Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    20. Rujan 2014. 13:58

Da, čula sam od više njih da su ih stepenice ekspresno poslale u rodilište, odnosno preko dana su pičile po stepenicama, a tu noć su ih primili trudovi. A čuj možda na kraju i ja ipak krenem put stepenica. Kad si u ponedjeljak na kontroli? I ja idem u ponedjeljak kod dr. Blagaića.

Cvrčko
    22. Rujan 2014. 16:00

Ja sam danas zvala da odgodim za sutra pregled da budem opet kod dr.Vasilja.
    Kako je tebi prošao pregled? :)
    Ja čekam da vidim težinu sutra i šta će reći doktor pa ću možda stvarno iskoristiti stepenice :)

Pilici
    22. Rujan 2014. 18:18

Cvrcko pčelica nam je rodila 

zebrica

Iskrica1347
    22. Rujan 2014. 21:03

oooooooooooo - kako dobre vijesti.

Cvrčko
    23. Rujan 2014. 21:07

Ajme predivno
    A ja gledam jel ima kakva porukica ;)
    Ja sam odradila UZV danas, kks i bris pa budemo vidjeli, a najbolja mi je vijest da bebač ipak nije preveliki nego prosječan za svoje tjedne pa sam bila odusevljena snjim

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• lusilu
    22. Rujan 2014. 21:49

Curke da li se treba narucit za prvi pregled u petrovoj?

Lusilu

ninika11
    22. Rujan 2014. 22:43

Lusilu kad je tebi termin?

• lusilu
    22. Rujan 2014. 23:12

2.11 bila sam baš neki dan ba kontroli pa mi kaže dok. Da bi mogla i prije. Tebi ninika?

Lusilu

Pilici
    23. Rujan 2014. 00:09

Lusilu di ces rodit..

zebrica

• lusilu
    23. Rujan 2014. 08:57

U petrovoj.ti?

Lusilu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani