Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    11. Studeni 2014. 18:38

Jučer sam i ja mislila zakaj tako naručuju? Došla sam ok 7:15 uzela je medicinska moje papire da bi doktora čekala do 8:45 da krene primati pacijente  da bi bila druga na redu e onda sam čekala na uzv koji je ovaj put nekim čudom bio brzo gotov. 
    Uglavnom najbolje kampirati tamo od 7 ujutro! e onda si gotova do 10,11 sati jer doktori znaju otići na operacije i obilaziti rodilje u procesu koliko sam skužila.

ninach1903
    11. Studeni 2014. 18:46

Pa tak sam si ja i planirala da u 7 dođem pa se nadam bit među prvima. Bris na streptokok nisam radila,  napomenut cu im i to, tenks 

16.12.2014 <3 Lena <3

Igorovabebica
    17. Studeni 2014. 20:12

Meni su rekli da se ne trebam naručivati za trudničku ambulantu, nego da po potrebi dođem ranije na pregled, što ću i učiniti u srijedu, jer osjećam kontrakcije (danas ujutro oko pet minuta), a i boli me na mjestu mjehura pa samo da vidi što je. Hoće li me htjeti primiti ako dođem u srijedu i donesem uputnicu? Ili sada ispada da se moram naručiti?

kleaiva
    17. Studeni 2014. 20:31

Curke ima li netko novija saznanja u vezi trudničke ambulante u Merkuru???

Zanima me ak netko zna raspored dr.  po danima u TA.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    18. Studeni 2014. 21:52

Ah, bitno da me prime da obavim taj pregled. Ja ću biti tamo već u 7, da što prije dođem na red, ali ima jedna fora: u Vinogradskoj (znaju pripadnice klana) stavite uputnicu i sve trudnice kako dolaze stavljaju uputnice i nastaje hrpa. A vi koje ste došle ranije, na koncu vam je uputnica na dnu pa čekate. Ja sam prošli put došla u 8, a u 9 i 30 sam bila gotova dok su neke žene od 7 ondje čekale. To sam tek poslije shvatila, kao da sam se gurala preko reda. :) I da, treba li ki uputnica sutra za streptokok u Vinogradskoj?

ninach1903
    20. Studeni 2014. 12:38

evo cure i ja sam danas obavila prvi pregled u vinogradskoj. dosla u 7.15, bila gotova u 9.15 jer je doktorica dosla tek oko 9 (bila sam druga na redu). ugl, mene je samo doktorica pregledala, rekla da sam otvorena za trecinu clanka(znaci nista), poslusali smo bebino srceko zapisala me i rekla da se vidimo za tjedan dana. niti uzv, niti ctg nisam radila

16.12.2014 <3 Lena <3

Igorovabebica
    20. Studeni 2014. 16:57

Zebrice-mene ti je gledala ona simpatična plava doktorica Ana Bašić. Bila je nježna jučer i sve mi je lijepo objasnila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.