Curke evo da se nađemo sve na jednoj temi
Vidjela sam da ima tema za cure iz Splita al nisam još naišla na ovu...nadam se da ćemo se punooooo družiti i dijeliti ideje,savjete,nedoumice....pusaaaa svima
Super tema :):) eto da se prva pridružim, iz Ivanić Grada sam i sutra će nam biti točno 15.tj :) trudnoću pratimo u Petrovoj, kod dr. Blajića i kod dr. Večeka. I sve pohvale, svakodnevne mučilice imamo. I tako :) još ne znamo spol beba, al uskoro bi mogli saznati nadam se! :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Divnooo,nama je u 16.tt prvi put rekao da je curica i svaki idući pregled ponavlja da je curka
pozdrav svima.
ja sam iz Zagreba i brojimo 11. tjedan. ja zafrkavam muža da će biti curica jer on želi još jednog dečka, ali najbitnije mi je da je dijete zdravo.
trudnoću vodim kod privatnika, a porod ćemo najvjerojatnije opet odraditi u Petrovoj.
pozdrav :)
isto Zagreb, sad 16 tjedan. trudnocu vodim kod soc.ginica i par pregleda kod dr. Kos, a za tecaj sam se zapisala u petrovoj, pa cu tamo vjerojatno i porod odraditi.
zasad su nam 2x rekli decko, pa valjda i je decko ehehhe, ali bas to - neka je sve u redu s njim/s njom i svi sretni :)
Pa kak vec svi znate, joj ili je i nas dr. vidio pa jos nije siguran pa nije htio reci ili nesto. Al sad idemo 17.4. u dnevnu bolnicu (8-13h) da me dr. Blajic pregleda, ultrazvuk sam napravi, izvade krv ovu onu.. I naprave sve krvne pretrage. A, a spol se ja zezam poslije spontanog uopce mi nije vazno bitno mi je da sve dobro prode i da budemo zivi i zdravi. :):)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Evo da se i ja pridruzim ovoj temi.
Iz Zagreba sam ali trudnocu pratim u Zapresicu kod dr. Matijevic
Sad sam 14+4 i u ponedjeljak idem na pregled i nadam se da cu saznati spol
Voljela bi curku jer doma vec imam jednog hahara
meni je bebac na kombiniranom stalno sirio nozice pa nisi mogao ne vidjeti (iako je dr.rekao da je to mozda jos i klitoris koji se treba uvuci, pa nece tvrditi 100%). ali jucer sam bila na kontroli i drugi dr.je rekao musko.
stvarno cemo vidjeti mislim tek kad se rodi :) neke curke vide iza 20-og tjedna jer bebica stalno skuplja nogice, svega ima :)
mozes nagadjat i prema onim bapskima - ako si imala puno mucnina, vjerojatno je curica. ako nisi, vjerojatno je decko :) u 50% slucajeva pogode ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji