Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    16. Svibanj 2017. 17:35

Evo nas, bebac ne zeli pokazati spol, sve je ok to nam je najbitnije. Lijepo raste i razvija se i mase rukicama. 😊😍

Nina2512
    16. Svibanj 2017. 17:57

zelimobebu2701

Evo nas, bebac ne zeli pokazati spol, sve je ok to nam je najbitnije. Lijepo raste i razvija se i mase rukicama. 😊😍

Suuper,bas mi je drago❤❤
    Kad imas iduci pregled?jesu ti sta rekli za anomaly scan?i moras li sad koje pretrage raditi?joj blago tebi,ja ne mogu docekati cet😊😉

• Dolores123
    16. Svibanj 2017. 19:19

Joj super, ja isto jedva cekam kad cu to vidjeti.Bas sam ovu noc sanjala da sam bila na uzv i kad stave ono da cujes otkucaje srca ja sam cula kako beba place, joj kad sam se probudila bas mi je bilo tesko.Nisam si nikad mogla predociti kako je to dok nosis bebu, na pocetku mi je sve bilo onak, bezveze, a sad sam postala ovisna o njoj i pricam s njom, bas neki poseban osjecaj, to je ono o cemu sve mame pricaju.Bas ono nesto sto nemozes nekome opisati.

zelimobebu2701
    16. Svibanj 2017. 20:02

Ana2711

zelimobebu2701

Suuper,bas mi je drago❤❤
    Kad imas iduci pregled?jesu ti sta rekli za anomaly scan?i moras li sad koje pretrage raditi?joj blago tebi,ja ne mogu docekati cet😊😉

Hvala ti, sretno u cetvrtak! 😊💕💕
    Iduci za 4 tjedna, a pokazao mi je ultrazvuk sad 17+5 tj. Taj test mi je spominjao dr u Suncu, ali danas je dr dosta tog mjerila tako da mislim da necu ici dodatno vise nista....pustam bebicu da raste u miru...
    Sto se pretraga tice rekla je da bi mi ona rekla da sta trebam

Nina2512
    16. Svibanj 2017. 21:24

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Suuper,bas mi je drago❤❤

Iduci za 4 tjedna, a pokazao mi je ultrazvuk sad 17+5 tj. Taj test mi je spominjao dr u Suncu, ali danas je dr dosta tog mjerila tako da mislim da necu ici dodatno vise nista….pustam bebicu da raste u miru…

Ja isto mislim da necu ici na nista drugo,slusat cu svog dr,kako on bude rekao..joj hvala ti,javim se u cet,drzi fige da bude sve dobro😊😊

zelimobebu2701
    16. Svibanj 2017. 23:09

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Suuper,bas mi je drago❤❤

Iduci za 4 tjedna, a pokazao mi je ultrazvuk sad 17+5 tj. Taj test mi je spominjao dr u Suncu, ali danas je dr dosta tog mjerila tako da mislim da necu ici dodatno vise nista….pustam bebicu da raste u miru…

Ja isto mislim da necu ici na nista drugo,slusat cu svog dr,kako on bude rekao..joj hvala ti,javim se u cet,drzi fige da bude sve dobro😊😊

Kazu da se s puno ulzrazvuka moze samo izazvat raniji porod. Treba pustit bebi mira, a ja mislim da su za mene te pretrage samo gore jer sam onda nervozna dok cekam nalaz. Ma bit ce sve ok, ali razumijem te skroz ni ja sinoc nisam zaspat mogla od brige. Drzimo duple fige!! 😊😊😘

• Mama90
    18. Svibanj 2017. 10:45

bok curke, eto malo vas citam pa se odlucila i ja prikvacit. mi smo nakon prvog ivf-a evo trudni 12+5 :) za sada sve divno  izgleda :)  zanima me jel netko od vas prije ivf-a ili sada u trudnoci radio test na torch ?? i sto ste po pitanju prenatalnih testova?? radile/niste?? 
    pozdrav svima i cestitam vam na trudnoci, neka smo sve zive, zdrave, dobro, a bebaci nek su tu i napreduju :))))

• Dolores123
    18. Svibanj 2017. 12:30

maca_bubi dobro došla...ja sam 11+1, mada po uzv par dana više.
    Ja do sad nisam ništa radila osim vađenja krvi, ali u ponedjeljak idem na taj kombinirani probir, pa čemo vidjet.

• Mama90
    18. Svibanj 2017. 13:03

heh, i meni je po uzv par dana vise, mada ja uvijek sebi racunam kako je od ivf-a. nego, pitam za taj torch...ja sam sama inzistirala da ga vadim zato sto zivim sa mackom (bojim se toksoplazmoze), medutim, toksoplazmoza mi negativna, macu vodila vetu, super zdrava, ali mi je stigao nalaz za citomegalovirus granicno. isla sam i infektologu i na uzv, vele sve je oke, vjerojatno neka infekcija od prije koju sam prehodala, al eto...ja se ziva zasrala, sad jos cekam neke nalaze iz dna pa cemo vidjet....tako da me bas zanima jel netko to jos radio??? ljuta sam bila ko pas na sve...nakon svih operacija i losih nalaza, ivf-a samo mi jos to sranje treba... u naprednim zemljama je pod normalno da se torch radi prije trudnoce, pogotovo ovakve planirane, a kod nas ja moram vuc za rukav i molit uputnicu... da sam to znala prije postupka vjerojatno bih ga odgodila dok to ne zaliječim, a sad eto cekamo jos nalaze, ovaj tjedan vec dva puta vadila krv... 
    sorry na dugom postu,  zanimaju me vasa iskustva, ima li netko ???

Nina2512
    18. Svibanj 2017. 15:15

Curke evo me..sve je super s bebicom😊😊😍..radio mi je dr vaginalni pregled da vidi da li sam zatvorena i kakav je cerviks,to je sve dobro..pipao mi je trbuh izvana,i noge..haha..ne znam zasto to,ali je rekao da je to sve isto dobro,i radio mi je uzv preko trbuha😍..meni je bolji vaginalni jer se beba bolje vidi,ovo je bilo ko da gledam crno bijeli tv kad ima smetnje😃..spol nismo uspjeli vidjeti..iduci pregled za 4 tj,do tad moram opet vaditi krv za kks..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.