Trudnička ambulanta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    02. Prosinac 2014. 15:27

Super da si ok

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 20:57

Uh, ja sam se danas konačno izdepilirala na jedva jedvite jade-držeći ogledalo, jer ne vidim od trbuha.  Dragi se ponudio, ali znam kako bi to odvelo, a ja se ne smijem seksati, jer sam otvorena pet prstiju, a ovaj moj mali neće vaaaan!!!! Aaaa, nadala sam se da ću do sutra roditi i nadam se da će me uhvatiti trudovi! Hoću tog smotuljka uz sebe! Oprostite na navali adrenalina. 

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 21:09

Igorovabebica znam kak ti je :D ja sam isto već luda i hoću svoju mrvu uz sebe :D
    a ja sam si jučer sve noge izrezala, poludila sam, omakla mi se britvica i to par puta i sva sam se iza po nogama, ma koma. 
    a ovo sam ajde nekak na slijepo i polako sredila, da me bar danas trudovi prime tak da se ne moram depilirati više :D

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 21:19

I ja isto očekujem da me više prime, to depiliranje mi je muka. 

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 21:53

Ustvari smo mi baš blesave....nekad nije ni bilo tog depiliranja...sjetite se famoznih dlakavih pazuha, seksi nogu i  čupave čuče....hahhahahaha 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 21:58

ma baš je bezveze to depiliranje, mi žene moramo na sve paziti, a ovi muški dobro da si gaće promjene i to je to i niko im ne zamjera ak su dlakavi, ak imaju ispucalu kožu i trbuh. 
    a mi te ove kreme, pa one, pa se depiliraj, tackaj s ovim, s onim, pa šminka, pa smo debele, pa smo ovakve, pa onakve. A na kraju nikoga osim nas nije ni briga xD

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 22:03

Mislim da na porodu pogotovo nitko ni ne doživljava jel nam koja dlaka na krivom mjestu narasla....jedino što mi ženske jedne na drugima vidimo svaku sitnicu 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 22:17

Ja sam se izdepilirala da si budem lijepa, baš me briga šta će mi ovi reći na porodu... ionako kada dođem na pregled mi samo obavi šta treba i ne komentira moje aktualno stanje "one dolje"... mada se stalno depiliram za pregled, ali sada sam tako umorna da jedva držim vilicu u ruci, a ne da bih se još i depilirala... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.