Jel mozes otvoriti bolovanje u trudnoci ako imas mucnine? Mislim da danas ionak svi vecinom muljaju pa su na komplikacijama od pocetka trudnoce.
Da ako ti tvoj ginekolog hoće otvoriti. Puno žena ode na bolovanje čim saznaju za trudnoću...
Da i moja dr opce prakse je bezobrazna i zato bas bih usla kod gin jer mi je on super..
Dolores..meni je moj mpo dr rekao da mi koje smo zatrudnile pomocu mpo da imamo svakako pravo na komplikacije jer se trudnoca automatski vodi kao visokorizicna..meni je odmah nakon prvog uzv napisao mirovanje strogo,samo sto sam ja isla raditi sve do 1.4.,sad sam doma
A tako znači, može se.A vidjet ću prvo što će pokazati uzv, onda ću vidjeti sa šefom, ako njemu odgovara da ja idem na bolovanje, onda to radim odmah inaće sam mislila dok budem mogla i nemam problema i dok mi se bude dalo da radim.Mada sad će lijepo vrijeme pa nemam ništa protiv izležavanja kod kuće, ali bojim se da će me onda psiha ubiti.
Cure je li koja od vas vec na komplikacijama?koja je procedura za otvaranje k.?tko mi tk mora otvoriti,ginekolog ili dr opce prakse?pitala sam mpo dr za to,on je rekao da idem dr opce prakse..samo ja bih radije ginekologu jer mi je on u istom gradu,dok ovaj drugi nije
Ja sam od 1.4.na komplikacijama! Otvara Ti ginekolog. Znaci ja trudnocu vodim u Petrovoj, tamo su mi napisali mirovanje i to sam odnjela svojoj soc.gin.! S time da onda do 25.4 moram odnjeti papire i u hzzo zbog isplate place!
Cure je li koja od vas vec na komplikacijama?koja je procedura za otvaranje k.?tko mi tk mora otvoriti,ginekolog ili dr opce prakse?pitala sam mpo dr za to,on je rekao da idem dr opce prakse..samo ja bih radije ginekologu jer mi je on u istom gradu,dok ovaj drugi nije
Ja sam od 1.4.na komplikacijama! Otvara Ti ginekolog. Znaci ja trudnocu vodim u Petrovoj, tamo su mi napisali mirovanje i to sam odnjela svojoj soc.gin.! S time da onda do 25.4 moram odnjeti papire i u hzzo zbog isplate place!
Super hvala ti😊..i ja sam u Petrovoj,imam taj papir na kojem mi pise mirovanje
Draga,ja sam na komplikacijama.
To ides svom ginekologu i on ti otvori komplikacije u trudnoci.
Jel radis ili?
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Draga,ja sam na komplikacijama.
To ides svom ginekologu i on ti otvori komplikacije u trudnoci.
Jel radis ili?
Da,da..radim😊..hvala😊
Super, ja sam od 1.4 na komplikacijama.
Sada sam dobila samo potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad i to odnjela u firmu.
25.4. podizem doznake,jedna se nosi u firmu,a jedna sa ostalim potrebnim papirima u hzzo do 5.5 da bi mogla dobiti isplatu komplikacija za 4.mj :-)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
Nego cure,jesu dr sa vama razgovarali o prenatalnim testovima?
Ja sam odbila double i tripple i eventualno ostavila otvorenu opciju Nifty-a......
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
17.11.2017 Lucija
Samo da vas jos pitam,iduci cet imam pregled i mislila sam taj dan ici kod ginek. po potvrdu za bolovanje,posto zivim malo van zagreba mislila sam to rijesiti sve u istom danu..pa da li bude problem sto necu prije ici?doma sam od 1.4.
Sortiraj odgovore
Najstariji