Upis u vrtic 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JeanGenie
    11. Lipanj 2014. 15:32

ProudMomy, postoji mogućnost i da te naknadno nazovu iz vrtića ako im se oslobodi mjesto.. Moj mali prve godine nije dobio jaslice jer je napunio godinu dana tek u rujnu pa formalno nije niti zadovoljavao uvjete, ali su me zato početkom rujna nazvali i rekli da su se oslobodila mjesta.. Meni su tada jaslice zapravo bila rezerva pa mi i nije to bio neki problem, a u vrtiću su mi kasnije rekli da puno roditelja preda papire pa im djeca i ne idu i onda zovu iduće s liste.. Tako da, eto, ima još šanse za vas

• Jurica2
    13. Lipanj 2014. 14:21

Poštovani!
    Dali netko zna dali roditelji čije djete nije primljeno pri upisu u vrtić, imaju pravo uvida u dokumentaciju druge djece koja su primljena obzirom da se vrtić poziva na zakon o zaštiti osobnih podataka pa nam ne dopuštaju uvid kako bi se žalili a mi se pozivamo na Zakon o pristupu onformacijama.
    Hvala!

Jurica

Miki35
    13. Lipanj 2014. 16:01

Evo ovako ako ce vam pomoci , moja kolegica je predala papire za vrtic i bila je odbijena , pošto muž radi volonterski , ali ipak radi.  Mora imati posao za stalno , i onda su oni napisali žalbu  i zovu ih iz vrtica da povuku žalbu da nije ni jednima ni drugima u interesu da to sad ide na vjeće da su ipak našli mjesto za maloga.... samo treba zube pokazati i sve se može dobiti :)

• BillieJean
    30. Kolovoz 2014. 22:44

Svima s područja sesveta preporucam obrt za cuvanje djece i tetu Maricu! Mi smo prezadovoljni, prostor je uređen poput malog vrtica, a takva je i grupa (max 6 djece na jednu tetu, odnosno 12 na 2, vise od toga ne moze)...nema dežurstava, uvijek je tu teta Marica, individualan pristup, vise vremena za dijete, ali i za roditelje, prehrana, aktivnosti....samo rijeci hvale...mozete skicnuti i stranicu na Facebooku:
    facebook.com/zvjezdice.cuvanje.djece.sesvete

• AK2008
    04. Svibanj 2015. 13:14

Drage mame, molim vas za preporuku jaslica u Novom Zagrebu? I koliko alternativnih vrtica mozemo upisati na zahtjevu za upis? Puno hvala svima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.