Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    04. Studeni 2014. 14:54

Kad rodim bit ću encikolpedija hahahahahhaa

Jojo5
    04. Studeni 2014. 23:44

Taj čelavi , zgodnjikavi je Ivan Brlečić . Bila sam kod njega na pregledu jučer . Simpa su i on i sestra ali ta trudnička ambulanta ...
    Došla sam prije pola 8 i već je bilo krcato a red do vrata, u ponedjeljak dolazim u 6 ! 
    Hahaha ako ništa drugo uz sve te muke bar je doktor zgodan

Nalah
    05. Studeni 2014. 08:03

Meni je totalno bez veze

ninach1903
    05. Studeni 2014. 12:37

a di se tocno nalazi trudnicka ambulanta u vinogradskoj? jel tamo u zgradi di je ginekologija ili negdje drugdje?

16.12.2014 <3 Lena <3

Igorovabebica
    05. Studeni 2014. 18:40

Nalazi ti se gdje je ginekologija, prekoputa šaltera. :) Ne možeš fulati, na desnoj je strani u hodniku. Joj, ja danas bila na pregledu u trudničkoj-sestra zakon, za sat vremena došla na red, ali kada mi je doktorica zabila prste unutra-samo mi je suza krenula niz obraz. Toliko me boljelo, iako nisam pekmeza. Doktorica isto ok, skoro me ostavila u bolnici zbog toga što sam otvorena dva prsta, no rekla je da moram mirovati da ne bih prijevremeno rodila (danas sam ušla u 35. tjedan). Inače sam super, trbuh mi je izmjerila 34 cm i sestra je imala nekakav aparat kojim smo slušale bebino srce (rastopila sam se ).  Hahaha, vidim kako škicate doktore... 

Pilici
    05. Studeni 2014. 20:42

05.11.14 18:40
    Nalazi ti se gdje je ginekologija, prekoputa šaltera. :) Ne možeš fulati, na desnoj je strani u hodniku. Joj, ja danas bila na pregledu u trudničkoj-sestra zakon, za sat vremena došla na red, ali kada mi je doktorica zabila prste unutra-samo mi je suza krenula niz obraz. Toliko me boljelo, iako nisam pekmeza. Doktorica isto ok, skoro me ostavila u bolnici zbog toga što sam otvorena dva prsta, no rekla je da moram mirovati da ne bih prijevremeno rodila (danas sam ušla u 35. tjedan). Inače sam super, trbuh mi je izmjerila 34 cm i sestra je imala nekakav aparat kojim smo slušale bebino srce (rastopila sam se ).  Hahaha, vidim kako škicate doktore… 

Draga kod koje si doktorice? I meni bio neobicno prvi put kako srceko slusa ali bas je ljepo to kuckanje slusat.. 
    Mislis na onu mladu sestru, crnu? Ta je i meni bas simpaticna, ljubazne su i sestra i doktorica. 
    Dva prsta, miruj draga.. Bar do 37,38 tjedna

zebrica

Jojo5
    05. Studeni 2014. 23:43

Taj aparat za slušanje srčeka mi je zakon,  tudum tudum tudum tudum

ninach1903
    06. Studeni 2014. 12:21

hvala snaci cu se valjda  jedino kaj me muci je to kaj sam se jucer narucila mailom, poslala im uputnicu, povijest bolesti i kontakt telefon al mi nigdje ne javljaju kad sam narucena... ne znam dal da jos danas pricekam da vidim oce li me kontaktirat neko ili da zovem informacije u vinogradskoj pa da se raspitam?

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.