Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    01. Prosinac 2014. 18:48

Evo da se javim s novim iskustvom iz Trudničke na Merkuru. Bila sam danas, umjesto dr. Rokija bila je predraga dr. Zmijanac, nije bila prevelika gužva, došla sam oko 9 i 15, a oko 10 i 45 sam već bila gotova.

Kao što sam i pretpostavljala kod mene se ništa ne događa...još uvijek skroz zatvorena a termin za 2 tjedna, iako kaže dr. da to ništa ne mora značiti :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 20:23

Poželite mi sreću da sutra ne budem opet od 8 do 12 u TA jer bum poludila :D već tri dana se ne mičem iz kuće i samo gledam di si budem legla, teško mi je užasno i već vidim da me bu ovo sutra iscrpilo.

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 21:19

MalaMuca-sretno i da što prije završiš s pregledom! A tebi Kleaiva isto želim da što prije rodiš... a vidiš, ja sma otvorena pa ništa... malome se ne ide van... 

MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 21:56

hvala cure :D nestrpljiva sam sva i jedino kaj mi je muka je to kaj se trebam depiliirati, već dva sata se spremam u kupaonu, al nejde mi baš xD

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 22:00

Joj, ja moram depilirati noge i gospođu, jer su mi savjetovali da je bolje da se sama obrijem... a ne da mi se, tako da te potpuno razumijem... 

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 00:14

Curke ja sam se jučer depilirala....preferiram epilator i za bikini zonu i za sve....čak i pazuhe.
    brijanje me iritira i sve me svrbi dok rastu te dlakurine
    Ugl. tak fino izdepilirana sam pokazivala guzu doktorici i sestri i curki koja je bila na ctg-u jer sam si vrećicu sa suknjicom ostavila u autu koji smo parkirali Bogu iza nogu(bila sam u hlačama i običnoj majici jer su mi sve tunike i halje bile na pranju baš), a na merkuru nemaju one ogrtačiće u trudničkoj kad se skineš da si staviš...baš neki neugodnjak

Znači na Merkur samo u tunikama il haljinicama :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    02. Prosinac 2014. 09:10

Ja isto to depiliranje mrzim sad kak sam trudna...u četvrtak sam se dobrih pol sata 45 min sređivala... prošli put je dragi to odradio a mislim da će i idući isto tako

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 15:23

Ja svojemu nedam takve opasne stvari u ruku :D 
    jesam to nekak sama obavila.
    Čak nisam dugo bila u TA, od 8 do pola 11, otvorena za prst i pol O.o nisam znala da to ide i po pola :D 
    sve ostalo oke i niš, rekla mi je doktorica da se vidimo za tjedan dana, ako ne prije :D 
    ja se nekak nadam da budem rodila do utorka... 
    lovi me uzbuđenje i panika i sve pomalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.