A tko to zna.. Ja sam tek u 4 došla kući obzirom da sam morala 2 puta ctg raditi. Iako se ja iskreno nadam da ne bum ni došla u TA u četvrtak, već da ću prije javiti da smo zamotuljak i ja već u maženju-pozi.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Iskrice jesi nam ti to rodila, kad te nema bas puno tu ili mi se cini??
zebrica
Nisam Zebrice, samo me nema bas doma... Nema još naznaka. Možda se ipak vidimo u četvrtak..
Tko zna mozda te ostave u četvrtak :) sutra ti je termin, kaj ne
zebrica
Joj, ja bih da sutra krene.. Ma ja bih da sada krene...
Ja sam naručena u Vinogradskoj u Trudničkoj i još me babetina zapisala za 5. 11., kada sam u 35. tjednu trudnoće, iako mi je ginekologica jasno rekla da moram ići tek u 36. tjednu. Neka živčana baba na ginekologiji u Vinogradskoj, još mi kaže da nema termin poslije 5. 11. Je li zaista bitno da idem u 36. tjednu ili mogu tjedan ranije u 35.? Jer, na uputnici mi piše 36. tjedan...
Ma možeš, ak te zapisala to je ok. I nema ne imati termina - u TA te moraju primati ak si se naručila, jer to znači da namjeravaš roditi tamo. Ne brigaj brigu.
Iskrica1347-hvala ti puunoooooooooooo, umirila si me. Nadam se da ću se s ostalim trudilicama i ja naći u Vinogradskoj u toj trudničkoj ambulanti da mi prođe vrijeme.
Meni je termin 7. 12., još ću se načekati... mada me mjehur toliko muči, idem na wc svakih 15 minuta i svaki wc u Zagrebu je moj. Inače, kako si nam ti? Ima li kakvih naznaka da je porod na pomolu?
Sortiraj odgovore
Najstariji