Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    24. Listopad 2020. 11:29

Dobro jutro . Meni malo manje. Jucer test pozitivan . A danas dobila mengu i to 2 dana ranije. Ma znala sam ja da je to biokeimjska . Sad smo sveukupno na jedno 5/6 spontanih vise neznam ni ja. Osjecala nekako po bolovima da cu procurit ufff. Idemo dalje.... rekla sam dragom , imas sad 5/6 dana da dobro naoštriš pucu i idemo u nove pobjede 😂😂😂
    Kako ste mi vi danas? Imali plusica? 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

24. Listopad 2020. 11:42

Barbi30

NeverGiveUp55

Jutro zenice
    Evo da podjelim s vama pa mozda nekoj od vas pomogne, jucer sam pricala sa svekrvom i kaze da ce stavit radit tinkturu od švedske grencice kaze da je dobra za dosta stvari.. Odem ja malo proguglat kad stvarno za sve i svasta evo kopirat cu vam ovde:
    [ul]
    [li]grčevi i bolovi u želucu, slab apetit, mučnina, loša probava, nadutost, žgaravica, gastritis, crijevni paraziti[/li]
    [li]slabokrvnost, loša cirkulacija, proširene vene i hemoroidi[/li]
    [li]bolovi i šum u ušima[/li]
    [li]prehlada, kašalj, upala grla i ždrijela, bronhitis, astma, upala pluća[/li]
    [li]ožiljci, staračke pjege, ekcemi, akne, psorijaza, vitiligo[/li]
    [li]predmenstrualne, menstrualne i klimakterijske tegobe, bolesti jajnika i maternice, bijelo pranje[/li]
    [li]bolovi u kostima i zglobovima, reuma, giht, artritis, osteoporoza[/li]
    [li]bolovi i grčevi u mišićima[/li]
    [li]problemi s prostatom, impotencija[/li]
    [li]bolesti bubrega i mokraćnog mjehura[/li]
    [li]nervoza, nemir, nesanica, stres, depresija[/li]
    [li]vrtoglavica, glavobolja, migrena, opekline, rane, ubodi insekata[/li]
    [li]upala desni, krvarenje desni, zubobolja i još mnoge druge[/li]
    [/ul]
    Ima za kupit tinktura preko interneta, ali ona je dobila biljke pa ce napravit sama…
    Mozda bude nekome od koristi❤️😘

Pozz, ja sam dobila na poklon od jedne divne mame (koja ima 7 djece). Rekla mi je da najbolje stavljam obloge na trbuh i da ću ostati trudna, ali nisam još probala.

A cuj valja sve pokusat mislin da ti nebi tribala odmoc moze samo pomoc... Sad bas da moze odma pomoc da ostanes trudna nevirujen al s nekim periodom sigurno bi imala neki utjecaj.. ☺️

Bella🌟
    24. Listopad 2020. 11:48

Ina85

Dobro jutro . Meni malo manje. Jucer test pozitivan . A danas dobila mengu i to 2 dana ranije. Ma znala sam ja da je to biokeimjska . Sad smo sveukupno na jedno 5/6 spontanih vise neznam ni ja. Osjecala nekako po bolovima da cu procurit ufff. Idemo dalje…. rekla sam dragom , imas sad 5/6 dana da dobro naoštriš pucu i idemo u nove pobjede 😂😂😂

Žao mi je 😫 ali vidim da si pozitivna i hrabra i samo tako dalje, u nove pobjede💪💪

Bella🌟
    24. Listopad 2020. 11:49

Andela, ako si T sad se sigurno već vidi, a ako nisi bar ćeš znat da možeš u miru čekati M. Iako napravi kako osjećaš da je najbolje i sretno😘😘😘

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 11:52

Ina85

Dobro jutro . Meni malo manje. Jucer test pozitivan . A danas dobila mengu i to 2 dana ranije. Ma znala sam ja da je to biokeimjska . Sad smo sveukupno na jedno 5/6 spontanih vise neznam ni ja. Osjecala nekako po bolovima da cu procurit ufff. Idemo dalje…. rekla sam dragom , imas sad 5/6 dana da dobro naoštriš pucu i idemo u nove pobjede 😂😂😂

A zao mi je 😔
    Ako su kineski testovi mozda je ipak lazno pozitivan
    Bilo bi bolje to nego biokemijska s obzirom da vec imas veliku povijest spontanih

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

buhtlica23
    24. Listopad 2020. 11:53

Curke,samo pozitiva, bit ce kako mora bit.
    Jucer smo se dragi i ja posvadali tako da nije bilo nista od hopsanja a mislim da je jucer bila O. Tako da mislim da smo svoju sansu za ovaj mj propustili. Bas sam ljuta, ali valjda tako mora biti.
    O rekla sam sama sebi nakon  5 zivcanog sloma da si necu dopustit negativno razmisljanje. Iduci mj ce biti bolje.
    Probudila se ljuta, a ni ovo vrijeme ne pomaze. 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Samoja6
    24. Listopad 2020. 11:59

Cure, meni je i dalje ista situacija... Znači bol ne prestaje već 10-ak dana, nije konstanta, ali svako malo me podsjeti. Ali vještice još nema.
    A prošli mjesec, je kao došla, trajala par dana ali s tim da uložak uopće nisam nosila jer se vidjelo tek kad bi otišla na wc na papiru... 
    Iskreno, sad mi to već stvara lagani stres, strah, neznam ni ja što... Znate sigurno taj glupi, čudan osjećaj... Sve nešto hoće, neće... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 12:01

Samoja6

Cure, meni je i dalje ista situacija… Znači bol ne prestaje već 10-ak dana, nije konstanta, ali svako malo me podsjeti. Ali vještice još nema.
    A prošli mjesec, je kao došla, trajala par dana ali s tim da uložak uopće nisam nosila jer se vidjelo tek kad bi otišla na wc na papiru…
    Iskreno, sad mi to već stvara lagani stres, strah, neznam ni ja što… Znate sigurno taj glupi, čudan osjećaj… Sve nešto hoće, neće…

Jesi radila test, jesi bila u ginekologa? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tincee2205
    24. Listopad 2020. 12:14

Jutro curke, ovako vas citam malo i stvarno mi je gust nekako posto sam bila s vama nego u drugim grupama. Nego vidim da vas simptomi muce, moji savjet a i jedan od dosta pouzdanih simptoma je bol u grudima, kod M ona ce trajati ali i prestati, kod T ona ce se nastaviti ne treba nuzno biti jaka bol ali dovoljno da su bradavice osjetljive i grudi bolne na dodir, ja sam def po tome sumnjala jer inace me bole par dana i stanu kad trebam dobiti. Sto se grceva tice, necu plasiti ali ako su grcevi jakog inteziteta skoro ne podnosljivi i pojavljuju se nakon sto nesto napravite npr hod ustajanje itd, to oce biti jer se mozda plod nije pricvrstio kako treba i mozda ima krvarenje unutra, ne treba nuzno krvariti da vi to vidite vec samo na ultrazvuku se moze vidjeti, tako je meni bilo. A ovi neki slabiji grcevi, pa tupa bol ili kao da vas netko pecne je u vecini dobro jer se plod na pocetku jos uvijek namjesta i treba usaditi u maternicu ja sam tih par dana znala nakon sto me zaboli imat par krvavih tockica ali to je trajalo 2 dana a moze i proci bez toga, kasnije onaj osjecaj kao da ces dobiti i neka lagana bol (povremena) je cisto u redu jer beba raste i maternica se rasteze.. jedino da dode do nekih jacih kontrakcija e to je za zapitati. Ne trebate nuzno imati druge simptome 🙂 ja cu za 2tj biti u drugom tromjesecju i jos uvijek nemam skoro nista haha osim grceva tu i tamo bolnih grudi i osjetljivost na mirise 😆. Drzim Vam svima fige tko treba piskiti i da dobite plusice❤❤ i curke koje su ostale trudne cestitam vam i zelim vam svu srecuuu

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Tincee2205
    24. Listopad 2020. 12:15

E i to za peseke i taj usisavac jel dobar? Ja moram nesto smisliti imam dvije kujice, kavalirku i francuskog buldoga i nebi vjerovali koliko se ustvari frenci linja, neka prode jednom i sve je puno dlaka i uzas zivi je cistiti svako malo u danu, jos su crne dlake a svjetli pod haha katastrofa bude

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.