Natalie0407 hvala🤗. Ma nekako se smirilo, ali često sijevne, zasad mirujem i osluškujem… Smirilo su se nakon jutarnjeg wc-a dosta 🤭. Je li tebi bila jaka kad bi se javila takva bol? Zbunilo me jer prethodnih dana je bilo "događanja", ali ne baš blokirajućih..
Mene je dosta stomak bolio jer sam imala problema sa wc-om. Toliko me je bolilo prvo je krenulo sa lijeve strane i onda ispod stomaka da poslije nisam mogla ni okrenut se i naravno panika nastupila i otisla sam na hitnu. Pregledali me sve uredu bilo Bogu hvala . Rekli mi da pijem dosta tecnosti i da pijem magnezij i da koristim vitamin C sto se zvace ali nemoj uzimat nista na svoju ruku vidi prvo s doktorom.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Puno hvala🤗. Svakako ću dogovoriti s dr.
Nema na cemu. Znam kako je kad nesto muci a mi odma mislimo na najgore. Je li ti bolje?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Bok, žene! Evo još jedna nova.
Meni je danas 4+6, sa strepnjom iščekujem prvi ultrazvuk, koji mi je zakazan tek za tjedan dana.Na početku sve super, beta bila je 404, druga 935. Ali od sinoć povremeno jako jako probadanje na desnoj strani, koje se onda proširi na cijeli abdomen. Pa malo prestane. Je li imala koja problem s tim u ranijim tjednima? Bojim se da nešto nije u redu, a kako su neradni dani, preostaje mi samo hitna..
Hvala vam na podijeljenim iskustvima..
Mene od popodne probada na lijevoj strani... Već sam ozbiljno sad zabrinuta. Ko jajnik...
Je, hvala, smirilo se. Inače sam se u međuvremenu čula s dva doktora iz iste klinike - jedan kaže da nisam trebala plivati niti uopće ići na more, drugi kaže - živite normalno. Pa ti sad vidi 🤭. Rekli su mi da u pon dođem na uzv, inače mi je zakazan u petak. Vjerojatno je rano da se išta vidi (5+1)?
Bok, žene! Evo još jedna nova.
Meni je danas 4+6, sa strepnjom iščekujem prvi ultrazvuk, koji mi je zakazan tek za tjedan dana.Na početku sve super, beta bila je 404, druga 935. Ali od sinoć povremeno jako jako probadanje na desnoj strani, koje se onda proširi na cijeli abdomen. Pa malo prestane. Je li imala koja problem s tim u ranijim tjednima? Bojim se da nešto nije u redu, a kako su neradni dani, preostaje mi samo hitna..
Hvala vam na podijeljenim iskustvima..
Mene od popodne probada na lijevoj strani… Već sam ozbiljno sad zabrinuta. Ko jajnik…
Da, kao jajnik. Ali zaista na mnogim sajtovima piše da je to uobičajeno, radi istezanja ligamenta maternice, koji se prilagođava podupiranju maternice koja se deblja, ili kod neispražnjenih crijeva.. Sve je navodno u redu ako kroz neko vrijeme ipak prestane - nakon promijenjenog položaja i odmaranja
Puno hvala🤗. Svakako ću dogovoriti s dr.
Nema na cemu. Znam kako je kad nesto muci a mi odma mislimo na najgore. Je li ti bolje?
Je, hvala, smirilo se. Inače sam se u međuvremenu čula s dva doktora iz iste klinike - jedan kaže da nisam trebala plivati niti uopće ići na more, drugi kaže - živite normalno. Pa ti sad vidi 🤭. Rekli su mi da u pon dođem na uzv, inače mi je zakazan u petak. Vjerojatno je rano da se išta vidi (5+1)?
Ja imam dosta veliku cistu na lijevom jajniku, moguće da je to... Nadat ću se da je to, a poslala sam mail u kliniku.
Mozda si se prehladila malo. Nabavi caj od brusnice i pij s vremena na vrijeme od njega ti nece biti nista a sprijecava upalu mokracni kanala.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Ja imam dosta veliku cistu na lijevom jajniku, moguće da je to… Nadat ću se da je to, a poslala sam mail u kliniku.
Nemoj brinuti puno pokusaj se malo smiriti i opustiti se malo. Vjeruj mi kad crijeva nisu ispraznjena do kraja da to moze izazvat toliko veliku bol u stomaku da je to za neopisat. Da mi je netko to pricao prije nego sam imala taj problem nebi mu vjerovala. Jer mene je bolilo sa svi strane i na kraju su me i bubrezi poceli bolit. To je bila ludnica.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Sortiraj odgovore
Najstariji