Proudmomy...potpisujem...i fakat ne vidim razlog za vrijeđanje...jer kao što i ribica kaže i ti si znala napadat....
Cure miiiir....Nema me dva dana pa već raspašoj...
Pa bar ovdje možemo pisati sve o čemu razmišljamo, samo budite si dobre jedna prema drugima jer smo sve i nervozne i "iste nas tegobe i strahovi muče"..a kaj sad ak je Nalah to pitala-to mi nije ni tak bedasto (radim s ljudima i grozno je kak puno bedastih ljudi ima) pogotovo ak je prvi put trudna i nema pojma, ja kao iskusna trudnica a uhvatila me panika i zbog bolova i sad me mući jer mi treba uputnica od doktora za sljedeći pregled jer mi je moj ginić rekao da se vidimo tek iza poroda, a prvo što sam učinila je da sam se pojadala svima vama jer smatram da ako će me itko najbolje shvatiti to ste sve VI.
Hoću reći da smo sve na iglama... ali ako itko treba podržavati koga onda smo si to mi međusobno.. puno pusa svima..i dalje ste mi drage čak i Nalah (sorry moram se malo i našaliti) još malo i sve imamo Final countdown...
Drage moje evo popisa iako je kratak:
Brcka1902 - pregled u TA 17.09. Vinogradska bolnica, termin 06.10.14.
Zebrica - pregled u TA 18.09. Vinogradska bolnica
Kokolina -pregled u TA 18.09. Vinogradska bolnica, termin 25.09.14.
Iskrica -pregled u TA 24.09. Vinogradska bolnica, termin 15.10.14.
Kums - termin 23.11.14.
e cure , trudna sam 31t i Dr mi je dala uputnicu za trudničku ambulantu ,kad se trebam naručiti i na koji način ?????
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
Sortiraj odgovore
Najstariji