Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    17. Rujan 2014. 16:48

Dobro onda budemo vidjeli sutra sta ce mi reci. Držim ti fige da rodis do/na termin .

zebrica

brcka1902
    17. Rujan 2014. 17:11

Ja se nadam da ću prije termina jer mi je sad stvarno dosta, em velika beba, em mi se trbuh spustio da više nema kamo, em sva ova uzrujavanja, strogo mirovanje već 5 mjeseci, nemrem normalno hodat ni do wc-a...a da ti ne pričam da sam inače aktivno trenirala i sve što je trebalo radila sama, a sad skoro cijelu trudnoću ovako...djeca,kućni ljubimci,muž,family...svatko traži svoje a ja u banani.

koala123
    17. Rujan 2014. 17:24

e to s d1 uputnicom je isto zeznuto. moja ginicka u domu zdravlja mi je rekla da mi ju ne moze dat jer im kontrolorka ne da. sad je predugacko za objasnjavat zasto al uglavnom nisam ju dobila nego za 39-i i 40-i tjedan svaku posebno..mislim nema veze al u nasem zdravstvu stvarno nist nemre funkcionirat bez tih silnih papira i nahodavanja po sto puta za jednu te istu stvar

Pilici
    17. Rujan 2014. 18:43

Onda prije termina  Ajde ajde jos malo....

zebrica

Pilici
    17. Rujan 2014. 18:44

Lokala za kolko trebaš rodit

zebrica

cloudy
    17. Rujan 2014. 19:19

curke koje ste blizu termina, nadam se da ćete uskoro postati mamice :D beag... katastrofa iskustvo..dobro da im nisi platila...ali zbog čega platiti kad trudnice sve preglede u vezi trudnoće imaju besplatne?

pčelica9
    17. Rujan 2014. 19:33

Hvala cloudy  i ja se nadam da bude uskoro.

Pilici
    17. Rujan 2014. 19:43

Cloudy kak ide tvoje sivanje dekice, jel pri kraju ?

zebrica

cloudy
    17. Rujan 2014. 19:46

:) ako ne krene, možeš kao antonio pokušat s kopanjem krumpira.... kod mene ga je još dio u zemlji pa eto 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.