Mamice, trudnice, lavice i kraljice imam pitanje i nadam se brzom odgovoru. Dakle planiram roditi u Vinogradskoj trenutno sam u 38 tt. I ono sto me brine je to sto od kada se kontroliram u bolnici (od 30-og tt) meni nisu ni jednom radili ultrazvuk niti ctg. Beba mi se u zadnjih 3 dana smirila i to jako, sto me malo brine. Da napomenem da sam prvorotkinja. Molim Vas ako je koja imala takvo iskustvo da mi se javi ili da mi da neki savjet...hvala Vam
Draga ja se isto vodim u vinogradskoj od 29 tt, sad sam u 39 tjednu, svaki put obavezno pregled uzv svaki drugi put, ctg koliko sam čula od trudnica iz TA im rade 39,40 tjedan, pa nadalje.
Kod kog se vodiš?
zebrica
Ne rekli su ni u 31-om tjednu da do iduce kontrole (koja je bila za dva tjedna) da moram napraviti ultrazvuk i da njima nije bitno gdje cu ga raditi da trazim da me uguraju na ultrazvuk a ako nemaju mjesta da idem kod svog doktora ili privatno. Od tada ni u od uzv...inace sam isla srijedom kod tučkara ali on nikada nije bio kad sam dosla na red uvijek ga je netko mijenjao osim prošli tjedan i tada me on prebacio za petak tako da mi je sad sljedeća kontrola 31.10 odnosno 9 dana prije termina. I stalno mi govore na kontrolama da ukoliko mi pukne vodenjak ili dobijem trudove da se javim u rodilište. :/
Cure, jeste se srele kad u Vinogradskoj s doktorom Brlečićem? Ja sam naručena u ponedjeljak ujutro u TA i to su mi rekli pregled i uzv, baš mi je čudno da ti nisu baš nijednom napravili uzv.. Ako te frka što ti se bebica smirila možda da odeš i ranije gore i kažeš im to, moraju te primit..
Malenaprincrza bas mi je cudno to..kad su ti rekli da napravis uzv kako da te na slj.kontroli nisu trazili nalaz?
Za uzv se moras posebno narucit na salteru i treba ti dodatna uputnica(osim ako ima d1 ta vrijedi za sve).. Neznam zašto bi ti isla privatno radit uzv a vodiš se u bolnici , pa morali su te narucit, i to ne ubacit jer ti si trudnica i moraju ti naprabit uzv...pa kako bebu procjene tezinu ako ti nisu uzv napravili?naglasi im to pa nek te odma uzmu..
Kimito nemam ti iskustva s tim doktorom ali mislim da se negdje na nekoj temi spominjao..mislim čak da je iskrica o njemu pricala..
zebrica
Brlečić je Podobnikov zet i koliko sam čula poprilično napuhan,a sad kakav je liječnik ne znam
Hm, meni nije ništa rekla kod koga me naručila, samo mi je na stražnju stranu uputnice upisala datum 5.11. od 8-11 sati. Sada kod koga ću ja ići, pojma nemam, kao niti je li ona mene uopće dobro upisala ili nije (neka totalno zbunjena plavuša s konjskim repom i veeelikim ustima). Samo mi treba da tamo dođem i kažu mi da me nema na listi. A bolje im je i da se ne deru što nisam došla u 36. zjednu, odmah ću im reći da se rasprave s njom! Butorac, Grgić su najbolji od muških, od ženskih Košec...ona crna šta mi je radila ultrazvuk (Vraneš) mi se ne sviđa.
Sortiraj odgovore
Najstariji