Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    11. Rujan 2014. 13:33

Evo,bar sam vam dala zanimaciju dana

Nalah
    11. Rujan 2014. 13:33

Evo,bar sam vam dala zanimaciju dana

11. Rujan 2014. 13:38

Meni ne treba dva put ponavljat :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    11. Rujan 2014. 13:41

Nalah...a što se odmah uzbuđuješ? iz ranijih odgovora si mogla skužiti i sama da svi idemo u bolnicu u TA, isto kao što i svi idemo roditi u bolnicu (osim ako neka od nas nije odlučila to odraditi doma)

Nalah
    11. Rujan 2014. 13:42

Joj, daj molim te sad pretjeruješ :)....pitam jer ne znam,nema potrebe da me sad tu linčujete

Ribica153
    11. Rujan 2014. 14:53

Ja kolko se sjećam Nalah ne toliko davno ti si mene napala jer sam pitala da li su grčevi na početku normalni, dapače rekla si mi da idem kod svog doktora pa da njega davim sa svojim pitanjima. Zato mi i nije jasno zašto se sada pjeniš kada se tebi nešto kaže. Kako znaš reći, tako moraš znati i primiti kritiku.

cloudy
    11. Rujan 2014. 15:23

Nalah...nitko te ne linčuje...samo kažemo..pa logično je da sve žene idu u TA u bolnicu...da si pažljivo čitala temu i sama bi skužila jer ima cura koje su pitale dal se ide u onu bolnicu di planiraš rodit i slično...

Nalah
    11. Rujan 2014. 15:51

Ili još bolje pitanje ti je glupo ili idiotsko

11. Rujan 2014. 17:21

Idiotizam ovdje spominjes jedino ti. Iza ovoga da ti je pitanje glupo i dalje stojim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani