Aha, slala me samo na ctg sad.. Jel na tu stranu di je ctg mi doleze i posjete ili na glavni ulaz?
zebrica
Radili su mi samo pregled i uzeli bris na streptokok jer sam imala uputnicu. Za uzv mi je rekao da nema potrebe jer sam ga radila prije dva tjedna, naručio me za dva tjedna pa je rekao da će mi tad možda napravit i uzv. E, sad.. kad sam došla doma sam malo prokrvarila, jel to normalno nakon pregleda? Uloživa sam za prst, reko je da je to ok.
Nisam ništa pitala za uputnicu, zaboravila sam,.. dala sam onu d1 uputnicu, to je ostalo kod sestre. Valjda me neće drugi put niš tražit? Kad se ide na ctg, s koliko tjedana?
Imam jos jedno pitanje, ne vjerujem da nista nisam pitala, tj. niceg se nisam sjetila dok sam bila tamo. Rekli su mi i napisali kontrola za dva tjedna, kaj sam dodjem za dva tjedna ili sam se trebala negdje narucit?
Da ta d1 uputnica ti je sad za sve..koji si tjedan sad?
Samo dodes za dva tjedna..kod kojeg si doktora bila??
zebrica
Zebrice - posjete ulaze na taj drugi ulaz di je ctg.
Kimito - normalno je malo krvarenja nakon pregleda ak je gledao koliko si otvorena. Za dva tjedna se samo pojaviš tamo u trudničkoj - od 8-11. Oni su te već naručili automatski.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Thanks! Bila sam kod Brlečića.. i on i sestra su bili bas simpa. Ušla u 36. tjedan, napisao mi je u nalazu prohodnost za prst do ovoja i glavice, ne znam jel to znaci da bi mogla moja curka pozurit prije termina.. Pretpostavila sam da je krvarenje od pregleda, ali baš nije ugodno za vidjet, ali prestalo je brzo pa nisam panicarila!
Kak se zove doktor u vinog. niži, mlađi, čelavi i zgodnjikav hahahahahah, ja još u potrazi za njim.. bilo bi lijepo da znam ko me porodio.. hahahahah
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji