Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 14:15

Traveller

Link na Aip protokol
    http://aipprotocol.com/sta-je-aip/

Ooooooo
    Al sta se mora mora se 😏 sretno i ustrajno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ina85
    23. Listopad 2020. 14:20

Sanjarka88 🦋

Ina85

Sanjarka88 🦋

Ina85

Drage cure/ zene. Evo citam vas vec par dana . Ako vam se mogu pridruzit i ukratko napisat nesto o meni . Eto mene nakon 5 spontanih otkrila tromboliliju. Pijem i za stitnu eutirox. Zadni spontani 3 mj 2020 i od tada pokusavamo. Prije doso meni expres sa testicima sa plus i minus stranice. Nije mi vrag dao mira i popiskim se ja u moju casicu. Znaci druga pipi ne prva jutarnja. I znaci ista pipi 3 dana prije mjesecnice test hcg jedva pozitivan , drugi negativan i ovulacujski cudan. Eto ja cu stavit slikicu pa mi recite vidite li ista. Ja sve mislim na jos jednu biokemijsku. A trebala bi kod ginica po heparin ako je pozitivan test.

Dobro nam dosla ❤️
    Ajme 5 spontanih 😔😔😔 u kojima tjednima?

U 7 u 9 u 15 biokemijske itd…

Uzas. Zao mi je jako
    I za sve je kriva trombofilija?
    To su ti tek nakon 5. Spontanog otkrili?

Ma da. Dok sam bila na raznoraznim pregledima samo su mi govorili za stitnu nis drugo. Pa sam naisla na jednu super doktoricu u puli natasa runic petkovic. Uputila me ona na test trombofilije u rijeku i eto ti ga na. Sad pokusavamo vec neko vrijeme jedno 7 mj od spontanog , blighted ovum zadnji. Eto meni dosli ovi testici vrag mi nije dao mira. Ma sad cu ic po neki u apoteku i sutra ujutro piskim. Kazem dragom vidim crtice na obadva testa kao pozitivni al reko nevjerujem im bas. Kaze on ako ti neznas ja jos manje hahhahaha. A da me boli ko da cu sad dobit i to dosta jako. A 3 dana do menge . Al vec me danima bas boli. Zato i sumnjam na biokemijsku. Al ko zna mi smo zene cudo. Pa sta bude bice. Bitno da se mi volimo🥰

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 14:25

Ina sretno, i sutra ocekujemo pravi plusic 🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

buhtlica23
    23. Listopad 2020. 15:38

Joj cure, mene danas toliko probada desni jajnik da je to strasno. Po aplikaciji O mi je trebala biti u utorak, ali sve mi se cini da je danas. Iscjedak je neki mljecni ni sama ne znam. Nadam se da je O. Dragi ce opet imat posla 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 17:18

Andela111

Buhtliceee, navali! Evo mene muce grcevi 😏….draga Anciooo kakvi si tebi simptomi? Clio 35 kakvo je stanje kod tebe?🥰Jesu vise prestali ti grcevi…. kako ih mrzim prokleti grcevi !!!

Mene grcevi već sad muče a tek za tjedan dana treba doći.😬

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 17:57

Andela mislim da prosli put kad sam bila T, da su mi grcevi bili slabiji, a ovi sad mi se čine bas onako intenzivniji tako da ne znam jel to dobar znak🤔al ok vrijeme će pokazati. Radit ću test u četvrtak jer u srijedu završavam duphastone pa moram radit test jer ak je neg ne kupujem novu kutiju nego čekam M,a ako je pozitivan onda ih nastavljam piti. Inače bi test radila tek dan nakon kaj treba doći jer ne želim prerano raditi zbog razočaranja.

sassy
    23. Listopad 2020. 19:02

Cao cure,

Je li koristi dragi od neke od vas macin prah? Kakva su vam iskustva s tim, za podizanje libida?
    Koliko se dugo to koristi?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 19:02

Eto došao dragi kuci i ja spremila veceru i kad smo pojeli kazem ja njemu, nesto sam ti kupila dok te nije bilo. Donijela mu kutijicu sa testom.danas sam pravila cb digitalni i na njemu stoji + 2-3. Joj nemogu vam opisati njegovu reakciju. Samo me zagrlio i rekao jesam ti rekao da di si trudna, vidio sam na tebi i zato sam ti govorio da se smiris zbog bebe. Ja se rasplakala kao kišna godina.
    Andela evo lezim na kaucu i ponekad me zaboli u jajnicima, ali puno manje nego ovih dana.
    Sto se tice iscjedka i kod mene je gusti bijeli. 
    Ancioo vidiš da ti bolovi mogu biti i jedno i drugo. Tako je i mene bolilo tjedan dana prije i ludila sam zbog bolova. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Laraaa
    23. Listopad 2020. 19:22

Pozdrav cure,
    Nova sam i ukratko nama je ovaj ciklus 1. da smo imali odnos u plodnim.. 2 dana prije O. Trebala bih dobiti (nadam se da necu) 2.11. no mene vec sad bole cicke, kosti, cesto mokrim... nezz jesam li umislila sebi simptome, je li vezano uopće za T,... citam vas vec neko vrijeme i iskreno svima zelim što prije plusice..pozz

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 19:32

B

Andela111

Za sta je Dupxaston?

Za svašta koriste , to je progesteron zapravo. I meni je dan iz razloga da malo "ojaca" maternicu da ako je T da se bolje implantira plod, obzirom na spontani prije. Ide na recept.

Joj ženske ja dolazim u napad da udomimo štenca🤭 bas kako mi kaže muž, proradili mi majcinski instinkti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.