javit će ti na mail, bar su tako meni, nekad bi javili isti dan, nekad bi im trebalo 2-3 dana
Karla HP, hvala! a o cemu ovisi koji ce me doktor zapast? jel to ovisi koji dan me naruce?
16.12.2014 <3 Lena <3
Mamice koje idu na Sv.duh molim hitnu pomoć. Naručila bi se danas kod dr.Miškovića a ne znam broj trudničke ambulante. Jel on isti za sve doktore ili? Hvala
napokon su mi jucer nakon 5 dana odgovorili iz vinogradske za narucivanje u ta. narucili su me 20.11. to mi je 15 dana prije termina... ja sam ocekivala da ce me malo ranije narucit i to je cetvrtak, pa jel zna neko kod kojeg sam doktora zavrsila?
16.12.2014 <3 Lena <3
Ninach cetvrtkom ti je dezurna doktorica Kosec mada ujutro do 10 zna biti i neka druga doktorica, do 11 moras predat uputnicu mada sestra uzme i oko pol 12,12 pa tak da znas :)
zebrica
i kakva je ta doktorica, jel ima ko kakvih iskustava s njom? Hvala ti zebrice na informacijama, napisali su mi da sam narucena između 8 i 11, ja cu doc prije 8 pa sta bude bude
16.12.2014 <3 Lena <3
Nemoj haha nacekat ces se onda tri dana..tak sam i ja prvi put dosla u 9 i cekala do 1.drugi put sam dosla u 11 i cekala do 2. Nema ti njih prije pol 12,12. Doktorica kosec ti je super ljubazna je sve ti objasni, ona je tamo glavna doktorica.
zebrica
ma navikla sam ja na cekanje, kod moje gin se ceka po 2-3 sata na pregled jer nema narucivanja i trudnice nemaju prednost a meni je to idealno vrijeme za citanje knjige u miru
makar mi nije jasno za koji k onda narucuju između 8 i 11 ak ih nema prije pol12?? ili to oni na ovih 8 i 11 misle na broj sati kolko ces cekat pa mi sve to krivo shvatimo
16.12.2014 <3 Lena <3
Eto onda si ti imas i zanimaciju hehe
Dezurni su gore i dole pa zato..ps jesi radila bris na streptokok, mozes i u bolnici samo moras napomenut prije pregleda..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji