Trudnička knjižica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikikiki
    10. Kolovoz 2015. 13:03

nakon prvog poroda, sve papire su mi zadržali u bolnici ( rekla mi je sestra da to meni ionako ne treba), cak i slike, ostala mi je samo trudnička knjižica i otpusno pismo...... nadam se da sad kada nemam trudničku knjižicu neću ostati bez svega .....to mi je malo bezveze.......samo otpusno pismo......idem odmah sve kopirati....

dillb
    10. Kolovoz 2015. 14:27

pripremi im samo nalaze od pretraga i zadnji nalaz koji si obavila kod ginića. ostalo ostavi sebi, zajedno sa slikama. ja sam dobila sve nazad, uključujući i nalaz krvne grupe. zadržali su samo nalaze (krv, brisevi i slično) i "povijest bolesti" koji su mi radili u trudničkoj ambulanti.

• mama@
    10. Kolovoz 2015. 15:39

Meni su ponudili dali zelim trudnicku knjizicu.  Ako zelim moram ju platiti. Tako sam i napravila. Lakse mi je da mi se sve popunjava na jednom mjestu.

Fiolina
    23. Kolovoz 2015. 10:10

bok curke, ja sam dobila svoju trudničku na drugom pregledu, kada se vidjela beba.. meni dr ne daje nalaze, stavlja ih u karton.. i ništa nisam plaćala.. čak sam dobila i neki paketić za trudnice sa knjižicama i donat mg-om i nekakav uzorak kreme za bebe :) valjda ovisi od doktora... 

Trkačica
    13. Rujan 2022. 06:05

Vidim da je stara tema, ali živim u neznanju do sljedećeg pregleda. Svi pričaju o trudničkoj knjižici, a meni moj ginekolog uopće istu nije ni spomenuo. 🤔 Imam sve nalaze, ali bome ih ne nosim sa sobom uokolo, a s druge strane, ne daj Boze nečega, voljela bi imati barem neki dokument di sve piše. 
    Jel on meni trebao već nju otvoriti ili ga ja trebam žicati...?? U 14 tt sam.

• inesss
    13. Rujan 2022. 06:35

Trkačica

Vidim da je stara tema, ali živim u neznanju do sljedećeg pregleda. Svi pričaju o trudničkoj knjižici, a meni moj ginekolog uopće istu nije ni spomenuo. 🤔 Imam sve nalaze, ali bome ih ne nosim sa sobom uokolo, a s druge strane, ne daj Boze nečega, voljela bi imati barem neki dokument di sve piše.
    Jel on meni trebao već nju otvoriti ili ga ja trebam žicati…?? U 14 tt sam.

Dosta ginekologa ne otvara trudnicku knjizicu

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Trkačica
    13. Rujan 2022. 13:45

Sestra me tam važe svaki put, mjeri tlak, tisuću i jedan papir već imam. Ali me zanima kaj ako isto budem trebala za bolnicu tu knjižicu kak su neke forumašice navele da su ih oprali kaj ju nemaju, a uzeli im papire gotovo sve i nisu nazad dobili, a meni možda zatreba neki? Zato bi voljela znati jel mogu ga tražiti ili kaj? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.