Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Rujan 2014. 19:54

:) pčelice... a čuj, možda bi i muž mogao uživati i biti sretan 
    zebrice ... pletem, pletem... ali trebat će mi jedno mjesec dana da napravim dužinu koja mi treba :) čim ju zgotovim stavim slike da se pohvalim

pčelica9
    17. Rujan 2014. 19:58

Pa da on nekako i najviše navija za to 

Kokolina
    18. Rujan 2014. 16:03

Evo ja se ipak danas vratila iz TA, nisu me hospitalizirali .
    Otvorena sam prst, znaci pocelo se barem nesto desavati .
    Provjeravali mi plodnu vodu, joj grozno kak je to bolno. I sad malo krvarim od tog, al nista strasno. Jos dr kaze da mi mozda i pokrene trudove taj pregled plodne vode . Uh, da bar!
    I eto, kaze mi da se krenem seksat da to sve pokrenem. A mislim si ja bas mi se sad seksa nakon sto smo imali zabranu cijelu trudnocu
    Ak se nista ne dogodi, hospitalizacija iduci cetvrtak...

pčelica9
    18. Rujan 2014. 17:21

Kokolina drzim fige da krene samo od sebe. 

cloudy
    18. Rujan 2014. 18:15

Kokolina,držim fige da sve brzo krene :) čula si savjet doktora, ja bi to iskoristila :)  ja nisam prekjučer dragom dala jer me bilo strah zbog današnjeg pregleda (malo sam paranoična od tog preranog otvaranja) al kad je dr rekao da sam zatvorena odmah sam dragom rekla da je danas akcija heheh

Iskrica1347
    18. Rujan 2014. 18:59

Brcka- grozno-.. Dobro da si me upozorila.. Ja baš sutra idem još jednom kod dr.odnijeti neke rezultate pretraga pa ću pregledati uputnicu... A jel ctg rade i na tu D1 uputnicu ili i za to treba posebna uputnica..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Kokolina
    18. Rujan 2014. 19:05

Hvala vam drage moje .

Ajme, akcija nakon 8 mjeseci. Možete zamislit kak bu to izgledalo sad s ovolikim trbuhom 

cloudy
    18. Rujan 2014. 19:11

Samo ti navali draga...nemoj se uopće zamarat kak će izgledat :) šta misliš da se debeli ljudi ne seksaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.