Trudnice iz Zagreba i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    14. Travanj 2015. 19:29

Ups! Mucim se s ovim slicicama! Di god stavim link mi iskače! Help!

Branchi
    15. Travanj 2015. 10:07

da, svi misle da kad si trudan da ne radis i da ljudi oko tebe ne rade :) zato mi je super kad te tecajeve stave oko 14, 15 ili kao sto je pilates vecinom oko 9, 11, 17....i za taj u 17 moram izac ranije s posla sto je nemoguce.
    malo me to zivciralo, a onda mi doktor rekao da nisko nosim i da samo setam, da ne vjezbam. pa jedna briga manje...recimo :)

Anci2225
    15. Travanj 2015. 10:23

Vezano uz tecajeve, ja sam u prvoj trudnoci isla u Petrovu i sad mi jos uvijek vrijedi tak da sam mirna s tim dijelom.

Jedino sto su im stolice katastrofa neugodne (drvene) i sve trudnice su krepavale

Branchi
    15. Travanj 2015. 10:26

znaci, nosimo jastucic :D

renchiii
    15. Travanj 2015. 10:43

Cure je li taj tecaj stvarrno neophodan? Ja sam na strogom mirovanju i ne mogu pohađati ni jedan osim ako mi krevet ne omoguce... 

Branchi
    15. Travanj 2015. 10:45

u nekim bolnicama, ako zelis da partner bude na porodu, treba ici - ali ne znam da li je dovoljno da samo on ide?
    mislim da negdje to ne traze, a opcenito je ok cisto poslusati neke savjete ako si u mogucnosti.
    a mozemo ti i mi tu prenjeti neke bitne stvari kad odslusamo

renchiii
    15. Travanj 2015. 11:14

Nece on biti na porodu. Joj to bi bilo super da mi vi prenesete...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.