Bebushka, super. Meni niko nije spominjao to za sazrijevanje pluca, volila bi da i ja to dobijem bar preventivno ako se ranije rode. Pitat cu sutra ginekologa sve o tome, ako ne zaboravim 😁
Evo da se i mi javimo, rodili smo se na carski 12.01., braco sa 3470/52, a seka sa 3450/50. Dobri smo, papamo, velike smo mazilice i jedva cekamo kuci (nadamo se u srijedu).
Ajmeeee kako su supeeer koja kosa i kako zrelo djeluju, i kako su razliciti...i kolko kilaaa imaju!!! Svaka cast lunale, dobro si ti to ofnosila, cestitam od ❤
Bas sam se pitala je li koja od vas dvi sta ste blizu rodila hehe, sad gustajte
Ajmeee čestitam Lunale preslatko su :-)
I ja jedva čekam da vidim svoje, al imam jos čekati tek sad smo u 32tt.
Uživaj draga sad
Ajme cestitam od srca, predivni su!!! ❤️❤️❤️
Velike bebe, svaka cast 😍😍
17.7. 💝💝
Hvala cure! Da, smijesni su ovako skroz razliciti. Njoj vec mogu frizurice praviti 🤗 rodila sam sa 37+3 na dogovorenom carskom jer sam vec prije imala 2 carska pa mi je zbog tezine droba prijetila mogucnost rupture, pucanje unutarnjih savova. Bitno da je sve ok, danas idemo kuci :))) Sretno cure koje ste na redu, pratimo vas i cekamo vesele vijesti a duplicima koji su vec tu saljemo 😘😘😘
Pozdrav.saznala sam da sam trudna nakon 10god...i nosim bizance da bih mi danas ginekolog rekao da mi druga beba nije uspjela..koristim duphaston 3x1.i folacin 1 dnevno tabletu.krvarenja nisam imala a iscjedak sam imala tackast boje svijetlo smeskaste danas pa naredna tri dana nista..za drugu mi bebu informacija bila u 7tj.sam i 3 dana.da bih mi saopsteno bilo da je 50.50 posto da opstane mi i druga beba narucena ponovo za 15 dana jer danas nije imala otkucaja srca...pomoc imal sl.situacija sta i kako dalje. Nadam se ovom malom borcu da ce uspjeti...hvala
Pozdrav.saznala sam da sam trudna nakon 10god…i nosim bizance da bih mi danas ginekolog rekao da mi druga beba nije uspjela..koristim duphaston 3x1.i folacin 1 dnevno tabletu.krvarenja nisam imala a iscjedak sam imala tackast boje svijetlo smeskaste danas pa naredna tri dana nista..za drugu mi bebu informacija bila u 7tj.sam i 3 dana.da bih mi saopsteno bilo da je 50.50 posto da opstane mi i druga beba narucena ponovo za 15 dana jer danas nije imala otkucaja srca…pomoc imal sl.situacija sta i kako dalje. Nadam se ovom malom borcu da ce uspjeti…hvala
U 7tjednu sam i 4 dana nemam jos otkucaja bebe jer mi bili blizanci ali jedan nije uspio...kako sta dalje iskustva vasa plyzzz......
Sortiraj odgovore
Najstariji