Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    23. Listopad 2020. 22:05

Ja sam isto tako bila uvjerena iz prve će 😄 Još sam sva napuhana bila, baš vidno, sve nešto čudno u donjem dijelu trbuha..uvjerena sam bila. Radila sam i test 4 dana prije i bio je negativan, ja ga bacila nakon 5min. Poslije par sati slučajno pogledam ono dvije linije. Ja sva hepi možda ipak je. Za dva dana dobila mengu. Baš sam tužna bila. Ali dobro, uvijek treba misliti ovaj ciklus je dobitan. Gledam druge cure kako su pozitivne i učim se pozitivno misliti. Vjerujem u snagu misli i ne dozvoljavam si depru. Bit će baš kad treba. 

Laraaa
    23. Listopad 2020. 22:15

Meni je prvi i nadam se pozit.. sama sebe uvjeravam da strpljivo samo..a sta vrijedi kad je nada jaca.. 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 22:35

Nove cure dobrodošle i sretno🤗🤗
    Watson bas si lijepo to bilježi sve i ne kužim se previše u trakice,  ali čini mi se da je vrijeme za hopsanje🤭😁😘😘
    Da,ti psi su preslatki i premili. Vidit cu jos, možda pokleknem i uzmemo štenca i prije nego smo mislili, a mislili smo kad bude beba mala. 

Susika
    23. Listopad 2020. 22:35

Lullaby

Ja sam isto tako bila uvjerena iz prve će 😄 Još sam sva napuhana bila, baš vidno, sve nešto čudno u donjem dijelu trbuha..uvjerena sam bila. Radila sam i test 4 dana prije i bio je negativan, ja ga bacila nakon 5min. Poslije par sati slučajno pogledam ono dvije linije. Ja sva hepi možda ipak je. Za dva dana dobila mengu. Baš sam tužna bila. Ali dobro, uvijek treba misliti ovaj ciklus je dobitan. Gledam druge cure kako su pozitivne i učim se pozitivno misliti. Vjerujem u snagu misli i ne dozvoljavam si depru. Bit će baš kad treba.

i jaa bila napuhanaa, al uzas kak jako 😀

Lullaby
    23. Listopad 2020. 22:56

Da, a ovaj mjesec ništa 😔 Nikakvih simptoma. Ne osjećam ni ovaluciju koja me inače boli.

Clio za tvoje pitanje o ugovoru. Dobro se raspitaj prije odluke jer mislim da će ti ugovor isteći, ne moraš dobiti novi, a mislim da se kasnije tretiraš kao nezaposlena ako ti istekne u ranoj trudnoći. Nisam puno istraživala jer sam ja na neodređeno, ali treba baš dobro proučiti da se ne zezneš, pogotovo ako ima šanse da dobiješ na neodređeno.

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 07:03

Irenaa0809 - ❤️➕
    Mirjam2 - ❤️➕
    Clio35 - ❤️
    NeverGiveUp55 ❤️➕
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Andela111 - 22.10. - 2 dana kasni ❤️
    Ancioo- 24.10. - danas ♥️
    Maša25 - 27.10. - 3 dana❤️
    Anabelaaaa - 29.10. - 5 dana❤️
    Sanjarka88 - 29.10. - 5 dana❤️
    Mokosh - 30.10. - 6dana ❤️
    Bella- 31.10 -  7 dana♥️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Buhtlica23 - 03.11. - 10 dana❤️
    Amarenna - 05.11. - 12 dana❤️
    Traveller - 06.11. - 13 dana❤️
    Chloe - 09.11. - 16 dana❤️
    Olimpija - 10. 11. - 17 dana❤️
    Dada31 - 10.11. - 17 dana❤️
    Inana1- 11.11.  - 18 dana❤️
    Amy_94 - 13.11. - 20 dana❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 07:08

Dobro jutro žene! ☕🥞🥖🥐🥞
    Meni moje mlađe dijete ni vikendom neda spavat duže 🥱🥱🥱
    No dobro!
    Danas kisa? Bit cu osudena na ciscenje kuce 🤨

Nove cure dobro nam dosle ❤️ i jos brze otisle sve redom na ljetne bebe 🤞🤞🤞😍

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 07:10

nikkas

Pozdrav drage moje, javljam se nakon nekog vremena.
    Prije svega čestitke novim plusićima i figice svim piškilicama i iščekivalicama
    Ja sam nažalost ovaj tjedan saznala za missed ab, 10 tt. Danas odradila bolnicu i sve i to je to. Mislim da ćemo se sad neko vrijeme malo paziti, malo mi je ipak to došlo prešokantno da bih krenula odmah na novu trudnoću. Uzimam nekoliko mjeseci za sebe pa ću se malo i povući s foruma. Nadam se da se vidimo na ovoj temi iduće godine , a onda i zajedno na nekim sezonskim.
    Puse svima!

Draga Nikkas zao mi je 😔 ti spontani su nas pošast postali 😐 uzmi si vremena koliko treba pa opet u borbu za svoju bebu ❤️

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 07:12

anabelaaaa

Cure koje su bile T,kako au vas boljeli jajnici,jesu li kao probadali,ili kao grcenje?

Mene su probadali, grcenja kad osjecam kod m ili t to je u podricju maternice 
    A u t su me jajnici žigali/probadali

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 07:16

watson009

https://ibb.co/GVQYRf1
    https://ibb.co/v4Z7LcH

Evo zasto mrzim zelene. Ovo po svim pravilima struke 😅 nije pik a kod njih je, ili je bio koji sat prije ili ce bit za koji sat. Ugl zelene su stvarno posebna kategorija
    Iako ovaj mjesec sam uspila s njima isto ulovit pik a prosli ne, sreca pa imam i roze pa radim paralelno
    https://ibb.co/JtDzsDq

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.