Ana,
Od kojeg tjedna tebe V.salje u podrum??
Prosli tj sam isla prvi put,znaci u 37.tt
To vjerojatno umjesto TA
Inace mi dugoo prije nije radio uzv,rekao je da sto manje to bolje,ali me vaginalno pregleda svaki put-da li sam zatvorena,kakav je cerviks,…
Ahaa, tad te poslao??
Kad si zadnji put prije ovoga radila uzv??
Kakav je Radosevic?? Nisam u biti nista cula o njemu, pa zato pitam.ali ti si mogla i nekog drugog izabrati u podrumu na uzv jelda??
Zadnji put sam radila u 30.tt,i to mi je radila dr Maja Banovic jer je moj dr bio na godisnjem..Radosevic je zensko😊😊jakooo draga dr,ona zna biti i u TA i na porodima..nisam mogla birati,tj moj dr mi je rekao da se kod nje narucim,nezz zasto..ali ta dr ima uzasnu sestru,jako bahatu..koma..mislim da u podrumu je svaki dan drugi dr na uzv
Aha, kuzim da !
A od kojeg tjedna te V.vaginalno pregledavao??
Jer mene jos nisu...
Ana,
To vjerojatno umjesto TA
Inace mi dugoo prije nije radio uzv,rekao je da sto manje to bolje,ali me vaginalno pregleda svaki put-da li sam zatvorena,kakav je cerviks,…
Ahaa, tad te poslao??
Kakav je Radosevic?? Nisam u biti nista cula o njemu, pa zato pitam.ali ti si mogla i nekog drugog izabrati u podrumu na uzv jelda??
Zadnji put sam radila u 30.tt,i to mi je radila dr Maja Banovic jer je moj dr bio na godisnjem..Radosevic je zensko😊😊jakooo draga dr,ona zna biti i u TA i na porodima..nisam mogla birati,tj moj dr mi je rekao da se kod nje narucim,nezz zasto..ali ta dr ima uzasnu sestru,jako bahatu..koma..mislim da u podrumu je svaki dan drugi dr na uzv
Aha, kuzim da !
Jer mene jos nisu…
Pa skoro svaki put na pregledu,mozda koji put nije,ne sjecam se tocno,al ugl imala sam preglede svaka 4tj
Ana,
To vjerojatno umjesto TA
Ahaa, tad te poslao??
Aha, kuzim da !
Jer mene jos nisu…
Pa skoro svaki put na pregledu,mozda koji put nije,ne sjecam se tocno,al ugl imala sam preglede svaka 4tj
Aha....ok, vjerovatno ce mene tek sad poceti...tj.uvijek bi me i na hitnoj pregledali ali na odjelu ne...
Tnx Ana !
Cujemo se jos svakako, a ako se tvoja beba prije odluci izaci, sretnoooo na porodu i kad stignes, napisi nam pricu s porodaaaa ! Ja cekam :)))
Cure, kaj ima novoga ? Ana, je li nam došla beba?
Nije,nije..neda joj se jos van😁😁
Kako si ti?i ti se polagano blizis terminu😊😊
pa da, ima još više od mjesec dana.. danas sam bila kod ginekologa, sve je ok, glavicom je okrenuta dolje, samo imam visoki tlak pa mi je dao tablete
pa da, ima još više od mjesec dana.. danas sam bila kod ginekologa, sve je ok, glavicom je okrenuta dolje, samo imam visoki tlak pa mi je dao tablete
To si pazi na tlak jer zbog visokog tlaka znaju ostaviti u bolnici..joj meni je zadnji mjesec trajao ko cijela godina,nikad proci..ja sam ugl usla u 40.tj i nista se ne dogada,imam pregled u cet pa cemo vidjet😊😊
ma dao mi je taj neki metildopa pa se nadam da će se stabilizirati.. e danas sam imala 150 sa 95, pa grozno ,nikad nisam imala tako visoki tlak.. i kako je u 40. tt, jel boli sve? a kakav si ti tlak imala?
ma dao mi je taj neki metildopa pa se nadam da će se stabilizirati.. e danas sam imala 150 sa 95, pa grozno ,nikad nisam imala tako visoki tlak.. i kako je u 40. tt, jel boli sve? a kakav si ti tlak imala?
Meni je tlak na svakom mjerenju bio 120/80,cak mi je dr na pretproslom pregledu rekao da je to na granici,da treba biti mrvicu niži..ah,meni ti je sad u 40.tj isto kao npr prije 5.tj,nemam hvala bogu nikakve tegobe,jos uvijek sve radim kao da i nisam trudna😃jedino mi je trbuh dosta veliki pa se malo teze okretati u krevetu i prepone me znaju boljeti nakon dugo hodanja..😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji