Ženske, jeste tržile kaj u westgateu? Mi smo uzeli dva kompleta posteljine i par bodića i kombinezona i hlačica...i sve je taaakooo medeno!!!
Neeeee! Boli me trbuh vec dva dana jer mi je muz imao rockas pa sam imala posla oko torti i rostilja i gostiju umjesto da lezim i bar posjetim WG... Ja sam u potrazi za postljinama, gdje si našla?
Mali anđeo butik, imaš ih i na fejsu. Uzela sam jedan komplet 6u1 (poplun s navlakom, jastuk, jastučnica, plahta i ogradica) i jedan 4u1 (bez jastuka i popluna). Jedino sam se zeznula jer nisam skužila da je njima poplun s navlakom ustvari poplun s uzorkom pa ću još jednu navlaku naručiti.
I mene malo boli trbuh, mislim da sam se preforsirala. Ipak moram usporiti.
Nisam bila u west gateu,muzu se nije dalo ići Bas mi je zao,svi koji su bili kažu da je bilo premedenih stvarčica
Mi smo bili...i ja sam kupila robice za bebicu i podlogu za prematanje za ormarić..starija kćer je bila u igraonici a mi na kavicu jer mi je već malo teže dugo hodat..
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Evo, da se i ovdje javim - bili danas na pregledu i sve je super! Dobila samo 3kg, ali moram ovaj tjedan na OGTT. Pazit ću danas i sutra malo na prehranu i u četvrtak idem na vađenje.Tako mi se to ne ide...
Tako ti je i meni bilo,nije mi se uopce dalo ići na ogtt al na kraju nije uopce bilo tak strašno.bile smo tri trudnice tak da smo se napricale i tih 2.5h mi je proletilo
Ustvari me strah da mi ne bi bio povišen šećer. Totalno sam paranoična oko toga. Ne tamanim previše slatkog i pazim kaj jedem, ali...ne znam, moram se prestati oko toga brinuti.
Ja sam bila uvjerena da imam šećer i da cu morat na dijetu jer jedem puno,punoooo slatkog al na kraju mi je šećer idealan
Tak da vjerujem da nemaš razloga za brigu
Sortiraj odgovore
Najstariji