Kokolina draga, dokad si danas bila u ta? Ja sam se ljepo nacekala od 11 do 1. Držim fige onda da ti to pokrene trudove :) kod nas je sve u redu , bebica ima 2060g okrenuta je vec u polozaj za porod, pregled sve ok tak da smo bas sretni
zebrica
Držim fige da se prije porodis onda :). Za tri tjedna , sad mi vise netrebaju uputnice ta D1 vrijedi do kraja
zebrica
Pozdrav cvim curama ovdje
Cure da li ima koje da ide roditi na Sv.Duh?
Do sada sam bila jednom tamo na kontroli i bila je grozna gužva u TA, ali me oduševio mladi dr Vasilj koji je inače u rodilištu, svi su ljubazni više manje, kako mi to srećemo po bolnicama zdravlja pa niti ne očekujem previše.
meni je termin 22.10. ali kako mi se čini beba je velika, čak mi je i frendica koja specijalizira ginekologiju rekla jučer kada me vidjela da ću vjerojatno na carski, ja ju ne držim za riječ :)
Mozda se moji kukovi i zdjelica jos malo rasire do poroda a bebač ipak ne bude preveliki ;)
Isto tako mi je predložila da ako je beba velika, kada uđem u 37.tjedan počnem aktivnije hodati po stepenicama i kretati se nebi li požurila bebu, ali nisam sigurna da ga baš želim protjerati van.
Što vi mislite o tome?
Ja sam već sad svog prenijela i svaki dan se krećem, dobro ne baš po stepenicama, ali non-stop hodam nekam i niš se ne događa. Meni je jedna poznanica koja je inače babica rekla da niš ne treba požurivati i da beba kad je spremna ide van. S obzirom da su poslije 37 tt beb već razvijene i u principu mogu biti rođene bez nekih komplikacija to je možda ipak nešto o čemu trebaš porazgovarati sa svojim doktorom. Činjenica je da ako te i prime trudovi nakon 37 tt više ih neće pokušavati zaustaviti.
Inače ja idem roditi na Sv.duh kad se moj picek sjeti da bi išao van.
Sortiraj odgovore
Najstariji