Evo da se javim s novim iskustvom iz Trudničke na Merkuru. Bila sam danas, umjesto dr. Rokija bila je predraga dr. Zmijanac, nije bila prevelika gužva, došla sam oko 9 i 15, a oko 10 i 45 sam već bila gotova.
Kao što sam i pretpostavljala kod mene se ništa ne događa...još uvijek skroz zatvorena a termin za 2 tjedna, iako kaže dr. da to ništa ne mora značiti :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Poželite mi sreću da sutra ne budem opet od 8 do 12 u TA jer bum poludila :D već tri dana se ne mičem iz kuće i samo gledam di si budem legla, teško mi je užasno i već vidim da me bu ovo sutra iscrpilo.
MalaMuca-sretno i da što prije završiš s pregledom! A tebi Kleaiva isto želim da što prije rodiš... a vidiš, ja sma otvorena pa ništa... malome se ne ide van...
hvala cure :D nestrpljiva sam sva i jedino kaj mi je muka je to kaj se trebam depiliirati, već dva sata se spremam u kupaonu, al nejde mi baš xD
Joj, ja moram depilirati noge i gospođu, jer su mi savjetovali da je bolje da se sama obrijem... a ne da mi se, tako da te potpuno razumijem...
Curke ja sam se jučer depilirala....preferiram epilator i za bikini zonu i za sve....čak i pazuhe.
brijanje me iritira i sve me svrbi dok rastu te dlakurine
Ugl. tak fino izdepilirana sam pokazivala guzu doktorici i sestri i curki koja je bila na ctg-u jer sam si vrećicu sa suknjicom ostavila u autu koji smo parkirali Bogu iza nogu(bila sam u hlačama i običnoj majici jer su mi sve tunike i halje bile na pranju baš), a na merkuru nemaju one ogrtačiće u trudničkoj kad se skineš da si staviš...baš neki neugodnjak
Znači na Merkur samo u tunikama il haljinicama :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja isto to depiliranje mrzim sad kak sam trudna...u četvrtak sam se dobrih pol sata 45 min sređivala... prošli put je dragi to odradio a mislim da će i idući isto tako
Ja svojemu nedam takve opasne stvari u ruku :D
jesam to nekak sama obavila.
Čak nisam dugo bila u TA, od 8 do pola 11, otvorena za prst i pol O.o nisam znala da to ide i po pola :D
sve ostalo oke i niš, rekla mi je doktorica da se vidimo za tjedan dana, ako ne prije :D
ja se nekak nadam da budem rodila do utorka...
lovi me uzbuđenje i panika i sve pomalo
Sortiraj odgovore
Najstariji