Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    30. Svibanj 2017. 11:20

Pozdrav cure, evo da se i ja javim iako smo mi na samom pocetku (5tt) i tek nas sljedeci tjedan ocekuje prvi uzv. 
    Inace, nama je ovo druga trudnoca iz IVF-a, obe su uspjele iz prve tako da vec imamo curicu od 11,5 mjeseci. 
    Nisam vas citala unazad pa se idem malo pozabaviti s tim da pohvatam sve. 

• Dolores123
    30. Svibanj 2017. 11:47

Super Lunale, ovo se zove sreča. Drago mi je da si se pridružila u našu grupu.
    Ana, i meni ti je trbuh ujutro ravniji, ali čim nešto pojedem iskoči, a kad se najedem onako kako treba, onda imam trbušinu.

• zelimobebu123
    30. Svibanj 2017. 12:50

Ana2711

Cure da vas nesto pitam,jel vama trbuh ujutro ravniji,pa se kasnije zaokruzi?jer meni zna unutro biti ravan i kasnije tokom dana se vidi da je tu..kaj nije trudnicki trbuh stalno isti?vec me malo strah zbog toga

To je normalno tako je i meni bilo do nedavno sad se vec vise vidi...
    Ja sam se jakoo iznenadila kad sam osjetila bebu jer sam isto čitala da kod prvih trudnoca to bude malo kasnije, ali eto moja mrva me obradovala. 😍
    Jesu ti stale mucnine?

Nina2512
    30. Svibanj 2017. 13:37

zelimobebu123

Ana2711

Cure da vas nesto pitam,jel vama trbuh ujutro ravniji,pa se kasnije zaokruzi?jer meni zna unutro biti ravan i kasnije tokom dana se vidi da je tu..kaj nije trudnicki trbuh stalno isti?vec me malo strah zbog toga

To je normalno tako je i meni bilo do nedavno sad se vec vise vidi…
    Ja sam se jakoo iznenadila kad sam osjetila bebu jer sam isto čitala da kod prvih trudnoca to bude malo kasnije, ali eto moja mrva me obradovala. 😍
    Jesu ti stale mucnine?

Onda dobro,meni niko ne vjeruje da sam u 5.mj trudnoce..hehe..ali ja bih da se vec onak pravo vidi😊
    Jesu hvala bogu,mada zna mi koji dan biti zlo,ali mi je puno bolje nego prije,i hrana koji me se onda zgadila jos uvijek ne mogu jesti
    E koliko kila si dobila?ja sam do proslog pregleda samo 1kg,sad cu se jos vagati prije iduceg..

• zelimobebu123
    30. Svibanj 2017. 21:40

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

Jesu ti stale mucnine?

Onda dobro,meni niko ne vjeruje da sam u 5.mj trudnoce..hehe..ali ja bih da se vec onak pravo vidi😊
    Jesu hvala bogu,mada zna mi koji dan biti zlo,ali mi je puno bolje nego prije,i hrana koji me se onda zgadila jos uvijek ne mogu jesti
    E koliko kila si dobila?ja sam do proslog pregleda samo 1kg,sad cu se jos vagati prije iduceg..

Ma to samo odjednom iskoci bar je meni tako 😊
    Jel pijes magnezij? Ja sam pocela zbog grceva.
    Ja nisam jos nista dobila stalno sam bila u minusu, sad sam pola kile, kilu manje nego prije trudnoce ☺

Nina2512
    30. Svibanj 2017. 21:46

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

Jesu ti stale mucnine?

Ja nisam jos nista dobila stalno sam bila u minusu, sad sam pola kile, kilu manje nego prije trudnoce ☺

Ne pijem jos nista,samo folacin i eutirox jos uvijek..pa super,bar nas dr nece spotati zbog kila😃mada do kraja jos stignemo navuci ohoho kila😄

• Dolores123
    31. Svibanj 2017. 08:19

Ti još piješ folacin?  meni ga je doktorica ukinula i prepisala mi elevit. Eutirox i ja pijem,baš sad moram opet na kontrolu da vidim situaciju. Jel se tebi vrijednost TSH povečala u trudnoči? Meni je rekla da ako je bude veća od 1,5 da onda mora pojačati dozu eutiroxa (sad imam od 25).

• zelimobebu123
    31. Svibanj 2017. 09:30

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

zelimobebu123

Ana2711

Jesu ti stale mucnine?

Ne pijem jos nista,samo folacin i eutirox jos uvijek..pa super,bar nas dr nece spotati zbog kila😃mada do kraja jos stignemo navuci ohoho kila😄

Ja sam folacin kratko pila i onda mi je rekla da počnem prenatal...da, valjda necemo od polovice krenut slagat kile 😁

Nina2512
    31. Svibanj 2017. 10:29

Dolores123

Ti još piješ folacin? meni ga je doktorica ukinula i prepisala mi elevit. Eutirox i ja pijem,baš sad moram opet na kontrolu da vidim situaciju. Jel se tebi vrijednost TSH povečala u trudnoči? Meni je rekla da ako je bude veća od 1,5 da onda mora pojačati dozu eutiroxa (sad imam od 25).

Da,da..jos ga pijem..i ja sam mislila da ce mi ga ukinuti ali nije jos..ja sam bas prjje proslog pregleda vadila TSH i nije bio dobar,skocio mi je na 4 pa mi me povecao eut. sa 50mg na 75mg.sad opet moram vaditi TSH prije iduceg pregleda

Mina0709
    31. Svibanj 2017. 12:46

Ee cure moje..ja jucer bila na uzv,naravno privatno jer mi moj gin.nista nije mjerio..pa mi jucer dr kaze da je nuhalni nabor 2,8..kao normalno je do 3mm,i da ce vjerojatno sve biti ok al da ipak odem na tripl test..e sad mene to pojede,placem,tuzna sam jako,a znam da se ne smijem sekirat..kud bolje da idem u vinogradsku il petrovu?

Mina0709

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.