Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    05. Studeni 2017. 13:47

Curke samo da javim da nam je stigla Mila 31.10. tocno u 00:00❤❤❤

• Mama90
    06. Studeni 2017. 13:52

Ancika cestiam. Bas sam htjela pitati je kakvih novosti kod ivf trudnica jer nisam dugo bila na klokanici kad ono lijepe vijesti... de malo detalja :) kako prosao porod, sta je bilo ????

Nina2512
    06. Studeni 2017. 19:16

Mama90

Ancika cestiam. Bas sam htjela pitati je kakvih novosti kod ivf trudnica jer nisam dugo bila na klokanici kad ono lijepe vijesti… de malo detalja :) kako prosao porod, sta je bilo ????

Hvala😊😊super je proslo,jako brzo sam se otvarala (rodila za 4h od ulaska u boks),dobila sam epi al me svejedno uzasno bolilo dok se mala spustala,malo su me reznuli pa me to sad jedino boli.ali sve u svemu,porod za pozeljeti😊

• Mama90
    07. Studeni 2017. 08:50

Pa to je super. A jesi trudove dobila doma, jel ti pukao vodenjak ili??? Mene strah da necu to uspjet prepoznat na vrijeme 😂😂😂 pa si stalno mislim sta ako ovo, sta ako ono.....

Nina2512
    07. Studeni 2017. 08:57

Mama90

Pa to je super. A jesi trudove dobila doma, jel ti pukao vodenjak ili??? Mene strah da necu to uspjet prepoznat na vrijeme 😂😂😂 pa si stalno mislim sta ako ovo, sta ako ono…..

Mene su bili zadrzali u bolnici zbog povisenog tlaka,130/90 par dana prije termina,a kad sam prosla termin onda su mi planirali inducirani porod na 40+2..a ja sam dobila trudove dan prije nakon pregleda,dr je sve pokrenuo😃vodenjak mi je pukao sam kad sam vec bila u boksu

malimaj
    10. Studeni 2017. 21:21

Ana2711

ANA 2711
    cestitam na djevojcici. Sve najbolje.🍼🎈

malimaj
    13. Studeni 2017. 15:13

Dobar dan svima.
    Imam jedno pitanje za vas. Da li je nekoj od vas dijagnosticiran OgTT u trudnoci i kako ste ga osim prehranom drzale pod nadzorom. Osim njega imam i inzulinsku rezinstenciju i hipotirozu pa me zanimaju vasa iskustva. 

Nina2512
    13. Studeni 2017. 17:13

malimaj

Ana2711

ANA 2711
    cestitam na djevojcici. Sve najbolje.🍼🎈

Hvalaa😊😊

• Dolores123
    15. Studeni 2017. 15:22

malimaj

Dobar dan svima.
    Imam jedno pitanje za vas. Da li je nekoj od vas dijagnosticiran OgTT u trudnoci i kako ste ga osim prehranom drzale pod nadzorom. Osim njega imam i inzulinsku rezinstenciju i hipotirozu pa me zanimaju vasa iskustva.

Meni ti je bio malo povisen secer, ali ja sam zo rijesavala samo prehranom.Sada se vise niti ne drzim dijete u posljednja 3 tjedna jer mi je stalno secer u granicama normale bez obzira na prehranu.A posto ti imas inzulin ti moras strogo se drzati uputa doktora jer je to ipak drugacija situacija.

• Zilla
    16. Studeni 2017. 17:46

Bok cure, 
    sad sam 4+3 i od transfera me povremeno pikaju jajnici i probada u trbuhu, ali danas me bas pika jako u jajniku i leđa me bole - treban li se brinuti?? 

Zilla

https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.