Dobro onda budemo vidjeli sutra sta ce mi reci. Držim ti fige da rodis do/na termin .
zebrica
Ja se nadam da ću prije termina jer mi je sad stvarno dosta, em velika beba, em mi se trbuh spustio da više nema kamo, em sva ova uzrujavanja, strogo mirovanje već 5 mjeseci, nemrem normalno hodat ni do wc-a...a da ti ne pričam da sam inače aktivno trenirala i sve što je trebalo radila sama, a sad skoro cijelu trudnoću ovako...djeca,kućni ljubimci,muž,family...svatko traži svoje a ja u banani.
e to s d1 uputnicom je isto zeznuto. moja ginicka u domu zdravlja mi je rekla da mi ju ne moze dat jer im kontrolorka ne da. sad je predugacko za objasnjavat zasto al uglavnom nisam ju dobila nego za 39-i i 40-i tjedan svaku posebno..mislim nema veze al u nasem zdravstvu stvarno nist nemre funkcionirat bez tih silnih papira i nahodavanja po sto puta za jednu te istu stvar
curke koje ste blizu termina, nadam se da ćete uskoro postati mamice :D beag... katastrofa iskustvo..dobro da im nisi platila...ali zbog čega platiti kad trudnice sve preglede u vezi trudnoće imaju besplatne?
:) ako ne krene, možeš kao antonio pokušat s kopanjem krumpira.... kod mene ga je još dio u zemlji pa eto
Sortiraj odgovore
Najstariji