Jučer sam i ja mislila zakaj tako naručuju? Došla sam ok 7:15 uzela je medicinska moje papire da bi doktora čekala do 8:45 da krene primati pacijente da bi bila druga na redu e onda sam čekala na uzv koji je ovaj put nekim čudom bio brzo gotov.
Uglavnom najbolje kampirati tamo od 7 ujutro! e onda si gotova do 10,11 sati jer doktori znaju otići na operacije i obilaziti rodilje u procesu koliko sam skužila.
Pa tak sam si ja i planirala da u 7 dođem pa se nadam bit među prvima. Bris na streptokok nisam radila, napomenut cu im i to, tenks
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni su rekli da se ne trebam naručivati za trudničku ambulantu, nego da po potrebi dođem ranije na pregled, što ću i učiniti u srijedu, jer osjećam kontrakcije (danas ujutro oko pet minuta), a i boli me na mjestu mjehura pa samo da vidi što je. Hoće li me htjeti primiti ako dođem u srijedu i donesem uputnicu? Ili sada ispada da se moram naručiti?
Meni su rekli da se ne trebam naručivati za trudničku ambulantu, nego da po potrebi dođem ranije na pregled, što ću i učiniti u srijedu, jer osjećam kontrakcije (danas ujutro oko pet minuta), a i boli me na mjestu mjehura pa samo da vidi što je. Hoće li me htjeti primiti ako dođem u srijedu i donesem uputnicu? Ili sada ispada da se moram naručiti?
Ma budu te primili, mislim da se ne moraš naručivati.
Ja idem sutra prvi put, baš me zanima kaj mi budu rekli jer stalno osjećam te kontrakcije a leđa me rasturaju, osjećam se ko da se budem raspala.
Curke ima li netko novija saznanja u vezi trudničke ambulante u Merkuru???
Zanima me ak netko zna raspored dr. po danima u TA.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ah, bitno da me prime da obavim taj pregled. Ja ću biti tamo već u 7, da što prije dođem na red, ali ima jedna fora: u Vinogradskoj (znaju pripadnice klana) stavite uputnicu i sve trudnice kako dolaze stavljaju uputnice i nastaje hrpa. A vi koje ste došle ranije, na koncu vam je uputnica na dnu pa čekate. Ja sam prošli put došla u 8, a u 9 i 30 sam bila gotova dok su neke žene od 7 ondje čekale. To sam tek poslije shvatila, kao da sam se gurala preko reda. :) I da, treba li ki uputnica sutra za streptokok u Vinogradskoj?
evo cure i ja sam danas obavila prvi pregled u vinogradskoj. dosla u 7.15, bila gotova u 9.15 jer je doktorica dosla tek oko 9 (bila sam druga na redu). ugl, mene je samo doktorica pregledala, rekla da sam otvorena za trecinu clanka(znaci nista), poslusali smo bebino srceko zapisala me i rekla da se vidimo za tjedan dana. niti uzv, niti ctg nisam radila
16.12.2014 <3 Lena <3
Zebrice-mene ti je gledala ona simpatična plava doktorica Ana Bašić. Bila je nježna jučer i sve mi je lijepo objasnila.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji