kak izgleda grgić?? ja nemam pojma kako se zove dok kaj me porodio sad dr put, nekako mi promaklo to hahahah
url=https://lilypie.com]
Mali je,mlađi,ona klasična frizurica kaj muški furaju,smeđa kosa,iz Zg (pretpostavljam) nema neki naglasak
Je li bitno da su me baš naručili kod doktora za taj pregled u trudničkoj ili me to pregleda doktor/ica koja je trenutno ondje? I što vam ondje rade? Znam da je ultrazvuk, ali sam vidjela da trudnice nose i uzorak urina. Daju vam čašicu pa se popiškite.
U koju bolnicu ides?
Sad si me zbunila
U vinogradskoj kad ides u TA ti je samo pregled (i normalno ide urin tlak ti mjere tezina) a ako ti pise na uputnici uzv to ides na drugu stranu i za to ti treba posebno uputnica osim ako imas onu D1 uputnicu..
zebrica
Sad sam i ja zbunjena.. idem ujutro u vinogradsku, imam tu d1 uputnicu, nece mi radit pregled i uzv na istom mjestu, isti doktor?
Kad dodes javis se na salter za uzv pa ce te trazit zadnji nalaz ili zdrastvenu al reci da imas i pregled pa ce ti ona rec dobro ides di te prvo prozovu, kak bi ti objasnila ovo su ti vrata na ljevu stranu a TA je mali hodnik na desno..
zebrica
Ako će ti trebati raditi UZV onda će te oni poslati sami i to u Vinogradskoj radiš isto gdje i CTG (ideš na drugi ulaz van (gdje se ide u posjete trudnicama/babinjačama), pa na treći kat. Ali, ako si radila u zadnje vrijeme UZV, onda ti ga neće sada raditi, do pred porod (odn. na sam dan poroda). Meni su radili u 39 tjd, ali zato što sam prije toga zadnji put radila u 31. tjd.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Iskrice a di te šalju na 3 kat na uzv? Mene svaki put su dole di je TA. Sad sam prošli tjedan isla prvi put na 3 kat na ctg al nisu mi uzv radili..
zebrica
Tam di ti je ctg tamo ti je i uzv - u istoj sobi - onaj skroz lijevi stol, pored njega ti je uzv. Bar sam ja tamo išla, pa odmah obavila i jedno i drugo.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji