Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Rujan 2014. 17:27

Proudmomy...potpisujem...i fakat ne vidim razlog za vrijeđanje...jer kao što i ribica kaže i ti si znala napadat....

brcka1902
    12. Rujan 2014. 07:28

Cure miiiir....Nema me dva dana pa već raspašoj...
    Pa bar ovdje možemo pisati sve  o čemu razmišljamo, samo budite si dobre jedna prema drugima jer smo sve i nervozne i "iste nas tegobe i strahovi muče"..a kaj sad ak je Nalah to pitala-to mi nije ni tak bedasto (radim s ljudima i grozno je kak puno bedastih ljudi ima) pogotovo ak je prvi put trudna i nema pojma, ja kao iskusna trudnica a uhvatila me panika i zbog bolova i sad me mući jer mi treba uputnica od doktora za sljedeći pregled jer mi je moj ginić rekao da se vidimo tek iza poroda, a prvo što sam učinila je da sam se pojadala svima vama jer smatram da ako će me itko najbolje shvatiti to ste sve VI. 
    Hoću reći da smo sve na iglama... ali ako itko treba podržavati koga onda smo si to mi međusobno.. puno pusa svima..i dalje ste mi drage čak i Nalah (sorry moram se malo i našaliti) još malo i sve imamo Final countdown...

brcka1902
    14. Rujan 2014. 12:48

Drage moje evo popisa iako je kratak:
    Brcka1902  - pregled u TA 17.09. Vinogradska bolnica, termin 06.10.14.
    Zebrica       - pregled u TA 18.09. Vinogradska bolnica
    Kokolina      -pregled u TA 18.09. Vinogradska bolnica, termin 25.09.14.
    Iskrica         -pregled u TA 24.09.  Vinogradska bolnica, termin  15.10.14.
    Kums          - termin 23.11.14.

kums
    17. Rujan 2014. 12:48

e cure , trudna sam 31t i Dr mi je dala uputnicu za trudničku ambulantu ,kad se trebam naručiti i na koji način ?????

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

Kokolina
    17. Rujan 2014. 13:44

Brcka, kak je prošao pregled???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.