Ancika cestiam. Bas sam htjela pitati je kakvih novosti kod ivf trudnica jer nisam dugo bila na klokanici kad ono lijepe vijesti... de malo detalja :) kako prosao porod, sta je bilo ????
Ancika cestiam. Bas sam htjela pitati je kakvih novosti kod ivf trudnica jer nisam dugo bila na klokanici kad ono lijepe vijesti… de malo detalja :) kako prosao porod, sta je bilo ????
Hvala😊😊super je proslo,jako brzo sam se otvarala (rodila za 4h od ulaska u boks),dobila sam epi al me svejedno uzasno bolilo dok se mala spustala,malo su me reznuli pa me to sad jedino boli.ali sve u svemu,porod za pozeljeti😊
Pa to je super. A jesi trudove dobila doma, jel ti pukao vodenjak ili??? Mene strah da necu to uspjet prepoznat na vrijeme 😂😂😂 pa si stalno mislim sta ako ovo, sta ako ono.....
Pa to je super. A jesi trudove dobila doma, jel ti pukao vodenjak ili??? Mene strah da necu to uspjet prepoznat na vrijeme 😂😂😂 pa si stalno mislim sta ako ovo, sta ako ono…..
Mene su bili zadrzali u bolnici zbog povisenog tlaka,130/90 par dana prije termina,a kad sam prosla termin onda su mi planirali inducirani porod na 40+2..a ja sam dobila trudove dan prije nakon pregleda,dr je sve pokrenuo😃vodenjak mi je pukao sam kad sam vec bila u boksu
Curke samo da javim da nam je stigla Mila 31.10. tocno u 00:00❤❤❤
ANA 2711
cestitam na djevojcici. Sve najbolje.🍼🎈
Dobar dan svima.
Imam jedno pitanje za vas. Da li je nekoj od vas dijagnosticiran OgTT u trudnoci i kako ste ga osim prehranom drzale pod nadzorom. Osim njega imam i inzulinsku rezinstenciju i hipotirozu pa me zanimaju vasa iskustva.
Curke samo da javim da nam je stigla Mila 31.10. tocno u 00:00❤❤❤
ANA 2711
cestitam na djevojcici. Sve najbolje.🍼🎈
Hvalaa😊😊
Dobar dan svima.
Imam jedno pitanje za vas. Da li je nekoj od vas dijagnosticiran OgTT u trudnoci i kako ste ga osim prehranom drzale pod nadzorom. Osim njega imam i inzulinsku rezinstenciju i hipotirozu pa me zanimaju vasa iskustva.
Meni ti je bio malo povisen secer, ali ja sam zo rijesavala samo prehranom.Sada se vise niti ne drzim dijete u posljednja 3 tjedna jer mi je stalno secer u granicama normale bez obzira na prehranu.A posto ti imas inzulin ti moras strogo se drzati uputa doktora jer je to ipak drugacija situacija.
Bok cure,
sad sam 4+3 i od transfera me povremeno pikaju jajnici i probada u trbuhu, ali danas me bas pika jako u jajniku i leđa me bole - treban li se brinuti??
Zilla
https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji