Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jaccaa
    19. Prosinac 2017. 12:32

Čestitam novim mamama twinsa. 
    Bebushka tvoje su predivne.. Jedva čekam da i ja gledam tu sličicu.
    Lunale i ti si pri kraju, kako se držiš? 
    Ja sam svaki dan sve gore,ne mogu se obuti,sagnuti itd,osjećam se ko invalid. Nisam jos išla u Ta,svaki dan odgađam, radila sam opet urinokulturu i nalaze,malo mi željezo lošije al ok.
    Bebushka jesi ti u Zg rodila? 

• Bebushka
    19. Prosinac 2017. 12:36

Aha, u merkuru, al kako sam preko ljeta isla u st kod svojih tako sam upoznala i doktore u splitu jer su me uvalili u bolnicu na tjedan dana

• Jaccaa
    19. Prosinac 2017. 13:06

I ja planiram u Merkur. Prvo sam rodila tamo prije 12g i bili su super,pa ne znam sad kako je. Tad me poradjao dr Duric i Roko.. Al bilo je sve ok,mislim da ću sad na carski jer na zadnjem uz dečko mi je bio na zadak.

• Bebushka
    19. Prosinac 2017. 16:17

Koliko si tjedana? Meni su dugo bile glavama pa se pred kraj jedna okrenila guzom i mislila sam da nema vise mista al onda se na zadnjem uzv opet vratila na glavu tako san mogla "normalno" rodit. Ja bas nisam tila na carski jer ostavljam otvorenu mogucnost za jos dice pa bi mi bija stres sa sljedecom trudnocom da ne moram svaki put na carski a i tila sam to iskustvo poroda dozivit

• Bebushka
    19. Prosinac 2017. 16:22

U TA ponediljkom je dr stasenko za rizicne (to smo mi) i bas mi je bila super i tu noc kad sam radjala je isto bila negdi po bolnici (valjda su na nalazima vidili da me vodila) pa su je pozvali i ona me porodila...zapravo sam rodila tocno u sedam ujutro kad je smjena pa je box bija pun znatizeljnika koji su tili vidit vaginalni porod blizanaca 
    Malo sumnjam da su me namjerno ostavili do sedam jer nisam skuzila nikakvu promjenu da se beba spustila, al oni su sve dopremili i rekli tiskaj...mislim da nikad necemo saznat istinu

Lunale
    19. Prosinac 2017. 16:25

Jacca, tako je i meni, skoro sam nepokretna 😂 nema sta me ne boli... i tebi ce bit velika razlika 👍 mi imamo pubertetusu, u veljaci ce 16 godina i curu od godinu ipo. danas sam dobila uputnicu za rodiliste, meni ide carski jer su mi prva 2 poroda isto bila carski pa se moram dogovorit za datum. Planiram ici na dogovor oko 36.tt ako ne odluce ranije van. Do tad cu bit kod svog privatnog ginica

Lunale
    20. Prosinac 2017. 12:36

Babushka, ti si rodila sa 36+4 ako sam zapamtila, bebe su imale oko 2700? Jesu morale u inkubator i na koliko dana ili u tim tjednima i s tom kilazom ne trebaju inkubator? 

• Bebushka
    20. Prosinac 2017. 14:06

Bome super te pamcenje sluzi, tjedni 36+5 s time da su procijenjene u otpusnom na 38 tjednana, jedna cca 2700 druga 2900, nisu morale u inkubator, mislim da ni inace ne moraju kad se tako rode bebe a ove moje su primile onaj deksametazon u mozda je i to utjecalo na to kolko su razvijene...to im je za pluca ako se prerano rode
    Na otpustu su imale samo dva i po kila al ide to brzo gore, sad mi bebe od tri kile izgledaju velike

• Sour Cherry
    20. Prosinac 2017. 14:07

Cure, došli su mi rezultati kombiniranog probira. Pa me zanima da li rizik manji od graničnog znači da je nalaz uredan? 

• Jaccaa
    20. Prosinac 2017. 16:25

Bebushka hvala na odgovorima, malo si me smirila. I ja bi htjela rodit prirodno,nekako me strah tog carskog poslije,jer sam ko pahuljice za podnošenje boli 
    Sad sam u 29tt. Mislim da su kod tebe Htjeli da vide bas prirodi porod jer nije često 
    Lunale, da razlika je 12g kad smo htjeli drugo nije išlo,i ovo je neplanski bilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.