Curke evo me..sve je super s bebicom😊😊😍..radio mi je dr vaginalni pregled da vidi da li sam zatvorena i kakav je cerviks,to je sve dobro..pipao mi je trbuh izvana,i noge..haha..ne znam zasto to,ali je rekao da je to sve isto dobro,i radio mi je uzv preko trbuha😍..meni je bolji vaginalni jer se beba bolje vidi,ovo je bilo ko da gledam crno bijeli tv kad ima smetnje😃..spol nismo uspjeli vidjeti..iduci pregled za 4 tj,do tad moram opet vaditi krv za kks..
Drago mi je da je sve ok!! 😊😊💞
Sad lijepo dalje uzivaj u trudnoci. 😊 meni od 13.tjedna isto radi ultrazvuk preko trbuha.
Ja sam danas povratila nakon dorucka, a do sad nisam, uzaas 😏
Hvala😍sad sam smirena😊
Meni je danas prvi put radio takav uzv😊joj to povracanje,koma..meni je sad malo stalo,ali dosta pazim kaj jedem😊
Maca_bubi.. cestitam i dobrodosla😊😊
Bas je lijepo sto nas ima sve vise i vise,pogotovo nas kojima je uspjelo iz prve😍
U kojoj si bolnici?
Sto se tice testova,radila sam samo kombinirani probir,i ostalo cu samo ono sto mi dr kaze da moram😊sad sam u 17.tt i za sad me nije na nista slao osim vadenja krvi za kks i guk
Dolores 123, rekla si da si išla na rani kombinirani probir, zanima me u koju bolnicu si išla vaditi krv i da li se UZV također radi u istoj bolnici ili kod svog primarnog ginekologa? da li si išta plaćala i da li dobiš uputnicu od ginekologa za vađenje ? i još me zanima koliko dugo se čekaju nalazi krvi? hvala puno
Maca_bubi.. cestitam i dobrodosla😊😊
Bas je lijepo sto nas ima sve vise i vise,pogotovo nas kojima je uspjelo iz prve😍
U kojoj si bolnici?
Sto se tice testova,radila sam samo kombinirani probir,i ostalo cu samo ono sto mi dr kaze da moram😊sad sam u 17.tt i za sad me nije na nista slao osim vadenja krvi za kks i guk
ja sam ti kod mog socijalnog gina, inace sam ivf odradila u petrovoj :) ja jos nisam sigurna ni dal cu odradit taj kombinirani, mislilm da ne ... nemam pojma jos zbilja. eventualno cu zamolit doktoricu da mi izmjeri nuhalni nabor, al to vise da zadovolji moju znatizelju :) taman sljedeci put kad budem isla na uzv cu bit 15tj pa mislim da bi to onda mogla odradit
Dolores 123, rekla si da si išla na rani kombinirani probir, zanima me u koju bolnicu si išla vaditi krv i da li se UZV također radi u istoj bolnici ili kod svog primarnog ginekologa? da li si išta plaćala i da li dobiš uputnicu od ginekologa za vađenje ? i još me zanima koliko dugo se čekaju nalazi krvi? hvala puno
Nisam još išla, u ponedjeljak idem kod doktorice na uzv, a u utorak sa tim nalazom uzv na vađenje krvi u petrovu.Uputnicu mi je dala moja soc.gin, jer sam ja ostala voditi trudnoču kod dr koja mi je vodila ivf. Znat ću ti više reči u utorak.
Vidiš zanimljivo, ja sam sad zvala Petrovu i Merkur i rekli su da se i UZV i vađenje krvi radi kod njih isti dan.. a soc ginekolog mi je rekao da kod njega napravim uzv.. ja bi možda ipak radije uzv napravila u bolnici..
Pa da, i meni je moja dr kod koje sam ostala da mi ona radi uzv i u roku 24 sata vadim krv.Mislim ne kužim, ali ja ne budem pristala opet ići kod nijh na uzv, ako ću imati nalaz svoje dr. Nebudu po meni čeprkali sad svaki dan, nema šanse.
Curke imam pitanje u vezi trudnickog tecaja,kad ste vi,tj u kojem mj trudnoce mislile to ici?meni je termin kraj 10.mj i rodit cu u Petrovoj.zvala sam ih za tecaj i rekla mi je sestra da lipanj im je puni vec,a srpanj i kolovoz nemaju tecajeve,tek sredinom 9.mj ce imati..ja se bojim da ce mi tad pred sam kraj trudnoce biti tesko sjediti tam po par sati..mozemo ici u neki dom zdravlja,ali oni isto nemaju tecajeve 7.i 8.mj..joj ne znam sto da radim,nekako mi je rano ici sad u 6.mj u dom zdravlja na tecaj..kakva su vasa razmisljanja i planovi za to?
Curke imam pitanje u vezi trudnickog tecaja,kad ste vi,tj u kojem mj trudnoce mislile to ici?meni je termin kraj 10.mj i rodit cu u Petrovoj.zvala sam ih za tecaj i rekla mi je sestra da lipanj im je puni vec,a srpanj i kolovoz nemaju tecajeve,tek sredinom 9.mj ce imati..ja se bojim da ce mi tad pred sam kraj trudnoce biti tesko sjediti tam po par sati..mozemo ici u neki dom zdravlja,ali oni isto nemaju tecajeve 7.i 8.mj..joj ne znam sto da radim,nekako mi je rano ici sad u 6.mj u dom zdravlja na tecaj..kakva su vasa razmisljanja i planovi za to?
Evo prema savjetima cura sa Jesenskih beba,odlucila sam da cemo se prijaviti na tecaj sad u 6.mj u neki dom zdravlja ima ih par koji imaju termine krajem mj,moram ih sutra samo nazvati da vidim di ima mjesta..mislim da ce mi biti lakse sad to obaviti,nedaj boze da cu kasnije morati mirovati,a bez tecaja suprug ne moze samnom na porod..a onda cu u 9.mj vidjeti jos za tecaj u Petrovoj,htjela bih tamo ici,ali sve ovisi kako cu se osjecati..
Evo vam link sa popisom tecajeva u dm zagreb ako koja odluci sad ici😊😊
http://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
Sortiraj odgovore
Najstariji