrtic 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2014. 14:37

Eto dakle u Zagrebu se od jucer (5.5.) do 16.5. predaju zahtjevi za upis djece u vrtic...
    Gdje ste predali papire? Koji su Vam alternativni vrtici? Inicijalni razgovori? Eto pisite sve vezano za upise sto bi nama koji zahtjev predajemo prvi put moglo biti od koristi.

Ja sam danas bila u izabranom vrticu (Djecji vrtic Sesvete), falio mi je jedan papir (preslika prijave na mirovinsko) pa moram donijeti sutra ponovno. Narucili su nas za inicijalni razgovor s logopedom, sutra u 11 sati.

Alternativni vrtici su nam Djecji vrtic Markusevac i Djecji vrtic Leptir.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• maty3
    06. Svibanj 2014. 18:47

Jučer sam primijetila da su počele prijave za vrtiće. Mi ćemo tek krajem rujna imati godinu dana pa ne znam da li možemo podnijeti prijavu? Isto tako me zanima u koliko vrtića možemo poslati molbu jer na stranicama grada piše samo u jedan?

• maty3
    06. Svibanj 2014. 19:55

Hvala hvala na odgovoru!

didich
    06. Svibanj 2014. 21:15

takodjer jucer predali papire u zaprudju gdje su nas u startu trazili ljecnicki(nismo imali) i moramo ga donijeti na inicijalni razgovor u utorak.i da bebac mora napuniti godinu dana do 30.08 da bi roditelji mogli predat papire..ali probaj,mozda prodje 

MarijanaC
    07. Svibanj 2014. 14:40

Kod nas u Jastrebarskom još uvijek nije izišao natječaj, radi se još jedan vrtić pa grad mjenja odluke o pravima upisa....sad čekamo .... do 6mj navodno

Majke su one koje nas uče da je pad samo još jedan korak do uspijeha.

• Anči7
    08. Svibanj 2014. 10:55

Da li znate mozda,kako stvari stoje sa upisima u privatni vrtic?Da li se papiri isto predaju u 5 mj...ovo mi je prva beba,i roden je u 11 mj pa sad ne znam kako ide to sa jaslicama?

didich
    08. Svibanj 2014. 11:38

prijateljica je svoju  malu upisala u privatni vrtic u 2mj jer se pocetkom 3mj vratila na posao....NISAM  sigurna ali mislim da mozes bilo kad upisati bebaca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.