Taj čelavi , zgodnjikavi je Ivan Brlečić . Bila sam kod njega na pregledu jučer . Simpa su i on i sestra ali ta trudnička ambulanta ...
Došla sam prije pola 8 i već je bilo krcato a red do vrata, u ponedjeljak dolazim u 6 !
Hahaha ako ništa drugo uz sve te muke bar je doktor zgodan
a di se tocno nalazi trudnicka ambulanta u vinogradskoj? jel tamo u zgradi di je ginekologija ili negdje drugdje?
16.12.2014 <3 Lena <3
Nalazi ti se gdje je ginekologija, prekoputa šaltera. :) Ne možeš fulati, na desnoj je strani u hodniku. Joj, ja danas bila na pregledu u trudničkoj-sestra zakon, za sat vremena došla na red, ali kada mi je doktorica zabila prste unutra-samo mi je suza krenula niz obraz. Toliko me boljelo, iako nisam pekmeza. Doktorica isto ok, skoro me ostavila u bolnici zbog toga što sam otvorena dva prsta, no rekla je da moram mirovati da ne bih prijevremeno rodila (danas sam ušla u 35. tjedan). Inače sam super, trbuh mi je izmjerila 34 cm i sestra je imala nekakav aparat kojim smo slušale bebino srce (rastopila sam se ). Hahaha, vidim kako škicate doktore...
05.11.14 18:40
Nalazi ti se gdje je ginekologija, prekoputa šaltera. :) Ne možeš fulati, na desnoj je strani u hodniku. Joj, ja danas bila na pregledu u trudničkoj-sestra zakon, za sat vremena došla na red, ali kada mi je doktorica zabila prste unutra-samo mi je suza krenula niz obraz. Toliko me boljelo, iako nisam pekmeza. Doktorica isto ok, skoro me ostavila u bolnici zbog toga što sam otvorena dva prsta, no rekla je da moram mirovati da ne bih prijevremeno rodila (danas sam ušla u 35. tjedan). Inače sam super, trbuh mi je izmjerila 34 cm i sestra je imala nekakav aparat kojim smo slušale bebino srce (rastopila sam se ). Hahaha, vidim kako škicate doktore…
Draga kod koje si doktorice? I meni bio neobicno prvi put kako srceko slusa ali bas je ljepo to kuckanje slusat..
Mislis na onu mladu sestru, crnu? Ta je i meni bas simpaticna, ljubazne su i sestra i doktorica.
Dva prsta, miruj draga.. Bar do 37,38 tjedna
zebrica
hvala snaci cu se valjda jedino kaj me muci je to kaj sam se jucer narucila mailom, poslala im uputnicu, povijest bolesti i kontakt telefon al mi nigdje ne javljaju kad sam narucena... ne znam dal da jos danas pricekam da vidim oce li me kontaktirat neko ili da zovem informacije u vinogradskoj pa da se raspitam?
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji