Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina-J
    26. Rujan 2014. 17:07

Pozdrav mamice :) imam jedno pitanjce. Ovaj utorak sam sam bila u TA u vinogradskoj i provjeravali su mi plodnu vodu jer sam usla u 40tj. Sve je super osim kaj od utorka imam smedji iscjedak i narucili su me opet da dodjem za tjedan dana. Mene sad zanima dali je taj smedji iscjedak normalna pojava zbog toga sto su mi provjeravali plodnu vodu?  Ima tko takvo iskustvo ili da odem u vinogradsku ranije?! Hvala 

Martina-J
    26. Rujan 2014. 18:19

Tragova čiste krvi nema samo taj smečkasti iscjedak, ak tak ostane budem pričekala do utorka ak prije ne rodim :D Piper kad je tebi termin?

Martina-J
    26. Rujan 2014. 18:20

I hvala na odgovoru :)

renata6
    26. Rujan 2014. 19:30

Martina, s obzirom u kojem si tjednu, možda si iziritrana pregledom, mislim jesi li bila na pregledu, ili samo ultrazvučno?

renata6
    26. Rujan 2014. 20:47

Najvjerojatnije ti je od pregleda, s obzirom da si i malo otvorena, hoće to tako biti pred kraj, sve je već spušteno i naravno da pregled potakne koju kapljicu krvi, a kasnije se pretvori u smeđe s obzirom da je duže u tebi i to je to upravo o čemu pričaš. Nazovi giniča i pitaj ga, ali mislim da to više sutra ne budeš ni imala. Ako se i dalje pojavljuje, radi svoje sigurnosti posjeti doktora.

Martina-J
    27. Rujan 2014. 11:56

Hvala Renata na savjetu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.