Dobro vam kišno jutro uz ☕.
Ancioo baš mi je žao što je glupača došla.❤️❤️Tebe cekam da mi se pridružiš obavezno za mj. dana sa 👶.
Mašo znam da je teško vidit minus😔. Sad zaliječi upalu do kraja da budeš zdrava ko dren, ojačaj imunitet i čekamo tvoj veliki plus sljedeći ciklus❤️
Andela draga di si nam?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Odbrojavanje 10mj gdje ste? 😁
Andela ima li sta nova? Maša danasnji test? 🤞🤞🤞
Anabelaaaa kako stoji temp? Drugi simptomi? Kad ces piskit?
Mokosh, Bella kakva je kod vas situacija?
Jutro! Kod mene apsolutno nista posebno. Grudi su mi malo osjetljive i to je to. Nema nikakvih probadanja, bolova, iscjedaka. Jedino sto znam biti jako nervozna i za slatko bi ubila. 😅 Ali to je sve tipicno za mene u pms-u.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Malo sam se isplakala ali mislim da ću još u toku dana,ležim još i odjednom kaže M da kinder jaje liječi rane, mislim se odakle mi sad čokolada, on se okrene i pruži ruku s kinder jajetom 😍 Ja se rasplakala jer me tješi a onda još jer piše kinder 😂😂😂 cijelo je jutro je držao ruku na donjem dijelu stomaka da me ugrije da ne boli, stvarno je duša i dobila sam strogu zabranu plakanja od njega jer idemo u novi ciklus zajedno 💙❤️
Zao mi je jako, ali isplaci se dobro i kreni dalje. Bit ce to sve ok. Doci ce beba tocno kad treba. ❤ I samo pogledaj kakvog pazljivog muza imas. 🥰
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Aaa Anciooo divan je ❤️ Sve je lakše kad imaš njega kraj sebe, baš je pažljiv. Isplači se i hrabro dalje. Doći će i vaš plus 🤗
Bella, pozdravljam odluku o stencu, psi su najbolja stvarno nešto predivno I djeluju jako terapeutski.
Samo ne znam bi li se osobno usudila stene uz bebu jer teško je s njima prva dva mjeseca, dok ne savladaju nuždu vani u potpunosti. To su isto cesta noćna buđenja kao kad imaš dijete. Bit će ti ko da imaš blizance 😂😁
Mozda najbolje prije nego dode do trudnoce, zivotinjice su stvarno dobra priprema za djecu. Ja sam se nazalost odviknila od dlaka kad sam zatrudnila, jer sam se ubrzo odselila od svojih i nisam mogla macku voditi sa sobom. Macka je inace spavala samnom u krevetu. Nakon sto sam rodila nesto se dogodilo u mojoj glavu i postala sam jako jako opterecena cistocom i dezinfekcijom. I nebi sad jos uvijek mogla podnijeti dlake u kuci. Uvijek sam govorila da cu imati punu kucu zivotinja. Evo sad imam dvije mace u dvoristu koje su se same odlucile udomiti. 🤣 Ugl, poanta, uvjerena sam da se ovo nebi dogodilo da sam u trudnoci nastavila zivjeti sa mackom. No eto...samu sebe ne mogu prepoznati. 🙈 Cim cure malo porastu, rekla sam da cemo uzeti nekog psa iz azila. 🙂
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro jutro☕
Ancioo draga 😫😫😤 žao mi je. Ali glavu gore, idemo dalje❤ ti i tvoj mužić pun podrške možete sve to podnijeti i hrabro nastaviti svoju borbu😘💕
Sanjarko mislim da ću ti se i ja pridružiti u čišćenju cijeli dan. Od simptoma ništa posebno. Ponekad osjetim grceva ko pred M i to malo intenzivnije a ostalo ništa. Niti grudi ništa ekstra, niti iscjedak niti ništa. Al ima još vremena.
Mašo žao mi je😣 ništa ne vidim na testu. Kao što kaže clio, ojacaj munitet i u novi napad❤
Traveller hvala na savjetu za štenca ❤ Istina je da nikad nisam imala svog psa pa zapravo ni ne znam što sve to podrazumijeva, jedino znam da imam ljubavi i strpljenja za brinuti o nekome,a psi su mi premili. Ali jel mi vjerujes da mi jednostavno treba,bas kao sto kazes, terapeutski djeluje. Mislila sam štenca dok sam trudna jer onda je uvijek netko doma pa ga mogu paziti a i lakše će mi proći vrijeme do pregleda i manje ću biti anksiozna u trudnoći zbog prošlog gubitka. Štenca taman istreniram dok beba dođe A još će biti mlad kad bude beba mala i onda valjda nekako budemo🤭 planiramo imati samo jedno dijete pa da ipak ne bude skroz samo. Ali tko zna kako će sve to ići.
Andela kako si??
Bella, točno to kako si zamislila, to bi ti bilo super, a i psić bi uživao. Njima ništa draže nego kad je netko s njima doma. ❤️ Psi su stvarno terapija i osjete svaku fizičku i psihičku promjenu. Odmah žele pružiti utjehu i zaštitu. I prekrasno je to veselje, ono izađeš iz kupaonice, a oni ti se vesele kao da te nisu vidjeli mjesecima. ❤️
Baš je prekrasno to, mogu zamisliti to veselje😁❤
Hvala cure 😏
Imam osjecaj da su ovih 4 mjeseca mig zivota prosla samo u živčarenju i čekanju plusa , uopce neznam koliko dugo mogu još tako 😢 skidam kapu curama koje se bore još više 😏
Malo me strah ako cekam da mi prode M pa onda idem dat urin i onda dobijem novi antibiotik da ce mi proc O i da je necemo smjet iskoristit 😏 planiram ako ne dobijem u pon mozda ic dat urin . Neznam sva sam zbunjena neznam vise sta da radim ni sta da mislim 😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Uz psica, pogotovo za trudnice, preporučujem i robota za usisavanje. Ja sam se preporodila. Upalis svaki dan i miran si što se dlaka tiče. Mislim da je to najbolja stvar koju sam kupila ikad.
Hvala na preporuci😁
Hvala cure 😏
Imam osjecaj da su ovih 4 mjeseca mig zivota prosla samo u živčarenju i čekanju plusa , uopce neznam koliko dugo mogu još tako 😢 skidam kapu curama koje se bore još više 😏
Malo me strah ako cekam da mi prode M pa onda idem dat urin i onda dobijem novi antibiotik da ce mi proc O i da je necemo smjet iskoristit 😏 planiram ako ne dobijem u pon mozda ic dat urin . Neznam sva sam zbunjena neznam vise sta da radim ni sta da mislim 😢
Mašo vjerujem da si frustrirana, ali isto vjerujem da možeš ti to sve i podnijeti. Ne vidim zašto ako dobiješ novi antibiotik ne bi smjela raditi i dalje na bebi a možda ti neće ni trebati novi antibiotik. Nastavi podizati imunitet i paziti na sebe i to će biti u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji