Upis u vrtic 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    didich
    08. Svibanj 2014. 14:29

evo ja sam upravo zvala pedicu da vidim kak to ide sa lijecnickim i rekla mi je da samo dodjem po potvrdu,da nece raditi nikakve pretrage jer smo bili kod nje prije mjesec dana...

08. Svibanj 2014. 14:33

Btw. meni su u vrticu rekli kad sam bila na inicijalnom i predati zahtjev da im ne treba sada ta potvrda od doktora, vec tek kod upisa. Ne znam da li se to razlikuje od vrtica do vrtica.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

didich
    08. Svibanj 2014. 14:46

mi potvrdu od dr. moramo donijeti na inicijalni u utorak (vrtic u zaprudju)

08. Svibanj 2014. 15:04

Ocito se onda razlikuje od vrtica do vrtica :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha
    09. Svibanj 2014. 10:03

Kak se kreću cijene kod vas u Zg s vrtićima/jaslicama privat? Kod nas je sve isto i s privat i s državnim vrtićem-800 kn :O

missha
    09. Svibanj 2014. 11:25

Kod nas je eto tak ,ožeš jedino pisat na grad da ti subvencionira još ako si socijalni slučaj. Jedino jedan vrtić daje popust na drugo dijete ako ide u njihov vrtić, paa plačaš za to drugo 400 kn.

didich
    09. Svibanj 2014. 12:43

joj gradski vrtic moze cak i do 600kn kostati,jer bas to,ovisi o primanjima...a prijateljica privatne jaslice za svoju malu placa 450 jer koliko sam ja cula  ZG je poceo subvencionirat privatne vrtice....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.