Nego cure,jesu dr sa vama razgovarali o prenatalnim testovima?
Ja sam odbila double i tripple i eventualno ostavila otvorenu opciju Nifty-a……
Ja sam pitala dr dali ću morati na tripple i ona je rekla da nema potrebe da će mi redovito sve kontrolirati...koji si tjedan?
A sto je to? Mozes li mi objasniti?
Ja sam pitala dr dali ću morati na tripple i ona je rekla da nema potrebe da će mi redovito sve kontrolirati…koji si tjedan?
Neki dan sam citala za taj nifty, da je najbolji jer se samo vadi krv, ali ne znam moze li se dobiti uputnica za to i obaviti besplatno ili se mora placati? Jer postoji i ona druga metoda, amniocenteza, ali ovo mi se cini bolje.
Cure, je li neka od vas isla na vuk vrhovec? Evo ja bila tamo..pa cisto da se zna tko je gdje radio postupak..
A sto je to? Mozes li mi objasniti?
Nifty je prenatalni test na kromosomske greske.
Imas punontoga na internetu o njemu.
Meni se cini super jer se samo vadi krv i nema opsanosti za bebu ni mamu :-)
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Ja sam pitala dr dali ću morati na tripple i ona je rekla da nema potrebe da će mi redovito sve kontrolirati…koji
Ja sam danas velikih 6+6tt :-)
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Cure, je li neka od vas isla na vuk vrhovec? Evo ja bila tamo..pa cisto da se zna tko je gdje radio postupak..
Ja sam na v.v
waithing
Ja sam pitala dr dali ću morati na tripple i ona je rekla da nema potrebe da će mi redovito sve kontrolirati…koji si tjedan?
Neki dan sam citala za taj nifty, da je najbolji jer se samo vadi krv, ali ne znam moze li se dobiti uputnica za to i obaviti besplatno ili se mora placati? Jer postoji i ona druga metoda, amniocenteza, ali ovo mi se cini bolje.
Meni se aminocenteza ne sviđa baš nikako...čini mi se da je dosta nekako opasno, a i čitala sam svašta...
Žene trudnice, pozdrav
Pretpostavljam da sve nakon postupka koristimo utrogestane vaginalno, smijemo li imati odnose? Ja sam zaboravila pitati svoju doktoricu...
Čini mi se da sam čitala da se ne preporučuju dok traje vaginalna terapija. Ja sam prošli tjedan malo krvarila jedno popodne, ispalo je da je to bio hematom, beba se super razvija i nema problema. Navodno je čest u trudnoći zbog tih nekih žilica, rekli su mi nastaviti s utrogestanom i mirovanje dok se ne povuče. Pogotovo poslije toga se tek ne usudimo ništa...
Žene trudnice, pozdrav
Pretpostavljam da sve nakon postupka koristimo utrogestane vaginalno, smijemo li imati odnose? Ja sam zaboravila pitati svoju doktoricu…
Čini mi se da sam čitala da se ne preporučuju dok traje vaginalna terapija. Ja sam prošli tjedan malo krvarila jedno popodne, ispalo je da je to bio hematom, beba se super razvija i nema problema. Navodno je čest u trudnoći zbog tih nekih žilica, rekli su mi nastaviti s utrogestanom i mirovanje dok se ne povuče. Pogotovo poslije toga se tek ne usudimo ništa…
Meni je doktorica nakon transfera rekla da se suzdrzim par dana od odnosa.Znaci da zabrane nemam.A utrogestane trosim od punkcije.Ja imam odnose normalno, samo malo opreznije.
Sortiraj odgovore
Najstariji